Logo vakantiehuis frankrijk
Ardeche Frankrijk

Te huur: Ardeche Desaignes

Vakantiehuis La Haute biedt Rust, Ruimte en Comfort en staat midden in de natuur .Rondom terassen en tuin met om te genieten van de zon of de schaduw.

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.
De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 8956) bedraagt € 700 tot € 900 per week voor maximaal 5 personen.

FotoalbumKlik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 36 foto's.

Vakantiehuis: Vakantiehuis La Haute biedt Rust, Ruimte en Comfort en staat midden in de natuur .Rondom terassen en tuin met om te genieten van de zon of de schaduw. te huur in Ardeche (Frankrijk)
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verhuurder zenden. De verhuurder zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERHUURDER In 2020 zijn geen weken meer te huur. Kalender 2021 (4 weken vrij)
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.

Omschrijving van dit huis in de Ardeche Zuid-Oost-Frankrijk:

 Vakantiehuis La Haute is een vrijstaand huis op 625 meter hoogte. Het ligt aan het einde van een doodlopende weg tegen de rand van het bos.Het 7 huizen tellende gehucht Le Mas ligt 4nkm buiten het middeleeuwse dorp Desaignes, gelegen in het dal van de Doux Het huis is via een asfaltweg goed bereikbaar.
De entree van het huis ligt aan de westkant van het huis waar een terras met schaduw van de druivenbladeren.
Bij binnenkomst een gezellige woonkamer met een antiek buffet, een eettafel, een zithoek met houtkachel.
Aangrenzend is de compleet ingericht keuken en een apart toilet.U heeft een prachtig uitzicht door de openslaande deuren, op tuin en terras met twee zitjes aan de oostkant van het huis met in de verte de alpen.
Via de trap naar beneden vindt U een slaapkamer met 2 aparte bedden twee maal 80 bij 2 mtr.) dat ook als een groot bed gebruikt kan worden. Daarnaast de badkamer met inloopdouche, wastafel met kastje en toilet.
Naast de woonkamer is er een trap naar de verdieping. Daar een slaapkamer met een 2 persoonsbed(1.60 bij 2 mtr.)een kast met laden. Maar vooral een prachtig uitzicht op de alpen en de mont blanc. Naast de slaapkamer een aparte ruimte, het bureau genaamd0 met daarin oa een een persoonsbed van 80 cm bij 2 mtr. Verder een badkamer met inloopdouche met 2 wastafels en een apart toilet. Op de gang een hangkast.
Vanaf de verdieping loopt U zo op het terras van de boventuin. Een grote tuin met zitjes,een grote eettafel en een bbq.

Door de verschillende tuinen en terrassen kan er zowel in de zon als in de schaduw worden gezeten.
Vanuit het huis zijn diverse wandelingen te maken. Het is niet nodig om eerst in de auto te stappen.
Meer informatie

Indien u telefonisch contact met de verhuurder wenst dan dient u eerst een bericht via de knop 'Boek nu of informatie opvragen' te verzenden. Direct na verzending van uw bericht sturen wij u automatisch een e-mail toe met de telefoonnummers van de verhuurder.De omgeving van deze vakantiewoning in Rhone Alpes (Haut-Vivarais):

 La Haute biedt veel privacy maar voelt niet als afgelegen. Immers het gehucht Le Mas wordt bewoond. 4 km verder ligt het middeleeuwse dorp Desaignes waarin een bakker, een slager, een kruidenier,een tabac met terras een cafe, twee restaurents, een postkantoor.
Weer 6 km verder ligt Lamastre waar zomers veel wordt georganiseerd en behalve 2 supermarkten en andere winkels ook veel restaurents zijn. Lamastre heeft op dinsdag een gezellige streekmarkt en op zaterdag een boerenmarkt.
Er is iedere dag wel ergens markt in een van de dorpen in de omgeving.
Desaignes ligt aan de rivier de Doux. In de zomer is er een strandje en er kan in de rivier worden gezwommen. De meeste dorpen in de omgeving kennen een strandje en zwemgelegenheid.
Iets noordelijker, een klein half uur rijden, ligt het Lac van Devesset.Ook hier een strandje, maar ook waterfietsen, kanoo,s en surfplanken.
Een van de mooiste golfterreinen van Frankrijk ligt in Chambon sur Lignon. Ook ongeveer een half uur rijden.

Het hele gebied is eeb eldorado voor wandelaars. In het huis liggen nederlandse gidsen met uitgezette wandelingen.
De natuur is enorm afwisselend en om iedere hoek is er weer wat anders te zien.

Voor uw oriëntatie: Desaignes ligt in de buurt van de plaatsen: Lamastre, Tain l,Hermitage, Valence, Tournon en Le Cheylard.Toon op landkaart
Informatie voor de huurder:
 Datum laatste update: 12-10-2020

In het huis is linnengoed aanwezig.
De wifi werkt prima. Er is slecht bereik met de mobiele telefoon,maar de vast telefoon kan worden gebruikt wanneer men niet via wifi kan bellen.
Het huis is goed bereikbaar. De beheerder wacht u op in het dorp en rijdt voor U uit naar het huis waar hij U wegwijs maakt in huis en tuin.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren tot 14 dagen voor de aankomstdatum indien op dat moment door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering vanwege de genoemde code Oranje of code Rood.
 • Indien op een moment tot 14 dagen voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen meer gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de huur en alle overige bescheiden. Indien u niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken. U heeft overigens dan wel de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering af te sluiten die voor 75% dekking biedt indien t.z.t. het reisadvies wordt gewijzigd van code Groen of code Geel naar code Oranje of code Rood.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.
BOEK NU of info opvragen In 2020 zijn geen weken meer te huur. Kalender 2021 (4 weken vrij)
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.
Fotoalbum

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Ligging aan rivier is aanwezig Ligging aan rivier
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Omheind terrein is aanwezig Omheind terrein
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden


Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden
Andere huizen die te huur staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Indien dit (vakantie)huis in Desaignes voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Desaignes en in de nabije omgeving van Desaignes gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te huur staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Zuid-Oost-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Ardeche die te huur zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Rhone Alpes waartoe Ardeche behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom Desaignes of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn.
Lamastre, Tain l,Hermitage, Valence Tournon Le Cheylard
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.