Te huur: Var Le Muy

Provençaals vakantiehuis in natuurgebied tussen kust en achterland

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 8514) bedraagt € 650 tot € 775 per week voor maximaal 4 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Provençaals vakantiehuis in natuurgebied tussen kust en achterland te huur in Var (Frankrijk)
 vakantiehuis Var

Omschrijving van dit huis in de Var Zuid-Oost-Frankrijk:

 Ligging.
Het huis ligt op het zuiden op het Domaine des Canebières. Omgeven door een ruim terras met parkeerplaats voor de auto biedt het een fraai uitzicht over de groene heuvels van het Massif des Maures. De ruime percelen geven veel privacy. Het domaine is uitsluitend toegankelijk voor mensen die daartoe zijn gemachtigd.

Indeling.
Via de schuifdeuren komt u binnen vanaf het terras. De z-vormige woonkamer heeft een comfortabele zithoek met tv (nederlandse zenders) en radio/dvd speler. De eethoek staat bij de open keuken. De ouderslaapkamer heeft openslaande deuren naar het terras met uitzicht op de heuvels. De tweede slaapkamer heeft een raam op het oosten. Er is een badkamer met douche en wastafel en er is een aparte wc.

Faciliteiten
Op het domaine zijn twee zwembaden, waarvan de grootste op nog geen 300 meter ligt. Verder zijn er tennisbanen en er is een jeu-de-boule baan.
Bij de ingang is een petit restaurant met terras en een kleine winkel.

Internet
Bij het huis moet de verbinding met het internet via de telefoon worden gemaakt. Er is bij de entree van het terrein een wifi voorziening. Hiervoor moet bij de portier een toegangscode worden gehaald, die recht geeft op 1 uur wifi verbinding per dag. Deze verbinding is gratis. BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Provence Alpes Cote d'Azur:

vakantiehuis VarAchter de baai van Saint Tropez ligt het Massif des Maures. In dit groene heuvelland liggen een paar oude dorpen en een enkele boerderij. Het Domaine des Canebières ligt aan de noordelijke rand van dit gebied, juist voor dat de heuvels overgaan in een dal. De ligging in het natuurgebied tussen de levendige kuststreek en het kalme achterland geeft het beste van twee werelden. Het strand, terrasjes en boulevard of eeuwenoude dorpen liggen op 15 tot 20 minuten afstand.

Op een half uur rijden ligt het door de Grieken gestichte Fréjus en Saint Raphaël met veel bezienswaardigheden. U bent in 45 minuten bij Cannes en Nice of de westkant op in Toulon. Marseille bereikt u in ongeveer een uur en een kwartier.

Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de winkels in Le Muy op ca 6 km. Ook kunt u kiezen uit een tiental supermarkten, variërend van lokaal tot zeer groot.

Er zijn wekelijks veel markten in de direkte omgeving. Raadpleeg de lijst in het postlokaal bij de ingang voor de actuele openingstijden

Voor uw oriëntatie: Le Muy ligt in de buurt van de plaatsen: Ste Maxime, St Tropez, St Raphaël, Fréjus en Draguignan.

Via de volgende link vindt u nuttige vakantie informatie over de Provence met tips en bezienswaardigheden en heel veel foto's. In het fotoalbum van de Provence wordt de schoonheid van de Provence goed in beeld gebracht.

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 04-07-2021

Hoeslakens, dekbedovertrekken, handdoeken en badlakens zijn aanwezig en in de prijs inbegrepen.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. U heeft dan ook de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering tegen de dan geldende voorwaarden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Strand in de buurt is aanwezig Strand in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Gezamenlijk zwembad is aanwezig Gezamenlijk zwembad
 • Eigen tennisbaan is aanwezig Eigen tennisbaan
 • Jeu de Boules baan is aanwezig Jeu de Boules baan
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Airco is aanwezig Airco
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Bergsporten is aanwezig Bergsporten
 • Waterski is aanwezig Waterski
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Le Muy Ste Maxime St Tropez St Raphaël Fréjus Draguignan Var Provence Alpes Cote d'Azur Zuid-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.