Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

Lot - Loupiac

Lot Frankrijk

Romantische Pipowagen: "Chez Malou" te huur op mooie, rustige Natuur Camping.
Te huur vanaf € 350 tot € 425 per week voor 2 personen.

Vakantiehuis: Romantische Pipowagen: "Chez Malou" te huur op mooie, rustige Natuur Camping 
					  te huur voor uw vakantie in Lot (Frankrijk) Alle foto's bekijken.


Werkt het album niet goed? Klik dan op ons Alternatieve album


In 2018 zijn geen weken meer te huur.
Kalender 2019 (28 weken vrij)

Omschrijving van dit vakantieverblijf in de Lot Zuidwest-Frankrijk Huis nr. 8205:

(Vakantie) woning: Romantische Pipowagen: "Chez Malou" te huur op mooie, rustige Natuur Camping te huur in Lot (Frankrijk). De Pipowagen
Chez Malou (2p.)
Sapperdeflap! Beleef de gezelligste vakantie in Frankrijk in deze woonwagen voor twee personen op het terrein van Camping Chez Francis. Het is bijna een avontuur zoals Pipo en Mammaloe 't beleefden, maar dan in het prachtige Franse dorp Loupiac vlakbij de Dordogne. Heel romantisch en groot genoeg voor 2 personen.
De mooie wagen, welke door Godfried en Marlies is gerenoveerd, is van bijna alle gemakken voorzien. Slapen in het 2 persoons bed 1.40x 2.00m met uitzicht op het dal. In de keuken die volledig ingericht is, kan met mooie Franse lokale producten heerlijk gekookt worden. Uiteraard is er een tafel met stoelen.
Buiten op het balkonnetje staat een stoeltje, en verder in de tuin nog een tuinset met relax stoelen. Tevens is er een BBQ. Marlies en Godfried komen altijd nog even langs om te kijken of alles in orde is.
Helaas zit de ezel er niet bij inbegrepen, maar er zijn ook andere manieren om de mooie omgeving te ontdekken, Malou en Francis geven graag de tips! U kunt gebruik maken van de toiletten en de douches van de camping en natuurlijk van het heerlijke zwembad. Tevens is er WIFI bij de bar. Kijk voor meer informatie op www.campingchezfrancis.fr

Indien u telefonisch contact met de verhuurder wenst dan dient u eerst een bericht via de knop 'Boek nu of informatie opvragen' te verzenden. Direct na verzending van uw bericht sturen wij u automatisch een e-mail toe met de telefoonnummers van de verhuurder.De omgeving van deze accommodatie in Midi Pyrénées :

De streek heeft veel te bieden: een rijk historisch verleden en veel natuurschoon. Maar ondanks deze schatten heeft het massatoerisme, dat elders de echte Franse sfeer verdrongen heeft, het karakter van de Lot niet aangetast. Deze streek van grotten, kastelen en'les plus beaux villages de France' ademt nog de sfeer van het echte Franse leven in de campagne. Een omgeving waar de bevolking gemoedelijk en vriendelijk is, de wijn rijkelijk vloeit en de keuken overdadig is. Een omgeving ook die vele bijzondere sporen van de tijden van weleer herbergt. Een omgeving ook waar ?zeker in het hoogseizoen- veel te beleven valt. Elke stad of dorp kent zijn eigen feesten, met kostuums, muziek en vuurwerk. Met gezamenlijke maaltijden en een jeu de boules toernooi, ouvert a tous, dus iedereen is welkom!
Souillac
Niet ver van Loupiac vinden we Souillac (op 12 km), de poort naar het Franse zuiden. In een schilderachtige omgeving toont deze stad haar charmes; de abdij, de kerk van St. Martin met een 12de eeuws timpaan, musea, en oude straatjes vol geschiedenis.
Sarlat
Niet ver is het ook naar Sarlat (op 23 km), een prachtige Middeleeuwse stad. Sarlat ontstond in de 8e eeuw en is uitzonderlijk goed bewaard gebleven. De stad kent een rijke historie en was ondermeer ooit een deel van Engeland. De markt op zaterdag mag u zeker niet missen: het lijkt wel of de hele streek op de been is en naar Sarlat is getrokken. Er wordt onder andere kleding, kunst groeten en fruit en vele heerlijke streekproducten verkocht. Tevens is het in de maanden juli en augustus 's avonds goed toeven op een van de vele terrasjes, overal is straattheater en klinken de tonen van de straatmuzikanten.
Rocamadour
Rocamadour is een prachtige en drukbezochte Middeleeuwse stad, gebouwd op een rots midden in de Causse de Gramat, een uitgestrekt leisteenplateau. In vroegere tijden kwamen er jaarlijks tienduizenden pelgrims naar Rocamadour. Tegenwoordig is Rocamadour geen pelgrimsoord meer, maar een bedevaartsoord voor toeristen. Naast de vele sanctuaria, kerken en historische plaatsen is er ook veel vertier en plezier. Fantastisch is de roofvogelshow, La Roche de Aigles en La Féerie autour du rail. Wie niet wil of kan lopen, stapt in het treintje dat stopt op alle interessante plaatsen. Rocamadour is een stad die meer biedt dan u in één dag kunt zien!
Lacave
Lacave ligt tussen Souillac en Rocamadour. Het is een druk bezocht dorp met bezienswaardigheden zoals de Grotten van Lacave, een prehistorisch park en twee mooie kastelen.
Carennac, Loubressac en Autoire
Carennac, Loubressac en Autoire zijn middeleeuwse dorpjes die ook het predikaat 'un des plus beaux villages de France ' dragen, het zijn plaatsjes om stil van te worden, met prachtige uitzichten. Niet veel toeristen, niet veel vertier, maar als u dit tochtje besluit met een picknick heeft u een heerlijke dag gehad.
Gourdon
Gourdon (op 12 km) is een Middeleeuws stadje, dat vooral de moeite waard is vanwege haar plattegrond: de oude straten zijn gerangschikt in een cirkel rondom het oude centrum. In de zomer is Gourdon een bruisend stadje waar veel Middeleeuwse feesten en andere activiteiten worden georganiseerd.
Grotten
Langs het dal van de Dordogne bevinden zich vele geologische en prehistorische grotten die een bezoek meer dan waard zijn. Bewonderend maakt u te voet of met een bootje kennis met de ontzagwekkende stalagmieten en stalactieten. De vele bewaarde prehistorische rotstekeningen vertellen u meer over de oorsprong van onze beschaving. Niet ver van Loupiac ligt Padirac, waar zich een natuurlijke, 75 meter diepe kloof bevindt, waaronder op 103 meter diepte een ondergrondse rivier loopt. Bezoekers kunnen in de kloof afdalen en een tocht op de rivier maken: een adembenemend schouwspel.
Kastelen en tuinen
De Dordogne herbergt meer dan 1000 kastelen. Een deel daarvan is zeer goed bereikbaar vanuit Loupiac. Een paar voorbeelden:Chateau des Milandes, waar Josephine Baker heeft gewoond Ook tuinliefhebbers kunnen hun hart ophalen: bij vele kastelen zijn prachtige, veelal historische tuinen, die in het hoogseizoen voor het publiek toegankelijk zijn.
Een paar tuinen die beslist de moeite waard zijn: Les Jardins suspendus de Marquessac, Les Jardins du manoir d'eyrignac, en les Jardins de Cadiot.
Sportief actief
Op ongeveer 10 kilometer van Loupiac vindt u privéstrandjes aan de Dordogne, waar u naar hartelust kunt zwemmen, vissen en kajakken. In Souillac (12 km van Loupiac) is een kano- en fietsverhuurbedrijf. Daar is ook een heerlijk zwembad met een glijbaan en allerlei activiteiten. Voor wandelaars is de Lot een paradijs: er zijn prachtige wandelroutes uitgezet. Verder is het hier goed fietsen of mountainbiken, In de directe omgeving kunt u golfen, klimmen, paardrijden, (zweef)vliegen en tennissen.
De keuken van Frankrijk
De streek van Souillac staat bekend om haar gastronomie, is het een feest om markten van kleine dorpjes af te struinen op zoek naar lokale producten. Foie gras, Magret de Canard, Cuisses

Voor uw oriëntatie: Het vakantieverblijf in Zuidwest-Frankrijk ligt in de buurt van de plaatsen: Souillac, Gourdon, Payrac, Sarlat en Rocamadour.

Meer informatie

Informatie voor de huurder:

(Vakantie) woning: Romantische Pipowagen: "Chez Malou" te huur op mooie, rustige Natuur Camping te huur in Lot (Frankrijk). Kleine groene camping in Frankrijk tussen de Dordogne en de Lot

Camping Chez Francis is een kleine groene rustieke camping prachtig gelegen in Frankrijk in de Lot vlakbij de rivier de Dordogne. Bij ons kunt u genieten van een rustige zorgeloze vakantie op de glooiende heuvels van de Lot, vlakbij de prachtige natuur van de Causses du Quercy, met een enorme diversiteit aan flora en fauna, stromende rivieren, diepe kloven, fraaie vergezichten en adembenemende sterrenhemels. Het kleine pittoreske plaatsje Loupiac ligt tussen de bekende plaatsen Rocamadour en Sarlat en vlakbij de rivieren de Lot en de Dordogne. Hier bevindt zich ook Camping Chez Francis te midden van een heerlijke rustige groene omgeving.

Boek nu, of informatie opvragen.Kortingen en/of toeslagen voor dit vakantiehuis voor het jaar 2019:
De hier genoemde kortingen en toeslagen gelden voor het jaar 2019. Voor kortingen en toeslagen in een ander jaar dient u de kalender van dat jaar te raadplegen.

Indien u 2 weken of meer aaneengesloten boekt dan krijgt u 5 procent 'meer weken' korting op de bruto huursom.
Vroegboekers ontvangen 5 procent 'vroeg boek' korting wanneer zij minimaal 50 dagen voor de dag van aankomst definitief hebben gereserveerd.
Voor de snelle beslissers die op korte termijn het vakantiehuis willen huren geldt een 'last minute' korting van 5 procent. Voorwaarde is dat de aankomstdatum binnen 14 dagen van de boekingsdatum ligt.
De borgsom bedraagt € 50. De borgsom krijgt u na uw vakantie weer van de verhuurder terug wanneer er geen zaken met de borgsom verrekend moeten worden zoals bijvoorbeeld schade die tijdens uw vakantie aan het huis of inrichting is ontstaan.
De schoonmaakkosten bedragen € 25.
Bij normaal gebruik zijn de kosten voor energie en water bij de huurprijs inbegrepen tenzij op deze pagina of bij de kalenders anders staat aangegeven..
TOERISTENBELASTING:
In de gemeente Loupiac is toeristenbelasting verschuldigd. U draagt dit bij de verhuurder af. De toeristenbelasting bedraagt € 0.60 per persoon per dag.

Kalender en huurprijzen en belangrijke links

Klik op een datum op de kalender om de huurprijzen te bekijken. De huurprijzen variëren van € 350 tot € 425 per week.De dag van aankomst en vertrek (wisseldag) is op: zaterdag
Legenda kalender:
Bezet
Vrij
Optie

Kalender 2019

Januari

wkzazomadiwodovr
1 1 2 3 4
2 5 6 7 8 9 10 11
3 12 13 14 15 16 17 18
4 19 20 21 22 23 24 25
5 26 27 28 29 30 31

Februari

wkzazomadiwodovr
5 1
6 2 3 4 5 6 7 8
7 9 10 11 12 13 14 15
8 16 17 18 19 20 21 22
9 23 24 25 26 27 28

Maart

wkzazomadiwodovr
9 1
10 2 3 4 5 6 7 8
11 9 10 11 12 13 14 15
12 16 17 18 19 20 21 22
13 23 24 25 26 27 28 29
14 30 31

April

wkzazomadiwodovr
14 1 2 3 4 5
15 6 7 8 9 10 11 12
16 13 14 15 16 17 18 19
17 20 21 22 23 24 25 26
18 27 28 29 30

Mei

wkzazomadiwodovr
18 1 2 3
19 4 5 6 7 8 9 10
20 11 12 13 14 15 16 17
21 18 19 20 21 22 23 24
22 25 26 27 28 29 30 31

Juni

wkzazomadiwodovr
23 1 2 3 4 5 6 7
24 8 9 10 11 12 13 14
25 15 16 17 18 19 20 21
26 22 23 24 25 26 27 28
27 29 30

Juli

wkzazomadiwodovr
27 1 2 3 4 5
28 6 7 8 9 10 11 12
29 13 14 15 16 17 18 19
30 20 21 22 23 24 25 26
31 27 28 29 30 31

Augustus

wkzazomadiwodovr
31 1 2
32 3 4 5 6 7 8 9
33 10 11 12 13 14 15 16
34 17 18 19 20 21 22 23
35 24 25 26 27 28 29 30
36 31

September

wkzazomadiwodovr
36 1 2 3 4 5 6
37 7 8 9 10 11 12 13
38 14 15 16 17 18 19 20
39 21 22 23 24 25 26 27
40 28 29 30

Oktober

wkzazomadiwodovr
40 1 2 3 4
41 5 6 7 8 9 10 11
42 12 13 14 15 16 17 18
43 19 20 21 22 23 24 25
44 26 27 28 29 30 31

November

wkzazomadiwodovr
44 1
45 2 3 4 5 6 7 8
46 9 10 11 12 13 14 15
47 16 17 18 19 20 21 22
48 23 24 25 26 27 28 29
49 30

December

wkzazomadiwodovr
49 1 2 3 4 5 6
50 7 8 9 10 11 12 13
51 14 15 16 17 18 19 20
52 21 22 23 24 25 26 27
53 28 29 30 31

Andere vakantieverblijven in de omgeving van deze accommodatie

Indien dit vakantiehuis in Loupiac voor u niet geschikt is of reeds is verhuurd dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Loupiac en in de nabije omgeving van Loupiac gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de vakantiehuizen of ga direct naar onze zoekpagina met alle vakantiehuizen in Frankrijk die op onze website door particulieren te huur worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk bekijken. Zoekt u speciaal in Loupiac In het departement Lot hebben wij 60 vakantiehuizen die u kunt huren en in de grote regio Midi Pyrénées zelfs 132 vakantiehuizen.
Zoekt u liever iets in of in de buurt van een bepaalde plaats? Dan kunt u de volgende links gebruiken:
Souillac, Gourdon, Payrac Sarlat Rocamadour
In de Lot hebben wij ook de volgende accommodaties voor u beschikbaar 1 appartementen, 5 boerderijen, 2 bungalows, 1 bungalowparken, 1 vakantieparken, 36 gites, 3 chalets, 9 landgoederen, 2 chateaux, 1 kastelen, 2 vakantiehuisjes op een camping, 1 stacaravans op camping, 13 villa's,

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huisgenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie die u vele keren kunt herhalen.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben vele tienduizenden Nederlands en Belgen groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.