Te huur: Herault

Lief huisje met ZONNIG DAKTERRAS in prachtig natuur/wandelgebied Parc Regional du Haut Languedoc

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 8202) bedraagt € 430 per week voor maximaal 4 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Lief huisje met ZONNIG DAKTERRAS in prachtig natuur/wandelgebied Parc Regional du Haut Languedoc te huur in Herault (Frankrijk)
ons gehuchtje op de berg toegangsweggetje naar ons gehuchtje ons straatje begane grond: keuken beg. grond: eethoek beg. grond: zithoek 1e verd: balkon 1e verd: balkon 1e verd: 2-p slaapbank

Omschrijving van dit huis in de Herault Zuid-Frankrijk:

ons gehuchtje op de berg Mijn huisje staat in een gehuchtje op 600m hoogte (bereikbaar via klein weggetje met 7 scherpe bochten), midden in het eeuwig groene eikenbos aan de zuidkant van de laatste uitlopers van de Cevennen. Tussen ons en de Middellandse Zee zijn alleen nog heuvels, wijngaarden en dorpjes, geen bergen meer.
Het huisje ligt in een klein straatje. Er zijn wel buren, maar die zijn er slechts af en toe. Ikzelf en/of mijn zuster wonen in het huisje ernaast en u zult niet eens merken dat we er zijn (maar zijn makkelijk bereikbaar als u dat wilt, of als u vragen heeft). Iedereen in ons dorp houdt zich overigens aan de siësta: geen lawaai tussen 12-14 uur, en 's avonds na 23.00 uur geen lawaai.

INDELING:
- Benedenverdieping: open keuken en sfeervolle woonkamer met eethoek.
- Eerste verdieping: grote badkamer met ligbad/douche/wc en grote linnenkast en "kaphoek" met grote spiegel en fohn. Vereder kleinere slaapkamer met 2-pers. clic-clac. Openslaande deurtjes naar balkon aan straatkant.
- Tweede verdieping: slaapkamer met 2-pers. bed en openslaande deuren naar dakterras aan zuidzijde,
met in de verte zicht op de Middellandse Zee.(met grote eettafel+banken en BBQ).
Het huisje is volledig ingericht, incl boeken/dvd's.
Er is internet aanwezig, waarmee vrij goed via uitzending gemist Ned tv gekeken kan worden. Maar u wilt vast liever de sterrenhemel op het dakterras bewonderen ...

Aan de zuidkant kun je vanaf het dakterras in de verte (hemelsbreed ong. 15 km) de Middellandse Zee zien.

Het is een heerlijk plekje onder de zon, waar je helemaal tot rust komt met een goed boek, goede wijn uit de streek, lekker (uit) eten, roofvogels kijken vanaf het dakterras en nog veel meer. En niet te vergeten: heerlijk ontspannen in het hoek-ligbad!
Het dakterras is omheind door muren, waardoor privacy gegarandeerd is. Er is ook een heerlijk balkon aan de voorkant (straatkant), waar af en toe (niet vaak) mensen langs lopen, wat dan weer best gezellig kan zijn.

Na een paar stappen bent u buiten het gehuchtje en kunt u in het bos naar hartelust wandelen, al of niet aan de hand van wandelroutes. Fietsen kan ook, maar is best wel zwaar vanwege haarspeldbochten etc., dus voor de geoefende fietser een goede training ...

Het huisje is geschikt voor stelletjes (jong en oud), natuur- cultuur-, en wandelliefhebbers. De hond is ook welkom.
Helaas minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn en eventueel ook minder geschikt voor kruipende baby's :-(
Eigen vervoer is noodzakelijk, want openbaar vervoer is in dit soort landelijke gebieden ver te zoeken!

Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 8202 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.

WORKSHOPS / CURSUSSEN

De buurvrouw is kunstenares en onderwijzeres in de kunsten. Zij geeft regelmatig workshops e.d. (schilderen/tekenen, werken met stempels, werken met de drukpers en nog veel meer). Als u belangstelling heeft om en paar lessen of een workshop te volgen, laat het svp weten, dan krijgt u alle info hierover. Zij spreekt alleen Frans, maar begrijpt wel Engels.

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Languedoc Roussillon (Parc Regional du Haut Languedoc):

toegangsweggetje naar ons gehuchtje In onze hameau beschikken wij niet over een winkel, café, restaurant, en zelfs geen kerk! Heerlijk rustig dus.
Maar u kunt alles vrij snel bereiken binnen een straal van 10 km (per auto). Boodschappen dus wel goed plannen (ikzelf doe 1x per week rondje supermarkt en/of markt in Bedarieux), of gewoon op de terugweg van een leuk dagje uit. Genoeg ruimte in de vriezer.
Leuke dorpjes: Lamalou les Bains, Pezenas, Lunas, Lac du Salagou, rivier de Orb, Roquebrun, veel te veel om op te noemen!

Of kajakken in de Orb, karten dichtbij, shoppen in Montpellier, Feria in Beziers, er is zelfs een golfbaan in Lamalou les Bains! En vergeet natuurlijk niet het strand, ong 30 autominuten.
Of dagje Barcelona, Carcassonne, Lac du Salagou of zelfs Camarque, misschien? Kiezen is bijna onmogelijk, dus langer dan 1 week boeken is sterk aanbevolen ;-)
Er ligt een zeer volle map met allerlei folders, info over de omgeving en wandelroutes etc voor u klaar in het huisje!

Voor uw oriëntatie: Het vakantiehuis ligt in de buurt van de plaatsen: Bedarieux, Beziers, Pezenas, Montpellier en Narbonne. Toon landkaart

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 21-05-2021

Verhuur is per week, van zondag-zondag i.v.m. vermijden van rijden op zaterdagen in hoogseizoen.
Inchecken na 16.00 uur, uitchecken voor 10.00 uur.

Huurprijs juni, september en oktober: eur 300 per week (plus eur 60 verplicht eindschoonmaak, ter plaatse bij aankomst te voldoen).
Huurprijs juli en augustus: eur 400 per week (plus eur 60 verplicht eindschoonmaak).
Bed-, bad- en keukenlinnen en elektra etc. inbegrepen.
Strandlakens wel zelf meenemen.
Borgsom hoeft niet.
Er mag in twee of drie keer betaald worden als men dat wil. Eerste gedeelte direct bij reserveren.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. U heeft dan ook de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering tegen de dan geldende voorwaarden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Binnen bebouwde kom is aanwezig Binnen bebouwde kom
 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Geen tuin is aanwezig Geen tuin
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Balkon met uitzicht is aanwezig Balkon met uitzicht
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Bergsporten is aanwezig Bergsporten
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Bedarieux Beziers Pezenas Montpellier Narbonne Herault Languedoc Roussillon Zuid-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.