Te huur: Ardeche Chassagnes

Prachtige vakantiewoning met privé zwembad in het zuiden van de Ardèche

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 8199) bedraagt € 700 tot € 2.080 per week voor maximaal 12 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Prachtige vakantiewoning met privé zwembad in het zuiden van de Ardèche te huur in Ardeche (Frankrijk)
 vakantiehuis Ardeche

Omschrijving van dit huis in de Ardeche Zuid-Frankrijk:

 In het uiterste zuiden van de Ardèche, op 2 km van het stadje Les Vans ligt deze prachte vakantiewoning op domein Escafoulin. Het is een zeer ruime nieuwbouwwoning (120 m2) voorzien van alle hedendaags comfort, type dubbelwoonst (twee onder één dak).

Op het domein liggen 4 identieke woningen, elk voorzien van een privé zwembad van 9,5 bij 4,5 m.
Het domein is zo opgebouwd dat elke vakantiewoning voldoende privacy heeft en over eigen parkeerplaatsen beschikt.

Er kunnen maximaal 12 personen logeren.
De woning is volledig gelijkvloers, heeft 4 slaapkamers,twee badkamers en twee aparte toiletten.
De geïntegreerde keuken is uitgerust met moderne apparatuur.
Het overdekt terras is voorzien van tuinmeubilair en een barbecue.
Het fraaie zwembad is zo georiënteerd dat er op elk moment van de dag schaduw is.

De vakantiewoning is uitermate geschikt voor meerdere families, zodat elke familie de nodige privacy heeft en er toch samen genoten kan worden.

In de kelder van het zwembad bevindt zich ook een wasmachine en is er plaats om eventueel fietsen te stallen.

Op het domein bevindt zich een centraal WIFI-punt waarvan u gebruik kan maken. BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Rhone Alpes:

vakantiehuis ArdecheHet zonnige departement met een Provençaalse invloed, heeft prachtige bergen, bossen, riviertjes en grotten.
De rotsmassieven zorgen voor een afwisselend decor waardoor de Ardèche een bijzonder gevarieerde streek met volop prachtig natuurschoon is.

Om de lokale sferen te proeven kunt u genieten van heerlijke gerechten in de specialiteitenrestaurantjes, auberges of op de schaduwrijke terrasjes van elk dorpje.

Het typische Zuid-Franse stadje Les Vans ligt dicht bij het zuidelijke departement de Gard en met anderhalf uur rijden bent u aan de kust van de Middellandse Zee. Onderweg passeert u Alès en Nîmes, waar u een oud amfitheater kunt bezoeken. Oostelijk ligt het departement de Drôme met de nougatstad Montélimar. Volgt u van hieruit de Rhône naar het zuiden dan komt u langs Orange, Avignon en Arles.

Voor uw oriëntatie: Chassagnes ligt in de buurt van de plaatsen: Les Vans, Joyeuse, Vallon Pont d'Arc.

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 15-09-2021

Wij ontvangen vele gezinnen met kinderen en het domein heeft een familiaal karakter.
Voor de allerkleinsten kan er op aanvraag een kinderbedje en kinderstoel geplaatst worden.

Het zwembad is beveiligd volgens de Franse wetgeving.

Wij verwelkomen onze gasten steeds op zaterdag vanaf 16 u.
U zal ontvangen worden in het Nederlands of in het Frans. Met onze verantwoordelijke spreekt u af of u de woning zelf poets bij vertrek of niet.
Op zaterdag verlaat u de woning om 10 u.

Wij vragen bij reservatie een voorschot van 30 %.
Het saldo dient betaald te worden 6 weken voor vertrek.
De waarborg wordt u teruggestort binnen 14 dagen.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Kijk wat andere huurders vonden over deze accommodatie in het gastenboek.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. U heeft dan ook de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering tegen de dan geldende voorwaarden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Ligging aan rivier is aanwezig Ligging aan rivier
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
 • Jeu de Boules baan is aanwezig Jeu de Boules baan
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden
 • parasailing is aanwezig parasailing

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Chassagnes Les Vans Joyeuse Vallon Pont d'Arc Ardeche Rhone Alpes Midden-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.