Te huur: Tarn et Garonne Lauzerte

Prachtig huis, geen zwembad, wel een eigen meertje met schoon water.

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 8051) bedraagt € 600 tot € 800 per week voor maximaal 6 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Prachtig huis, geen zwembad, wel een eigen meertje met schoon water. te huur in Tarn et Garonne (Frankrijk)
in vogelvlucht <br>Wat een ruimte! de tuin uitzicht doorkijkje naar de keuken keuken detail keuken douchen of baden? ouders slaapkamer

Omschrijving van dit huis in de Tarn et Garonne Zuid-West-Frankrijk:

in vogelvlucht <br>Wat een ruimte! Een prachtige omgeving, een heerlijk huis en een geweldig klimaat

Ons huis is recent, maar met écologische materialen gebouwd. (natuursteen uit de quercy en inlands hout) De dikke muren maken dat het huis s'zomers lekker lang koel blijft. Er is erg veel ruimte in en om het huis, ook ruimte is erg comfortabel ! Het ligt in een prachtige, rustige omgeving met een heerlijk klimaat.
In het hoogseizoen is het dus genieten van de ruimte, de zon en een ecologisch, natuurlijk zwemwater in de buurt. Dit ligt op één kilometer, op privé terrein, maar is goed te bereiken met de auto of de fiets, als u lopen te ver vind, of als het te heet is). Er ligt een roeibootje speciaal voor u. U kunt de picnic meenemen en er de hele dag vertoeven. (ponton, barbecue en picnictafel aanwezig). Verder zijn er volop mogelijkheden als u er op uit wilt... markten, brocantes en antiekmarkten, historische monumenten, bastidestadjes en dorpjes, of toeren in het prachtige landschap in de omgeving . Ook op gastronomisch gebied zijn er veel mogelijkheden,prachtige streekprodukten (oa wijn en fruit) waar wij u graag over adviseren.

Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 8051 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Midi Pyrénées (Quercy):

de tuin Verder zijn er volop mogelijkheden als u er op uit wilt? markten, brocantes en antiekmarkten, historische monumenten, bastidestadjes en dorpjes, of toeren in het prachtige landschap in de omgeving . Ook op gastronomisch gebied zijn er veel mogelijkheden, waar wij u graag over adviseren.De produkteurs maaltijden overal in de buurt (Lauzerte) zijn een groot succes en u moet er vroeg bij zijn om een plekje te vinden. Hier kun je bij de stalletjes van de plaatselijke produkteurs, je eigen menu samenstellen met de streek produkten ( en dat zijn er een hoop) Verder organiseert Lauzerte s'zomers allerlei culturele evenementen, dus u hoeft niet ver te gaan. Ook Moissac is de moeite waard voor een bezoek ; de kathedraal, de kloostertuin, concerten en een pein vol leuke restaurantjes..

Buiten het seizoen, is het ideaal voor fietstochten en wandelingen of thuis lekker lezen . Natuurlijk zijn er altijd de toermogelijkheden in de omgeving, het bezoeken van monumenten en markten, nu veel rustiger en minder toeristisch. De markten zijn er nu alleen voor de plaatselijke bevolking, dus rustiger en authentieker. Het klimaat in voor-en najaar is meestal erg aangenaam, de winter kort en zacht. De goede restaurants zijn het gehele jaar open en volop aanwezig. Na een lange wandeling is het echt genieten van een goede maaltijd ! In huis is hier alles voor aanwezig, dus u kunt ook aan de slag met de verse produkten van de markt als u van koken houdt.

Voor kinderen is er rond het huis veel plaats om te spelen, er is geen zwembad wat u in de gaten moet houden, soms ook wat voor te zeggen? er is een grote speelweide om te voetballen, badmintonnen etc. Maar er zijn ook lekkere ligbedden om te luieren. Ook kunt u hier lekker barbecuen natuurlijk.
Buiten het hoogseizoen, wordt uw huisdier toegelaten, mits natuurlijk goed opgevoed. In het hoogseizoen zijn we iets voorzichtiger, maar we kunnen een uitzondering maken. Wij vragen z'n eigen bedje of mand en bakjes mee te nemen en hem niet alleen in huis achter te laten.
Onze streek is nog niet te toeristisch, er is nog rust en ruimte gelukkig. In het hoogseizoen worden er veel evenementen georgeniseerd voor de toeristen, zoals brocantes en concerten, nachtmarkten, rondleidingen in grotten en monumenten, overal is wel wat te doen.
Buiten het seizoen is dat veel minder, maar voor de rustzoekers, wijnliefhebbers en levensgenieters, is dit geen nadeel. Iedereen heeft meer tijd voor u. Prachtig zijn de herfstgetinte wijngaarden. Het ligt is veel intenser , de natuur weer veel groener? overal is de vindange aan de gang. De mensen gaan het bos in op zoek naar paddestoelen. Ook kun je de truffelstreek en markten bezoeken of wijn gaan proeven. Soms moet je wat langer zoeken naar een restaurantje, maar dan is dat er ook een, die door de plaatselijke bevolking wordt bezocht, en dat is meestal niet de slechste !

Voor uw oriëntatie: Lauzerte ligt in de buurt van de plaatsen: Toulouse, Montcuq, Montauban, Moissac en Cahors.

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 24-09-2021

In het voorjaar en zelfs in de winter, zijn er veel heerlijke dagen, die dan helemaal een feest zijn en ons snel weer naar de zomer helpen. Het komt voor dat we s'winters buiten kunnen eten, maar in het voorjaar is dat zeker het geval ! Ons huis is comfortabel warm vanwege de vloerverwarming, die overal een aangename warmte afgeeft. Geen kachel opstoken als u terugkomt na een lange wandeling, het is altijd lekker in huis.
In Lauzerte( 4km ) vindt u alles wat u nodig heeft. Voor de verse produkten, (o.a. lekker biologisch brood, groenten en kaas ) woensdag of zaterdagmorgen op de plaatselijke markt (zaterdagmorgen op pleintje, Place Cornières, boven in de bastide, is erg gezellig.
Er is natuurlijk ook een flinke supermarkt beneden, waar werkelijk alles te krijgen is. In het dorp zelf is het postkantoor en de bank. En natuurlijk een paar restaurants van een prima niveau voor een redelijke prijs.

La Plaine Basse is geschikt voor jong en oud. Voor rolstoel is het redelijk toegangkelijk, in huis zijn er geen dorpels en rondom is het vlak en bestraat. Er is een grote speelweide waar je leuk kan voetballen of badmintonnen. Zonnebaden kan er natuurlijk ook op de fijne ligbedden.
Er is geen zwembad, het voordeel hiervan is, dat je niet de hele tijd ontzettend hoeft op te passen, wanneer er jonge kinderen zijn... Ons eigen écologische zwemmeer ligt op 1 km. op ons eigen terrein.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Kijk wat andere huurders vonden over deze accommodatie in het gastenboek.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. U heeft dan ook de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering tegen de dan geldende voorwaarden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden
 • parasailing is aanwezig parasailing
 • Parachute springen is aanwezig Parachute springen

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Lauzerte Toulouse Montcuq Montauban Moissac Cahors Tarn et Garonne Midi Pyrénées Zuid-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.