Te huur: Tarn et Garonne Lauzerte

Prachtig huis, geen zwembad, wel een eigen meertje met schoon water.

Dit vakantieverblijf is door vorige huurders beoordeeld en beloond met het cijfer 9.9

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 8051) bedraagt €700 tot € 1.350 per week voor maximaal 6 personen.

Met de volgende link button kunt u contact opnemen met de verhuurder van dit vakantiehuis voor nadere informatie of reservering. Wilt u wel de beschikbaarheid controleren?
Klik op de kalender link om te zien wanneer het vakantiehuis nog gehuurd kan worden.
📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ Contact verhuurder 🛈 Overzicht huurprijzen

Klik op een foto en start het fotoalbum.

Vakantiehuis: Prachtig huis, geen zwembad, wel een eigen meertje met schoon water. te huur in Tarn et Garonne (Frankrijk)
in vogelvlucht <br>Wat een ruimte! de tuin Foto 4 uitzicht doorkijkje naar de keuken keuken detail keuken douchen of baden? ouders slaapkamer
❤️ Opslaan in Favorieten

Omschrijving van dit huis in de Tarn et Garonne Zuid-West-Frankrijk:

in vogelvlucht <br>Wat een ruimte!

Een prachtige omgeving, een heerlijk huis en een geweldig klimaat

Ons huis is recent, maar met écologische materialen gebouwd. (natuursteen uit de quercy en inlands hout) De dikke muren maken dat het huis s'zomers lekker lang koel blijft. Er is erg veel ruimte in en om het huis, ook ruimte is erg comfortabel ! Het ligt in een prachtige, rustige omgeving met een heerlijk klimaat.
In het hoogseizoen is het dus genieten van de ruimte, de zon en een ecologisch, natuurlijk zwemwater in de buurt. Dit ligt op één kilometer, op privé terrein, maar is goed te bereiken met de auto of de fiets, als u lopen te ver vind, of als het te heet is). Er ligt een roeibootje speciaal voor u. U kunt de picnic meenemen en er de hele dag vertoeven. (ponton, barbecue en picnictafel aanwezig). Verder zijn er volop mogelijkheden als u er op uit wilt... markten, brocantes en antiekmarkten, historische monumenten, bastidestadjes en dorpjes, of toeren in het prachtige landschap in de omgeving . Ook op gastronomisch gebied zijn er veel mogelijkheden,prachtige streekprodukten (oa wijn en fruit) waar wij u graag over adviseren.

Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 8051 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.

📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ BOEK NU of info opvragen


De omgeving van deze vakantiewoning in Midi Pyrénées (Quercy):

de tuin

Verder zijn er volop mogelijkheden als u er op uit wilt? markten, brocantes en antiekmarkten, historische monumenten, bastidestadjes en dorpjes, of toeren in het prachtige landschap in de omgeving . Ook op gastronomisch gebied zijn er veel mogelijkheden, waar wij u graag over adviseren.De produkteurs maaltijden overal in de buurt (Lauzerte) zijn een groot succes en u moet er vroeg bij zijn om een plekje te vinden. Hier kun je bij de stalletjes van de plaatselijke produkteurs, je eigen menu samenstellen met de streek produkten ( en dat zijn er een hoop) Verder organiseert Lauzerte s'zomers allerlei culturele evenementen, dus u hoeft niet ver te gaan. Ook Moissac is de moeite waard voor een bezoek ; de kathedraal, de kloostertuin, concerten en een pein vol leuke restaurantjes..

Buiten het seizoen, is het ideaal voor fietstochten en wandelingen of thuis lekker lezen . Natuurlijk zijn er altijd de toermogelijkheden in de omgeving, het bezoeken van monumenten en markten, nu veel rustiger en minder toeristisch. De markten zijn er nu alleen voor de plaatselijke bevolking, dus rustiger en authentieker. Het klimaat in voor-en najaar is meestal erg aangenaam, de winter kort en zacht. De goede restaurants zijn het gehele jaar open en volop aanwezig. Na een lange wandeling is het echt genieten van een goede maaltijd ! In huis is hier alles voor aanwezig, dus u kunt ook aan de slag met de verse produkten van de markt als u van koken houdt.

Voor kinderen is er rond het huis veel plaats om te spelen, er is geen zwembad wat u in de gaten moet houden, soms ook wat voor te zeggen? er is een grote speelweide om te voetballen, badmintonnen etc. Maar er zijn ook lekkere ligbedden om te luieren. Ook kunt u hier lekker barbecuen natuurlijk.
Buiten het hoogseizoen, wordt uw huisdier toegelaten, mits natuurlijk goed opgevoed. In het hoogseizoen zijn we iets voorzichtiger, maar we kunnen een uitzondering maken. Wij vragen z'n eigen bedje of mand en bakjes mee te nemen en hem niet alleen in huis achter te laten.
Onze streek is nog niet te toeristisch, er is nog rust en ruimte gelukkig. In het hoogseizoen worden er veel evenementen georgeniseerd voor de toeristen, zoals brocantes en concerten, nachtmarkten, rondleidingen in grotten en monumenten, overal is wel wat te doen.
Buiten het seizoen is dat veel minder, maar voor de rustzoekers, wijnliefhebbers en levensgenieters, is dit geen nadeel. Iedereen heeft meer tijd voor u. Prachtig zijn de herfstgetinte wijngaarden. Het ligt is veel intenser , de natuur weer veel groener? overal is de vindange aan de gang. De mensen gaan het bos in op zoek naar paddestoelen. Ook kun je de truffelstreek en markten bezoeken of wijn gaan proeven. Soms moet je wat langer zoeken naar een restaurantje, maar dan is dat er ook een, die door de plaatselijke bevolking wordt bezocht, en dat is meestal niet de slechste !

Voor uw oriëntatie: Lauzerte ligt in de buurt van de plaatsen: Toulouse, Montcuq, Montauban, Moissac en Cahors. Toon op landkaart

Informatie voor de huurder:

📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ BOEK NU of info opvragen ❤️ Opslaan in Favorieten

Informatie over de huurprijzen

De huurprijzen voor deze accommodatie lopen van € 700 tot € 1.350 per week. Wanneer u op de button "BOEK NU of info opvragen" klikt dan kunt u ook eenvoudig de huur met de bijkomende kosten uitrekenen.

Datum laatste update: 05-09-2023

In het voorjaar en zelfs in de winter, zijn er veel heerlijke dagen, die dan helemaal een feest zijn en ons snel weer naar de zomer helpen. Het komt voor dat we s'winters buiten kunnen eten, maar in het voorjaar is dat zeker het geval ! Ons huis is comfortabel warm vanwege de vloerverwarming, die overal een aangename warmte afgeeft. Geen kachel opstoken als u terugkomt na een lange wandeling, het is altijd lekker in huis.
In Lauzerte( 4km ) vindt u alles wat u nodig heeft. Voor de verse produkten, (o.a. lekker biologisch brood, groenten en kaas ) woensdag of zaterdagmorgen op de plaatselijke markt (zaterdagmorgen op pleintje, Place Cornières, boven in de bastide, is erg gezellig.
Er is natuurlijk ook een flinke supermarkt beneden, waar werkelijk alles te krijgen is. In het dorp zelf is het postkantoor en de bank. En natuurlijk een paar restaurants van een prima niveau voor een redelijke prijs.

La Plaine Basse is geschikt voor jong en oud. Voor rolstoel is het redelijk toegangkelijk, in huis zijn er geen dorpels en rondom is het vlak en bestraat. Er is een grote speelweide waar je leuk kan voetballen of badmintonnen. Zonnebaden kan er natuurlijk ook op de fijne ligbedden.
Er is geen zwembad, het voordeel hiervan is, dat je niet de hele tijd ontzettend hoeft op te passen, wanneer er jonge kinderen zijn... Ons eigen écologische zwemmeer ligt op 1 km. op ons eigen terrein.

Bekijk de reviews/recensies en de details van de beoordelingen: Reviews bekijken Heeft u hier ook uw vakantie gevierd dan kunt u ook uw review en cijfers geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Kijk wat andere huurders vonden over deze accommodatie in het gastenboek.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Toeristische omgeving is aanwezig Toeristische omgeving
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden
 • Auto oplader laadpaal is aanwezig Auto oplader laadpaal

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden
 • parasailing is aanwezig parasailing
 • Parachute springen is aanwezig Parachute springen

Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis:

🛈 Extra informatie

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

🏡Lauzerte 🏡Toulouse 🏡Montcuq 🏡Montauban 🏡Moissac 🏡Cahors 🏡Tarn et Garonne 🏡Midi Pyrénées 🏡Zuid-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
Wilt u ook de 🛈 Disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.