Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

Lot et Garonne - Dévillac Villeréal

Lot et Garonne Frankrijk

met familie of vrienden in een charmante vakantie-boerderij, hoogseizoen 6 p: €2100-12 p: €2700; voor/naseizoen 6 p €1600-12 p: €2200 excl 2 baby`s.

Te huur vanaf € 1.600 tot € 2.700 per week voor maximaal 12 personenDit vakantiehuis beschikt over wifi internet

Omschrijving van dit vakantieverblijf in de Lot et Garonne Zuid-West-Frankrijk Huis nr. 7687:

front huis in het midden de pigeonnier links het oude boeren woonhuis rechts de grange Het huis is een charmante in stijl volledig gerestaureerde ex-boerderij, muren volledig opgetrokken uit natuursteen (en pierre) en de oude spanten (charpentes) zijn nog volledig in zicht. Het huis bevat centraal gelegen een pigeonnier (ex-duiventoren) met aan de voorzijde de entree, daarboven een kinderkamer met 2 één-persoons bedden, en onder de entree de keuken. Aan één zijde het oude boerenhuis met daarin de grote ouder-slaapkamer met 1 twee-pers bed en 1 éénpers opklapbaar bed en 1 babybedje met badkamer met ligbad en toilet, en waar de wasmachine staat, de oude entree, boven 2 slaapkamers met elk een 2-pers bed met 1 babybedje en elk met douche en toilet. voor de baby`s dus 3 bedjes, een sitter, een box en een stoel aanwezig, eventueel een badje en extra bedje/box voor buiten.
Aan de andere zijde van de pigeonnier grenst de voormalige schuur met daarin de eetkamer, aan de keuken. Boven de eetkamer de 5-de slaapkamer met 3 1-pers. bed, kinderbedje en douche/toilet. In totaal dus 3 2-pers bedden, 6 1-pers bedden, en 3 losse baby/kinderbedjes. Verder beslaat de oude schuur de grote woon-zitkamer (ruim 100 m2), met 8/10 pers eettafel, tv hoek, leeshoek en speelhoek voor de kinderen.
De keuken bevindt zich dus op de begane grond, aansluitend op het achter-terras dat uitziet over het zwembad en is voorzien van 5-pits kookplaat (flessengas), electrische oven met grill, en koelkast met vriesladen.
Aan het huis liggen drie terrassen, zodat men gedurende de dag altijd ergens in de zon of schaduw-zijde kan zitten en verder rond het huis een gazon/speelweide omzoomd met borders. In de achtertuin een verwarmd zwembad (22-24 gr) met grote houten vlonders rondom met ligstoelen. Echte natuur-aanbidders kunnen hier discreet naakt recreëren, met als enig toeziend oog het weidse natuurlandschap op de achtergrond. Het zwembad is omheind om uw kinderen te beschermen die niet kunnen zwemmen
Voor het huis een grote ongerepte bloemenweide, die pas in juli voor het eerst gemaaid wordt.
Het huis ligt 150 mtr van de doorgaande communale(C)weg, vrij in een open ruimte tussen uitgestrekte bos-jachtgebieden in het gehucht (hameau)Estrade, commune Dévillac, halfweg tussen Villeréal en chateau Biron, tussen de bastides Monpazier en Monflanquin. Bastides zijn middeleeuwse dorpjes waar in de zomer veel culturele feesten en concerten kunnen worden bezocht; s`morgens markten zijn om lokale produkten zoals goede wijnen, lokale kaas en Blonde d`Aquitaine-vlees te kunnen kopen. Bijna elke avond is er in de onmiddellijke omgeving wel een dorpsplein of middeleeuwse markthal waar van een repas local samen met de plaatselijke bevolking kan worden genoten. Men kan zich daar genietend van lokale gerechten incl wijn, begeleid door life-muziek en dans, echt thuisvoelen in een stukje authentiek gastvrij Frankrijk. De meest populaire `fête-nocturne` wordt U bereid onder de 16-de eeuwse eiken-houten-spanten-hal van uw canton-dorp Villeréal op slechts 6 km van uw verblijf op Courteau. In Villeréal zijn voorzieningen zoals supermarkt met tankstation en wasplaats, huisartsenpraktijk, garages, diverse leuke restaurants, elke zaterdagmorgen een drukke lokale markt. U bevindt zich in het departement Lot-et-Garonne tegen de grens van de Dordogne, halfweg tussen Bergerac en Villeneuve-sur-Lot.
Het vliegveld van Bergerac ligt op 30 km afstand (vluchten op Rotterdam en Charleroi-Brussel)
zie voor uitvoerige info onze privé-site: www.courteau.nl

Indien u telefonisch contact met de verhuurder wenst dan dient u eerst een bericht via de knop 'Boek nu of informatie opvragen' te verzenden. Direct na verzending van uw bericht sturen wij u automatisch een e-mail toe met de telefoonnummers van de verhuurder.De omgeving van deze accommodatie in Aquitaine (bastide-dorpen):

Zwembad sfeervol volledige privacy achterland De ligging van dit prachtige landgoed "Courteau" biedt uiteenlopende mogelijkheden om zowel een aktieve vakantie door te brengen, alswel in alle rust van de zon en een boek te genieten onder een eeuwenoude eik. Voor mensen die van wandelen houden; het gebied is doorsneden met goed gemarkeerde wandelpaden in de onmiddellijke omgeving: bv in een uur wandelen naar Chateau Biron en voor dagtrips ligt de Route de Compostella voor U open met historische pleisterplaatsen als: Cahors, Moissac, Figeac, Cirq-de-Popie, Conques,
Rocamadour.
Dagroutes met de auto naar de Dordogne met toplokaties als Sarlat, Domme, Beynac (middeleeuwse steden), de grotwoningen uit de ijstijd aan de Vésère en de Célé, de grotten met muurschilderingen van Lascaux (Montignac). Kanovaren op de Dordogne en/of de Lot. Rondvaren op ondergrondse meren door druipsteengrotten (Gouffre de Padirac), of op een oude vrachtschuit over de Dordogne.
Perigeux met zijn prachtig historisch centrum (cathedraal St.Front en de romeinse Tour de Vésone) ligt op een uur afstand. De steden Bordeaux en Toulouse (culturele hoofdstad van het zuiden, "Paris du sud")liggen binnen 2 u afstand.
Fietsliefhebbers kunnen hun hart ophalen; van huis uit zijn prachtige landelijke fietsroutes uitgezet, al of niet vlak, door schilderachtige rivierdalen langs de Lot en de Dropt; of kuitenbijters op en af door het "Toscana van d`Aquitaine".
Bij Capelle-Biron (15 min) is een klim- en klauterpark met zwembad.
zie voor uitvoerige info onze privé-site: www.courteau.nl


Voor uw oriëntatie: Het vakantieverblijf in Zuid-West-Frankrijk ligt in de buurt van de plaatsen: Villeréal, Bergerac, Cahors, Sarlat en Villeneuve sur Lot. Toon op landkaart

Meer informatie

Informatie voor de huurder:

rond het huis zicht op grange grote eetkamer met tuindeuren naar de zijtuin Datum laatste update: 23-07-2019

Verhuur en prijzen
basisprijs vanaf 6 pers hoogseizoen; €2200,- 12 pers €2700,-; laagseizoen €1600,- /€2200,- €250,- korting voor 2 weken aaneengesloten. zie ook privé-site:www.courteau.nl
Bij voorkeur wordt ons huis per week verhuurd: Van 16 u s`middags tot 10 U s`ochtends bij voorkeur op een door-de-weekse wisseldag omdat steeds meer mensen moeite hebben om op zaterdag hun vakantiebestemming te bereiken i.v.m. verkeersproblemen. Hetzelfde probleem wordt ervaren om weer thuis te geraken. Vandaar dat wij U de mogelijkheid adviseren en aanbieden om op een willekeurige andere door-de-weekse dag te wisselen, bij voorkeur op woensdag, maar als het U beter uitkomt op een andere dag. U bent dan ook niet meer gebonden aan die 7 dagen termijn van een week maar kunt naar behoeven uitbreiden naar het aantal dagen dat U wenst. Uw prijs wordt dan berekend door de weekprijs te delen door 7x het aantal dagen dat U kiest. De exacte prijs mail ik U door, als U besluit tot reservering en ik het aantal personen en het aantal dagen van U heb vernomen.
Ons huis ligt op 30 km van Bergerac waar U een auto kunt huren indien U vliegen prefereert.

Prijzen 2020: Max 12 pers: 6 volw (3x 2-pers.bed) en 6 adolescent/kinderen (6x 1-pers bed en 3 kinder/babybedjes)5 slaapkamers, 4 badkamers, 1 ligbad, 3 douches. Max 2 baby`s t/m 2 jr worden niet meegeteld in de huurprijs.

Hoogseizoen 2020: 11 juli t/m 22 aug
vanaf 6 pers €2200,- tot 12 pers €2700,- per week 2-de aaneengesloten week €250,- korting
per persoon meer dan 6 €100,- per week extra
Voor- en naseizoen 2020: 27 juni t/m 11 july en 22 aug t/m 5 sept vanaf €1900,- tot €2400,- per week
Laagseizoen: 16 mei t/m 27 juni en 5 sept t/m 17 okt vanaf € 1600,- tot €2100,- per week
deze prijzen zijn dus afhankelijk van het aantal personen waarmee U komt.
Voor de exacte prijs voor uw gezelschap neem contact op met de eigenaar; bij voorkeur via mail:fransenniavanhelvoirt@gmail.com

In de achtertuin ligt een verwarmd zwembad (22-24 gr.max), voor peuters is een opblaasbaar badje aanwezig. Het zwembad is omheind om uw kinderen die nog niet kunnen zwemmen te beschermen.
Linnengoed is aanwezig, indien gewenst zijn 2 badhanddoeken en 1 badlaken beschikbaar à E5,- p.p.p.week.
Huisdieren zijn niet toegestaan.
In het huis geldt een rookverbod.
Er is een barbecue op houtskool aanwezig, wilt U na gebruik een zak houtskool achterlaten voor de volgende gasten.
Wifi-gebruik aanwezig, tv met nederlandse en franse zenders.
Er is een beperkte handwijzing met gebruiksaanwijzingen voor zaken in het huis zoals bv: tv, oven, gasfles, meterkast, electrische aardlekschakelaars, afsluitbare toegangspoort, etc.
Kortom wij bieden U een zeer charmante franse ex-boerderij op een prachtige locatie in een populair toeristisch gebied, dat echter zijn eigen landelijke sfeer nog heeft behouden, ondanks de toenemende vakantiedruk, met name in het hoogseizoen, waar U kunt genieten van de ongerepte natuur maar ook eindeloos kunt rondtrekken te voet, op de fiets, te paard of met de auto om het franse patrimoin (cultuur-historisch erfgoed) te smaken.
Wij hebben ons uiterste best gedaan om U een onvergetelijke vakantie mogelijk te maken.
De rest is aan U en die ene God die men nog steeds in Frankrijk vermoedt.
Frans en Nia van Helvoirt
"Courteau", Dévillac-Villeréal.0033540241531 (na pasen)
adres in Nederland: Molenstraat 19 A Diessen-Hilvarenbeek. 0138892095/0624536027
Na reservering sturen wij U een huurcontract/overeenkomst toe, na ondertekening aan ons terug te zenden.


Klik op de onderstaande link om met de verhuurder contact op te nemen:

Boek nu, of informatie opvragen.Kortingen en/of toeslagen voor dit vakantiehuis voor het jaar 2020:
De hier genoemde kortingen en toeslagen gelden voor het jaar 2020. Voor kortingen en toeslagen in een ander jaar dient u de kalender van dat jaar te raadplegen.

Indien u 2 weken of meer aaneengesloten boekt dan krijgt u 10 procent 'meer weken' korting op de bruto huursom.
Voor de snelle beslissers die op korte termijn het vakantiehuis willen huren geldt een 'last minute' korting van 10 procent. Voorwaarde is dat de aankomstdatum binnen 15 dagen van de boekingsdatum ligt.
De borgsom bedraagt € 500. De borgsom krijgt u na uw vakantie weer van de verhuurder terug wanneer er geen zaken met de borgsom verrekend moeten worden zoals bijvoorbeeld schade die tijdens uw vakantie aan het huis of inrichting is ontstaan.
Bij normaal gebruik zijn de kosten voor energie en water bij de huurprijs inbegrepen tenzij op deze pagina of bij de kalenders anders staat aangegeven..

Kalender en huurprijzen en belangrijke links

Klik op een datum op de kalender om de huurprijzen te bekijken. De huurprijzen variëren van € 1.600 tot € 2.700 per week.De dag van aankomst en vertrek (wisseldag) is op: zaterdag
Legenda kalender:
Bezet
Vrij
Optie

Kalender 2020

Januari

wkzazomadiwodovr
1 1 2 3
2 4 5 6 7 8 9 10
3 11 12 13 14 15 16 17
4 18 19 20 21 22 23 24
5 25 26 27 28 29 30 31

Februari

wkzazomadiwodovr
6 1 2 3 4 5 6 7
7 8 9 10 11 12 13 14
8 15 16 17 18 19 20 21
9 22 23 24 25 26 27 28
10 29

Maart

wkzazomadiwodovr
10 1 2 3 4 5 6
11 7 8 9 10 11 12 13
12 14 15 16 17 18 19 20
13 21 22 23 24 25 26 27
14 28 29 30 31

April

wkzazomadiwodovr
14 1 2 3
15 4 5 6 7 8 9 10
16 11 12 13 14 15 16 17
17 18 19 20 21 22 23 24
18 25 26 27 28 29 30

Mei

wkzazomadiwodovr
18 1
19 2 3 4 5 6 7 8
20 9 10 11 12 13 14 15
21 16 17 18 19 20 21 22
22 23 24 25 26 27 28 29
23 30 31

Juni

wkzazomadiwodovr
23 1 2 3 4 5
24 6 7 8 9 10 11 12
25 13 14 15 16 17 18 19
26 20 21 22 23 24 25 26
27 27 28 29 30

Juli

wkzazomadiwodovr
27 1 2 3
28 4 5 6 7 8 9 10
29 11 12 13 14 15 16 17
30 18 19 20 21 22 23 24
31 25 26 27 28 29 30 31

Augustus

wkzazomadiwodovr
32 1 2 3 4 5 6 7
33 8 9 10 11 12 13 14
34 15 16 17 18 19 20 21
35 22 23 24 25 26 27 28
36 29 30 31

September

wkzazomadiwodovr
36 1 2 3 4
37 5 6 7 8 9 10 11
38 12 13 14 15 16 17 18
39 19 20 21 22 23 24 25
40 26 27 28 29 30

Oktober

wkzazomadiwodovr
40 1 2
41 3 4 5 6 7 8 9
42 10 11 12 13 14 15 16
43 17 18 19 20 21 22 23
44 24 25 26 27 28 29 30
45 31

November

wkzazomadiwodovr
45 1 2 3 4 5 6
46 7 8 9 10 11 12 13
47 14 15 16 17 18 19 20
48 21 22 23 24 25 26 27
49 28 29 30

December

wkzazomadiwodovr
49 1 2 3 4
50 5 6 7 8 9 10 11
51 12 13 14 15 16 17 18
52 19 20 21 22 23 24 25
53 26 27 28 29 30 31

LAST MINUTE!

aankomst op 28-09-2019 een week voor 1.980 euro!

Bekijk alle voordelige last minute aanbiedingen

Andere vakantieverblijven in de omgeving van deze accommodatie

Indien dit vakantiehuis in Dévillac Villeréal voor u niet geschikt is of reeds is verhuurd dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Dévillac Villeréal en in de nabije omgeving van Dévillac Villeréal gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de vakantiehuizen of ga direct naar onze zoekpagina met alle vakantiehuizen in Frankrijk die op onze website door particulieren te huur worden aangeboden.


U kunt ook alle vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk bekijken. Zoekt u speciaal in Dévillac Villeréal In het departement Lot et Garonne hebben wij 37 vakantiehuizen die u kunt huren en in de grote regio Aquitaine zelfs 151 vakantiehuizen.
Zoekt u liever iets in of in de buurt van een bepaalde plaats? Dan kunt u de volgende links gebruiken:
Villeréal, Bergerac, Cahors Sarlat Villeneuve sur Lot
In de Lot et Garonne hebben wij ook de volgende accommodaties voor u beschikbaar 4 appartementen, 9 boerderijen, 3 bungalows, 4 bungalowparken, 1 vakantieparken, 22 gites, 3 chalets, 9 landgoederen, 4 chateaux, 3 kastelen, 2 vakantiehuisjes op een camping, 2 stacaravans op camping, 11 villa's, 2 safaritenten,

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie die u vele keren kunt herhalen.
Inmiddels hebben circa 1200 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben vele tienduizenden Nederlands en Belgen groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.