Informatie of boeken Dit vakantiehuis in detail

Te huur: Departement: Cotes d'Armor, Jugon les lacs

Vakantiehuis Bretagne op landgoed RANLEON (Online reserveren mogelijk op www.manoirderanleon.fr -Nederlandse website)

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 7386) bedraagt € 500 tot € 560 per week voor maximaal 8 personen.


Met de blauwe button kunt u contact opnemen met de verhuurder van dit vakantiehuis voor nadere informatie of reservering.
✉ Contact verhuurder

Klik op een foto en start het fotoalbum.

Vakantiehuis: Vakantiehuis Bretagne op landgoed RANLEON (Online reserveren mogelijk op www.manoirderanleon.fr -Nederlandse website) te huur in Cotes d'Armor (Frankrijk)
Pound lodging_2 single beds bedroom Pound lodging_Kitchen Pound lodging Kitchen 2 Pound lodging dining room Pound lodging_Living room Pound lodging Bedroom with double bed Hortensia house Hortensia lodging_living room
❤️ Opslaan in Favorieten

Omschrijving van dit huis in de Cotes d'Armor, West-Frankrijk:

Pound lodging_2 single beds bedroom

Locatie:Het manoir LE RANLEON ligt in de regio Bretagne(Noordwest Frankrijk) in het departement Cotes d'Armorin de plaats Jugon les Lacs. Bekende plaatsen in de buurt: Dinan,, St Malo en St Brieuc.

Algemene gegevens van het huis:De woning is in zijn geheel zeer ruim, heeft een open keuken met grote eettafel, open haard en ruime zitkamer. Er zijn 3 ruime slaapkamers, het huis is geschikt voor 6 personen. Het is de voormalige portierswoning van het manoir.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin, u kunt er ook heerlijk buiten eten. BBQ is ook aanwezig. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen, er is een kinderstoel, kinderbedje, en voor een opblaasbadje/zandbak wordt ook gezorgd.


Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie:Wandelen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Paardrijden (manege), Windsurfen.

✉ BOEK NU of info opvragen


De omgeving van deze vakantiewoning in Bretagne:

Pound lodging_Kitchen

in de regio Bretagne (Noordwest Frankrijk) in het departement Cotes d'Armorin de plaats Jugon les Lacs. Bekende plaatsen in de buurt: Dinan, St Malo en St Brieuc.

Voor uw oriëntatie: Jugon les lacs ligt in de buurt van de plaatsen: Lamballe, Dinan, Saint Malo, Saint Brieuc en Dinard. Toon op landkaart

Informatie voor de huurder:

✉ BOEK NU of info opvragen ❤️ Opslaan in Favorieten

Informatie over de huurprijzen

De huurprijzen voor deze accommodatie lopen van € 500 tot € 560 per week. Indien het mogelijk is om per dag te huren dan worden dagprijzen in rekening gebracht.

Datum laatste update: 25-04-2024

Kinderen welkom
De eigenaresse spreekt Engels en Frans, helaas geen nederlands
Huisdieren in overleg.


boek online op www.manoirderanleon.fr
Nederlandse website


Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Balkon met uitzicht is aanwezig Balkon met uitzicht
 • Strand in de buurt is aanwezig Strand in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Gezamenlijk zwembad is aanwezig Gezamenlijk zwembad
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser


Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:


Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis:
🛈 Extra informatie

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig (binnen 6 dagen na vastlegging van de booking|) een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Of klik hier op tijd op de rode button.
🛈 Verzekering afsluiten


Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

🏡Jugon les lacs 🏡Lamballe 🏡Dinan 🏡Saint Malo 🏡Saint Brieuc 🏡Dinard 🏡Cotes d'Armor 🏡Bretagne 🏡Midden-Frankrijk 🏡 Kijk op MAPS

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.

Wilt u ook de disclaimer lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
🛈 Disclaimer
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.