Hoe komen de huurprijzen tot stand?

Toelichting op de vanaf huurprijzen

Terug naar de vorige pagina

De kalender voor dit jaar of volgend jaar ontbreekt!

Indien u interesse heeft om een vakantiewoning te huren en er is geen kalender voor dit jaar of het komende jaar aanwezig dan verzoeken wij u met de verhuurder contact op te nemen en hem te vragen of het vakantiehuis voor u beschikbaar is en tegen welke prijs.

De prijzen die buiten de kalender op diverse pagina's worden gepubliceerd komen uit de beschikbare kalenders die door de verhuurders worden ingevuld. Uit deze kalenders worden de laagste huurprijs en de hoogste huurprijs uit de nog resterende weken berekend en zo ontstaan de prijzen voor het laagseizoen en het hoogseizoen. Maar wat gebeurt er wanneer de verhuurder de kalender voor het lopende of komende jaar nog niet heeft ingevuld of helemaal geen gebruik maakt van een kalender? Dan kan, afhankelijk van het moment dat u onze website bezoekt, de toekomstige huurprijs per seizoen mogelijk (sterk) afwijken van de genoemde laagste en hoogste prijs die mogelijk gebaseerd is op huurprijzen uit een vroegere periode c.q. ander seizoen. U moet in dit geval aan de verhuurder vragen wat de huurprijs voor u in het komende jaar is.

De huurprijzen worden periodiek door de verhuurder vastgesteld en op de website van vakantiehuis-frankrijk.nl via een kalender weergegeven. Aangezien de huurprijzen per week kunnen verschillen wordt er ook wel gesproken over seizoenprijzen zoals huurprijzen in het laagseizoen en hoogseizoen.