Te huur: Haute Garonne Eoux

Out-of-the-Box vakantiestek: watermolen met privé-strandje, ruimte en comfort en oa 'n koddig biggenduo voor de kids.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 6627) bedraagt € 450 tot € 1.490 per week voor maximaal 10 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Out-of-the-Box vakantiestek: watermolen met privé-strandje, ruimte en comfort en oa 'n koddig biggenduo voor de kids. te huur in Haute Garonne (Frankrijk)
vakantiehuis Haute Garonne Midi Pyrénées 2 vakantiehuis Haute Garonne vakantiehuis 4 Haute Garonne Midi Pyrénées 4 Salon <br>De salon ligt net als de naastgelegen keuken ook boven het water. Slaapkamer <br>Eén van de slappkamers met een dubbel bed. Een badkamer. <br>Een badkamer met douche, bad en toilet Aurignac <br>Plaatsje op 6 km, voor boodschappen en café met terras Avondmarkt <br>Muziek, wijn en braderie Boek en Koedier

Omschrijving van dit huis in de Haute Garonne Zuid-Frankrijk:

vakantiehuis Haute Garonne Midi Pyrénées 2 Info over corona iets verderop.
Het is leuk aankomen bij de watermolen: de oprijlaan, vanaf een verlaten landweggetje, voert naar het erf. Daar kabbelt een riviertje en bieden de hoge bomen schaduw wanneer het warm is.
Dan het Efteling-achtige sprookjeshuis. Met opvallende loggia en sfeervolle woonruimtes: een salon met open haard, de centrale keuken bovenop het water, de oude bib en de zomerkeuken aan het zuid-terras. Vier grote slaapkamers met veel licht en een extra kinderkamer.
Behalve door ruimte en comfort wordt uw verblijf veraangenaamd doordat het huis schoon is en goed onderhouden met prettig servies en goede bedden.
Rondom het huis een ruime tuin, privacy, een hangmat en zwembadje voor de peuters.
Wat verder weg beestenspul voor de kinderen, de varkentje Smikkel en Smak om het groenteafval te voeren, kuikentjes om heel voorzichtig vast te houden en misschien een kalfje om te aaien.
Weer iets verder ons privé-strandje in het riviertje de Nère, waar jong en oud zwemmen, dammetjes bouwen en een vuurtje stoken. Omdat het ivm met corona moeilijk is om het zwembad en het prive-strandje op een veilige wijze te delen, zoals dat de gewoonte was, heeft u met de watermolen de ene dag beschikking over het zwembad en de andere dag over het strandje.

Zowel de kinderen als de grote mensen kunnen aanschuiven bij de wekelijkse pizza-avond; gebakken met ons eigen graan en hetgeen de tuin en de dieren ons bezorgen. In een oven die we bouwden met klei en stro. Dus top-pizza's bij een bijzondere ambiance.

Al met al een stek voor ouders die zelf een fijn huis in een onbekend stukje Frankrijk waarderen en die dat zoeken in een leuke omgeving voor de kinderen. BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Midi Pyrénées (Comminges):

vakantiehuis Haute GaronneOp zeven kilometer ligt de hoofdplaats van het canton: Aurignac. Schitterend middeleeuws dorpje, waar alle faciliteiten zijn en ook een Brasserie met terras waar het goed eten, van een goed dagmenu tot orginele à la carte gerechten. Aurignac timmert aan de toeristische weg, in het canton worden vooral zomers met regelmaat festiviteiten georganiseerd, avondmarkten, riddergevechten, disco's in het zwembad.
Wat verder weg Saint Gaudens aan de voet van de Pyreneeen, een wat grotere plaats, met een leuke markt en cafeetjes.
Inde omgeving tal van dagtochtjes, zoals Toulouse, hele leuke stad, een Gallisch dorp, een middeleeuwse vesting, Lourdes en de Pyreneeen.

Voor uw oriëntatie: Eoux ligt in de buurt van de plaatsen: Toulouse, Aurignac, Lourdes, Saint Gaudens en L'Isle en Dodon.

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 06-04-2021

De week loopt van zaterdag 15.00 tot zaterdag 10.00.

Uw reservering is definitief na een aanbetaling van 30% van de huursom. Kan uw vakantie vanwege Covid maatregelen niet doorgaan, dan krijgt u de aanbetaling retour. Minus € 125.- reserveringskoste. Zo ligt niet 100% van het risico bij ons, maar ook een beetje bij u.
Het tweede deel van de betaling hoeft pas twee weken voor aankomst betaald te worden, als de reis op dat moment gemaakt kan worden. Kan uw vakantie binnen de laatste twee weken voor aankomst, door een verscherpte maatregel, toch niet doorgaan, dan krijgt u gewoon de gehele aanbetaling retour minus de reserveringskosten

Wat betreft het risico: Door Toulouse heeft ons departement Haute-Garonne code oranje opgelopen. De Watermolen ligt in een dunbevolkt en onbereisd deel en tot op heden zijn hier relatief weinig gevallen geweest.
Gasten die voor- en najaar 2020 moesten of wilden annuleren, hebben we flexibele oplossingen geboden.

De borg (€ 200) en de schoonmaakkosten (€ 50,-) kunnen bij aankomst worden betaald. Hij wordt bij vertrek geretourneerd.
Toeristenbelasting, bedden- en linnengoed, gas en elektra zijn inbegrepen.

Heeft u specifieke wensen, korter verblijf of andere aankomstdag, mail ons en we proberen een oplossing te vinden. Is 't Oude Bakkershuis niet meer vrij? Vraag een speciale prijs voor de Watermolen!
Watermolen en Bakkershuis zijn al meer dan twintig jaar een betrouwbaar vakantie-adres.

Gastvrouw en -heer, Margot Donkervoort en Alexander Francino zijn Nederlands.

Benodigdheden voor kleine kinderen aanwezig, zoals ledikant, kinderstoel, commode, babybadje

Huisdieren in principe welkom, wel overleg i.v.m. onze eigen dieren.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Ligging aan rivier is aanwezig Ligging aan rivier
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Balkon met uitzicht is aanwezig Balkon met uitzicht
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Eoux Toulouse Aurignac Lourdes Saint Gaudens L'Isle en Dodon Haute Garonne Midi Pyrénées Zuid-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.