Te huur: Cotes d'Armor Evran

Vakantiehuis in de buurt van Dinan, gelegen in een mooie landelijke omgeving

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

Dit vakantieverblijf is door vorige huurders beoordeeld en beloond met het cijfer 9.3

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 6249) bedraagt € 450 tot € 540 per week voor maximaal 6 personen.
Toelichting vanaf prijzen en seizoenprijzen


Bij de verhuring van dit huis is een last minute korting van toepassing. Deze korting is nog niet in de voorgaande huurprijs verwerkt.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Vakantiehuis in de buurt van Dinan, gelegen in een mooie landelijke omgeving te huur in Cotes d'Armor (Frankrijk)
Kamer 1 bedroom 1 eetkamer Dinan <br>Dinan port 10 min away 6 Kamer 3 8 doucheruimte private play area

LASTMINUTE AANBIEDINGEN: Huurprijs per week

 • 1 oktober 2022 ⇔ € 338
 • 8 oktober 2022 ⇔ € 338
 • 15 oktober 2022 ⇔ € 338
 • 22 oktober 2022 ⇔ € 338


Omschrijving van dit huis in de Cotes d'Armor Noord-West-Frankrijk:

Kamer 1

De gite biedt ruime, goed uitgeruste accommodatie voor maximaal 6 personen. La Villa Fleurie heeft een moderne keuken en badkamer met behoud van Franse charme en karakter.
De begane grond bestaat uit een lichte en luchtige woon / eetkamer ingericht in Bretonse stijl, met openslaande deuren naar de tuin met SAT / TV + DVD, een volledig ingerichte keuken. De keuken is voorzien van een vaatwasser, kookplaat, hetelucht oven, magnetron, waterkoker, broodrooster en een koelkast plus wasmachine. Er is ook een w.c. / douche de begane grond. Je kunt fietsen of andere materialen kwijt in een kleine serre die aan het huis is verbonden.

De eerste verdieping heeft 3 ruime slaapkamers en een wc / douche ruimte. Een kinderbedje (met lakens, kussens, dekbedden, enz.), babybadje en kleedruimtes plus kinderstoel, traphekjes en intercom zijn beschikbaar.

Er zijn boeken en bordspellen beschikbaar in de villa voor de gasten.

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Bretagne (La Basse Riviere):

bedroom 1

Het gezellige Evran, met banken, slagerij, bakkerij en een supermarkt is slechts is slechts op vijf minuten afstand. Als je niet wilt koken zijn er restaurants en bars te vinden in Evran en alle andere omliggende dorpen, voor alle smaken en prijsklasse.
Voor strandliefhebbers zijn de mooiste zandstranden in Bretagne dichtbij. Saint Cast in het bijzonder, heeft een mooi zandstrand met activiteiten voor de kinderen.
Op korte afstand vindt u een verwarmd open lucht zwembad, golfbanen, visvijvers, enz., evenals de middeleeuwse steden van Combourg, Dinan en Rennes.

Je kunt er uitstekend fietsen: op het jaagpad langs de Rance (tot voorbij Dinan), op een voormalig spoor (tot aan Dinard) en op vele kleine wegen in de buurt.

Op loopafstand van het huis is een boerderij waar rijst en saffraan worden verbouwd (!) en (klein)vee rondloopt zoals een koe, paard en een ezel en verder kippen, eenden en konijnen. Leuk om te bezoeken, ook voor kinderen. Je kunt er van alles kopen, waaronder eieren.

Voor de kleintjes verder in de streek: een dierentuin, themaparken, paardrijden en minigolf.

Voor uw oriëntatie: Evran ligt in de buurt van de plaatsen: Dinan, St Malo, Le Mont St Michel, Rennes en Cancale. Toon op landkaart

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 19-09-2022

Heel geschikt voor kleine kinderen. De eigenaren wonen vlak bij. Als je Frans te wensen overlaat: ze spreken ook Engels.

Wij zijn altijd te bereiken Zie onze website: www.evrangite.com voor meer informatie.
Toelichting vanaf prijzen en seizoenprijzen

Bekijk de reviews/recensies en de details van de beoordelingen: Reviews bekijken Heeft u hier ook uw vakantie gevierd dan kunt u ook uw review en cijfers geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Kijk wat andere huurders vonden over deze accommodatie in het gastenboek.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Omheind terrein is aanwezig Omheind terrein
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Jeu de Boules baan is aanwezig Jeu de Boules baan
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden
 • Windsurfen / Zeilen is aanwezig Windsurfen / Zeilen

Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis.

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Evran Dinan St Malo Le Mont St Michel Rennes Cancale Cotes d'Armor Bretagne Midden-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.