Te huur: Gers Cézan

Gimbrin, rust, ruimte en cultuur in de Gers, paradijs voor wandelaars en fietsers

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

Dit vakantieverblijf is door vorige huurders beoordeeld en beloond met het cijfer 10

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 6230) bedraagt € 520 per week voor maximaal 5 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Gimbrin, rust, ruimte en cultuur in de Gers, paradijs voor wandelaars en fietsers te huur in Gers (Frankrijk)
 vakantiehuis Gers

Omschrijving van dit huis in de Gers Zuid-West-Frankrijk:

 De gite (70 m2) ligt in een voormalig natuurstenen boerderij, op 3,5 ha eigen grond, waar ook de eigenaar een woonhuis heeft. De gîte is eenvoudig en smaakvol ingericht.
Er is een gezellige woonkamer met twee banken, met een houtkachel naast elektrische verwarming, een grote eetkeuken. Boven is een slaapkamer met een tweepersoonsbed (2.10 x 1.60 m). Beneden een tweede grote(re) slaapkamer, met twee dan wel drie eenpersoonsbedden. Op de badkamer is een douchegelegenheid en er staat een wasmachine. Het overdekte buitenterras is ingericht met tafels en stoelen en heeft vrij uitzicht op het dorp Cézan en op de heuvels rondom. Lavendel alom. Er is Nederlandse en Franse TV en WIFI.
In de buurt ligt een een privé zwemmeer (voor geoefende zwemmers). BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Midi Pyrénées (Gascogne - Armagnac):

vakantiehuis GersGimbrin ligt in het lieflijke heuvelland van de Gers, dat wel het Toscane van Frankrijk wordt genoemd, tussen de Dordogne en de ruige Pyreneeën. Het gebied ademt rust en ruimte, nog niet ontdekt door het massatoerisme, een paradijs voor wandelaars en fietsers. Bij helder zicht zijn de majestueuze toppen van de Pyreneeën te zien.
Kathedralen, kloosters en kerken, vakwerkhuizen, Middeleeuwse kastelen en Romeinse villa's herinneren aan een rijk cultuurverleden. Oude Romeinse pelgrimswegen naar Santiago de Compostella doorkruizen het gebied.In de zomer zijn er veel festivals, vooral muziek, het meest bekende zijn Jazz in Marciac, Tempo Latino in Vic Fezensac, Cuivro'Foliz in Fleurance. Spa, welness en een groot recreatiemeer vindt u in Castera Verduzan, kanoën kunt u bij Beaucaire en bij Valence Sur Baïse, voor kinderen zijn het Walibi bij Agen, en het Cité de l'Espace in Toulouse aantrekkelijk. De markt van Fleurance is op dinsdagochtend de plek waar iedereen uit de verre omntrek elkaar ontmoet. De kathedraal van Condom is een bezoekje waard. Auch is de hoofdstad van Gers met een indrukwekkend Centre Historique. D'Artagnan en zijn drie musketiers sieren de beide steden met grote standbeelden.

Voor uw oriëntatie: Cézan ligt in de buurt van de plaatsen: Auch, Condom, Fleurance, Castéra Verduzan en Vic Fezensac.

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 06-08-2021

Het terrein en de gites zijn geschikt voor kinderen. Er is veel speelruimte op het veld en in het bos op de heuvel. Er staan schommels en een glijbaan. Er is een skelter, een klein fietsje en een opblaasbaar zwembad(je) beschikbaar. Er staan twee mountainbikes ter beschikking aan de gasten. Er is een parkeerplaats voor auto's aanwezig.
Aankomst op de zaterdag na 16.00 uur. Vertrek op de zaterdag voor 10.00 uur. Alle linnen (bed-, bad- en keukenlinnen) is inbegrepen in de huurprijs. Evenals gas en water. Electriciteit tot 10KwH per dag. Het meerdere verbruik wordt in rekening gebracht (€ 0,20 per KwH). De eindschoonmaak is verplicht en hier rekenen we € 50 voor.
Tel in Nederland: 06 513 091 44 (Greetje van Gemert), in Frankrijk: 00 33 971 04 27 70(vaste nr) en 00 33 60 40 56 38(Wessel Bos). E-mail: info@gimbrin.com. Voor informatie en huurvoorwaarden zie eigen site www.gimbrin.com
We respecteren de Corona maatregelen.

Bekijk de reviews/recensies en de details van de beoordelingen: Reviews bekijken Heeft u hier ook uw vakantie gevierd dan kunt u ook uw review en cijfers geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Kijk wat andere huurders vonden over deze accommodatie in het gastenboek.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. U heeft dan ook de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering tegen de dan geldende voorwaarden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
 • Gratis fietsen is aanwezig Gratis fietsen
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Gratis fietsen is aanwezig Gratis fietsen
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Cézan Auch Condom Fleurance Castéra Verduzan Vic Fezensac Gers Midi Pyrénées Zuid-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.