Te huur: Calvados Norrey en Auge

Ruim vakantiehuis in Normandië; bezoek de invasiestranden en kom daarna tot rust in La Baronnie met een wijntje, een frans kaasje en de open haard

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 5870) bedraagt €550 tot € 650 per week voor maximaal 8 personen.

Met de volgende link button kunt u contact opnemen met de verhuurder van dit vakantiehuis voor nadere informatie of reservering. Wilt u wel de beschikbaarheid controleren?
Klik op de kalender link om te zien wanneer het vakantiehuis nog gehuurd kan worden.
📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ Contact verhuurder 🛈 Overzicht huurprijzen

Klik op een foto en start het fotoalbum.

Vakantiehuis: Ruim vakantiehuis in Normandië; bezoek de invasiestranden en kom daarna tot rust in La Baronnie met een wijntje, een frans kaasje en de open haard te huur in Calvados (Frankrijk)
Foto 2 vakantiehuis Calvados Foto 4 Foto 5 Foto 6 Foto 7 Foto 8 Foto 9 Foto 10
❤️ Opslaan in Favorieten

Omschrijving van dit huis in de Calvados Noord-West-Frankrijk:

Foto 2

La Baronnie is een groot vrijstaand huis van 300 jaar oud op eigen terrein van ruim 2000 m², met heel veel privacy.
Het huis ligt op een terp en u heeft prachtig uitzicht. U kijkt vanuit het huis en de tuin uit over de heuvels in de omgeving en de groene velden. Rondom La Baronnie bevindt zich een besloten (afgeschermd van het water) tuin van ongeveer 300 m². De tuin heeft een grasveld. Er staan speeltoestellen voor de kinderen. Voor en rond het huis ligt een gracht met een visvijver. U kunt zowel in de zon als in de schaduw zitten. Er is ruim voldoende tuinmeubilair beschikbaar.

La Baronnie is authentiek en toch voorzien van alle moderne gemakken. Op de begane grond zijn 2 ruime woonkamers. Er is een eetkeuken met toebehoren (inclusief vaatwasser en wasmachine), 2 toiletten en 2 badkamers. Op de 1e verdieping bevinden zich 4 slaapkamers (2 kamers met vaste wastafel).

📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ BOEK NU of info opvragen


De omgeving van deze vakantiewoning in Basse Normandie (Pays d'Auge):

vakantiehuis Calvados

De omgeving is heuvelachtig met groene velden en houtwallen. Het dorp, Norrey-en-Auge, bevindt zich aan het einde van wat fransen noemen de "plaine", de vlakte rondom Caen. Deze vlakten zijn 's zomers geel van de tarwe. Het dorp bevindt zich tevens aan het begin van het meer heuvelachtige gebied de "Pays d'Auge". De natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen aan het klein wild en de vogels. Het is de omgeving waar de Camembert gemaakt wordt en de Calvados vandaan komt. Overal ziet u hier appelboomgaarden, die de appels voor de cider leveren. En natuurlijk is er de franse warme bakker met verse croissants en knapperig stokbrood. Deze bakkerij is elke dag open!
Zoals gezegd wordt de "Camembert" niet ver van La Baronnie gemaakt, net als de andere typische streekkaasjes: "Pont l'Eveque" en de "Livarot". Natuurlijk kunt u in de omgeving ook proeven van de Calvados en de cider.
Doordat u in La Baronnie niet ver van de kust zit, is er een ruime keuze aan restaurants zowel voor vis- als vleesliefhebbers.
De markten met allerlei verse streekproducten, in de buurt van La Baronnie zijn zeker een bezoek waard. Op maandag is er één in St. Pierre sur Dives (op 15 minuten rijden), op zaterdag in Falaise (op 15 minuten rijden) en op zondag in Caen.
Regelmatig zijn er de "vide greniers", de zogenaamde franse rommelmarkten. Uw gastvrouw kan u vertellen waar en wanneer.

Voor uw oriëntatie: Norrey en Auge ligt in de buurt van de plaatsen: Falaise, Lisieux, Caen. Toon op landkaart

Via de volgende link vindt u nuttige vakantie informatie over Normandië met tips en bezienswaardigheden en heel veel foto's. In het fotoalbum van de Normandië wordt de schoonheid van Normandië goed in beeld gebracht.

Informatie voor de huurder:

📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ BOEK NU of info opvragen ❤️ Opslaan in Favorieten

Informatie over de huurprijzen

De huurprijzen voor deze accommodatie lopen van € 550 tot € 650 per week. Wanneer u op de button "BOEK NU of info opvragen" klikt dan kunt u ook eenvoudig de huur met de bijkomende kosten uitrekenen.

Datum laatste update: 09-01-2023

La Baronnie is ook geschikt voor kleine kinderen. De grote afgesloten tuin is veilig voor kinderen. U kunt dit huis huren door contact op te nemen met: Ellen Hospel-van den Heuvel, tel nr: 0033 231423962, fermedubois@aol.com
Reservering gebeurt door een aanbetaling van 100 € te voldoen.
Linnengoed en handdoeken zijn inbegrepen.
Graag het huis bezemschoon achter te laten. Er zijn geen verder bijkomende kosten.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Ligging aan rivier is aanwezig Ligging aan rivier
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Omheind terrein is aanwezig Omheind terrein
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Stilte puur natuur is aanwezig Stilte puur natuur
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Toeristische omgeving is aanwezig Toeristische omgeving
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden
 • parasailing is aanwezig parasailing
 • Windsurfen / Zeilen is aanwezig Windsurfen / Zeilen
 • Deltavliegen is aanwezig Deltavliegen

Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis:

🛈 Extra informatie

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

🏡Norrey en Auge 🏡Falaise 🏡Lisieux 🏡Caen 🏡Calvados 🏡Basse Normandie 🏡West-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
Wilt u ook de 🛈 Disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.