Te huur: Charente Maritime Cherac

grote vakantiewoning met zwembad en grote tuin in de Charente Maritime

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 5850) bedraagt € 600 tot € 1.600 per week voor maximaal 12 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: grote vakantiewoning met zwembad en grote tuin in de Charente Maritime te huur in Charente Maritime (Frankrijk)
 vakantiehuis Charente Maritime

Omschrijving van dit huis in de Charente Maritime Zuidwest-Frankrijk:

Onze voormalige wijnboerderij ligt tussen de wijngaarden voor de Cognac. Het is een langgerekt, groot huis met tal van bijgebouwen, waarin gespeeld (tafeltennis)enzo kan worden. Er is een grote tuin (4000m) en een groot verwarmd zwembad (14x7m). Auto's kunnen binnen het terrein of buiten veilig geparkeerd worden. Het huis heeft 5 slaapkamers en 3 badkamers. Buiten is er een klein huisje om te slapen met eigen badkamer en wc. Er is verder nog een zitkamer, een grote eetkeuken, overdekt terras aan de achterkant en een groot terras aan de voorkant van het huis. Plus een grote halve verdieping bij de keuken met pooltafel en allerlei spelletjes, tv, cd speler en internet (wifi)
Ook eventueel in de winter te huren per maand. Dan gelden andere prijzen

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Poitou Charentes (Cognac):

vakantiehuis Charente Maritime

Saintes (10km) is een oude romeinse stad met veel bezienswaardigheden, er zijn veel romaanse kerken in de regio. In de nabije omgeving: zijn er 2 golfbanen binnen 20 min. rijden,kun je paardrijden, kanoen op de Charente, tenissen, wandelen, fietsen. De zee is 45 km(autoweg).Er is iedere dag een markt met heerlijke verse vis/oesters, schaaldieren enz. Er zijn talrijke wijn, cognac en pineau proeverijen. Bordeaux is een uur rijden hiervandaan. Het huis is onderdeel van een kleine "hameau"omgeven door wijngaarden.

Voor uw oriëntatie: Cherac ligt in de buurt van de plaatsen: Cognac, La Rochelle, Bordeaux. Toon op landkaart

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 25-09-2022

Het huis is te huur voor €1500 per week. Schoonmaken is €60 extra, tenzij er zelf schoongemaakt wordt.
Alles is aanwezig in het huis (linnen, handdoeken etc.)Wasmachine is aanwezig.
Je kunt ons bereiken op 0032497189219
of brokgoud@hotmail.com. Meer info op www.brokgoud.nl
Het huis is uitermate geschikt voor kinderen of 2 families met kinderen. Ruimte genoeg in (en buiten)het huis. Honden geen probleem, maar niet in het zwembad.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis.

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Cherac Cognac La Rochelle Bordeaux Charente Maritime Poitou Charentes Midden-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.