Logo vakantiehuis frankrijk
Puy de Dome Frankrijk

Te huur: Puy de Dome Buxières sous Montaigut

Sans Parure; Een plek om weer op adem te komen. Gezellige vrijstaande vakantiehuisjes met een prachtig uitzicht over het Franse platteland.

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.
De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 5414) bedraagt €  495 per week voor maximaal 4 personen.

FotoalbumKlik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 19 foto's.

Vakantiehuis: Sans Parure; Een plek om weer op adem te komen. Gezellige vrijstaande vakantiehuisjes met een prachtig uitzicht over het Franse platteland. te huur in Puy de Dome (Frankrijk) Uitzicht Gite A la campagne <br>Vrijstaand vakantiehuisje A la campagne vakantiehuisje &#039;Rose&#039; <br>Vakantiehuisje &#039;Rose&#039; Woonkamer Gîte &#039; Rose&#039; <br>De gezellige woonkamer van gîte &#039; Rose&#039; Keuken vakantiehuisje &#039; Rose&#039; <br>Keuken vakantiehuisje &#039; Rose&#039; Badkamer vakantiehuisje 'Rose'. <br>De badkamer van vakantiehuisje 'Rose' met wastafel, toilet en douche. Slaapzolder vakantiehuisje &#039;Rose&#039; <br>De slaapzolder van vakantiehuisje &#039;Rose&#039; waar de kinderen (heel spannend) via een nisje naar hun eigen gedeelte gaan. Vakantiehuisje &#039;A la campagne&#039; <br>Vakantiehuisje &#039;A la campagne&#039; Woonkamer vakantiehuisje &#039;A la campagne&#039; <br>Woonkamer vakantiehuisje &#039;A la campagne&#039; Keuken vakantiehuisje &#039;A la campagne&#039; <br>Keuken vakantiehuisje &#039;A la campagne&#039;
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verhuurder zenden. De verhuurder zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERHUURDER Kalender 2020 (14 weken vrij)

Voor 2021 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.

Omschrijving van dit huis in de Puy de Dome Midden-Frankrijk:

Toon video Van dit huis is een video gemaakt.

Uitzicht Gite A la campagne <br>Vrijstaand vakantiehuisje A la campagne ** Wegens succes geprolongeerd in 2020: workshop beeldhouwen met speksteen en het wandelarrangement (met verblijf in een vakantiehuisje op basis van halfpension, maar in een B&B of op de boerencamping is ook mogelijk)**.

Twee vakantiehuisjes, oftewel gîtes; gîte 'Rose' en gîte 'A la campagne'. Oorspronkelijk waren het stallen voor het vee, maar na de verbouwing zijn het gezellige vakantiehuisjes geworden. De gîtes zijn vrijstaand en hebben een eigen terras met een prachtig uitzicht. Bij gîte 'Rose' komt u binnen via twee grote serredeuren. De woonkamer met zithoek en open keuken zijn beneden, evenals de badkamer met wastafel, douche en toilet. Boven is de slaapzolder. Deze is verdeeld in 2 ruimtes; via een trap komt u in het gedeelte met een tweepersoonsbed, en via een nisje gaan de kinderen naar hun gedeelte met 2 eenpersoonsbedden (kinderen vinden dit vaak helemaal te gek, en de ruimte wordt al gauw omgedoopt tot 'de geheime grot').
Bij gîte 'A la campagne' komt u ook binnen via twee grote serredeuren. De woonkamer met zithoek en open keuken zijn beneden, evenals het toilet. De badkamer met wastafel en douche bevinden zich op de 1e etage. Net als de grote slaapzolder waar een tweepersoonsbed staat. Er is ruimte genoeg voor een extra bed.
Er is een zgn. pompe à chaleur aanwezig. Een systeem dat in de zomer werkt als airconditioning en in de winter als verwarming. Dus het is het hele jaar zeer aangenaam vertoeven.
Vakantie vieren bij Sans Parure betekent tot rust te komen. Gewoon in de zon een boekje lezen, een wandeling maken of alleen maar te zitten en te genieten van het uitzicht. Zonder stress, zonder iets te moeten. Bienvenue chez Sans Parure!
Meer informatie

Indien u telefonisch contact met de verhuurder wenst dan dient u eerst een bericht via de knop 'Boek nu of informatie opvragen' te verzenden. Direct na verzending van uw bericht sturen wij u automatisch een e-mail toe met de telefoonnummers van de verhuurder.

WORKSHOPS / CURSUSSEN

Workshop beeldhouwen of sieraden maken met speksteen. Elke dinsdag en donderdag. Wandelvakanties met verblijf in een vakantiehuisje op basis van halfpension. Geniet van de natuur en prachtige uitzichten. We nemen u op verzoek mee op een wandeling waarbij we u eetbare planten en kruiden aanwijzen. Een weekje genieten in de Auvergne, in een gezellig huisje maar geen zin in gesleep met boodschappen, in eten koken of vooral: in afwassen? Boek dan een Table d'Hôte de Luxe bij Sans Parure! Bedlinnen, handdoeken u kunt het allemaal thuislaten. Het ontbijt wordt voor u verzorgd wanneer u dat wilt en 's avonds staat een heerlijk 4-gangen diner voor u klaar. Dit voor slechts EUR 799,00 voor 2 personen. Welkom bij Sans Parure!De omgeving van deze vakantiewoning in Auvergne (Les Combrailles):

vakantiehuisje &#039;Rose&#039; <br>Vakantiehuisje &#039;Rose&#039;Buxières sous Montaigut ligt in het noordelijke deel van de Puy de Dôme, het departement van de uitgedoofde vulkanen (de Puys). Het is een agrarische, weinig toeristische streek met een heuvelachtig landschap. Het is zeer geschikt om te wandelen en te fietsen. De vele riviertjes en meren lenen zich uitstekend voor zwemmen, kanoen en vissen. In de omliggende dorpen en steden worden vooral 's zomers veel activiteiten georganiseerd, zoals bijvoorbeeld rommelmarkten, jeu de bouleswedstrijden en jazzfestivals. Het nabij gelegen Montluçon heeft een prachtig middeleeuws kwartier en verschillende musea.
Leuke suggesties voor dagtochten zijn onder meer:
- de prachtige oude stadjes Hérisson, Souvigny en Charroux
- de Gorges du Sioule (wandelen, vissen, kanoen)
- Spoorbrug Viaduct des Fades en de stuwmeren, alsook een waterval in St Priest des Champs
- St. Pourcain, bekend ook om zijn wijn
- voor de kinderen pretpark Le Pal (ook gedeeltelijk dierentuin) en Vulcania (ervaar hoe een aardbeving voelt!)
- de Puy de Dôme (o.a. wandelen en parapenten)
- Saint Nectaire, met zijn typisch Auvergnatse kerk en heerlijke kaas

Voor uw oriëntatie: Buxières sous Montaigut ligt in de buurt van de plaatsen: Saint Eloy les Mines, Saint Gervais d'Auvergne, Montlucon, Clermont Ferrand en Moulins.Toon op landkaart
Informatie voor de huurder:
Woonkamer Gîte &#039; Rose&#039; <br>De gezellige woonkamer van gîte &#039; Rose&#039;Datum laatste update: 20-08-2020

De huurprijs voor een gîte is per week. De prijs voor gite A la campagne (max. 3 pers.)= EUR 465,00 en voor gite 'Rose' (max. 4 pers.) EUR 495,00. Inclusief gas, water, elektriciteit, bedlinnen, een keukenset, eindschoonmaak en toeristenbelasting. Exclusief borgsom EUR 75,00 en 5% reserveringskosten.
Handdoekensets kunnen gehuurd worden. Bent u geïnteresseerd in een huisje, maar heeft u nog vragen? Stuur het contactformulier in via de site, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Dit vakantiehuis heeft aansluiting op een 4G netwerk.

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren tot 14 dagen voor de aankomstdatum indien op dat moment door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering vanwege de genoemde code Oranje of code Rood.
 • Indien op een moment tot 14 dagen voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen meer gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de huur en alle overige bescheiden. Indien u niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken. U heeft overigens dan wel de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering af te sluiten die voor 75% dekking biedt indien t.z.t. het reisadvies wordt gewijzigd van code Groen of code Geel naar code Oranje of code Rood.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.
BOEK NU of info opvragen Kalender 2020 (14 weken vrij)

Voor 2021 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.
Fotoalbum

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Omheind terrein is aanwezig Omheind terrein
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Opzet zwembad is aanwezig Opzet zwembad
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Gezamenlijk zwembad is aanwezig Gezamenlijk zwembad
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Airco is aanwezig Airco
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden


Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Bergsporten is aanwezig Bergsporten
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden
 • parasailing is aanwezig parasailing
Andere huizen die te huur staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Indien dit (vakantie)huis in Buxières sous Montaigut voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Buxières sous Montaigut en in de nabije omgeving van Buxières sous Montaigut gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te huur staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Puy de Dome die te huur zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Auvergne waartoe Puy de Dome behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom Buxières sous Montaigut of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn.
Saint Eloy les Mines, Saint Gervais d'Auvergne, Montlucon Clermont Ferrand Moulins
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.