Te huur: Puy de Dome Buxières sous Montaigut

Sans Parure; Een plek om weer op adem te komen. Gezellige vrijstaande vakantiehuisjes met een prachtig uitzicht over het Franse platteland.

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

Dit vakantieverblijf is door vorige huurders beoordeeld en beloond met het cijfer 8.2

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 5414) bedraagt € 495 per week voor maximaal 4 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Sans Parure; Een plek om weer op adem te komen. Gezellige vrijstaande vakantiehuisjes met een prachtig uitzicht over het Franse platteland. te huur in Puy de Dome (Frankrijk)
Uitzicht Gite A la campagne <br>Vrijstaand vakantiehuisje A la campagne vakantiehuisje &#039;Rose&#039; <br>Vakantiehuisje &#039;Rose&#039; Woonkamer Gîte &#039; Rose&#039; <br>De gezellige woonkamer van gîte &#039; Rose&#039; Keuken vakantiehuisje &#039; Rose&#039; <br>Keuken vakantiehuisje &#039; Rose&#039; Badkamer vakantiehuisje 'Rose'. <br>De badkamer van vakantiehuisje 'Rose' met wastafel, toilet en douche. Slaapzolder vakantiehuisje &#039;Rose&#039; <br>De slaapzolder van vakantiehuisje &#039;Rose&#039; waar de kinderen (heel spannend) via een nisje naar hun eigen gedeelte gaan. Vakantiehuisje &#039;A la campagne&#039; <br>Vakantiehuisje &#039;A la campagne&#039; Woonkamer vakantiehuisje &#039;A la campagne&#039; <br>Woonkamer vakantiehuisje &#039;A la campagne&#039; Keuken vakantiehuisje &#039;A la campagne&#039; <br>Keuken vakantiehuisje &#039;A la campagne&#039;

Omschrijving van dit huis in de Puy de Dome Midden-Frankrijk:

Toon video Van dit huis is een video gemaakt.


Uitzicht Gite A la campagne <br>Vrijstaand vakantiehuisje A la campagne

** Wegens succes geprolongeerd in 2022: workshop beeldhouwen met speksteen en het wandelarrangement (met verblijf in een vakantiehuisje op basis van halfpension, maar in een B&B of op de boerencamping is ook mogelijk)**.

Twee vakantiehuisjes, oftewel gîtes; gîte 'Rose' (het witte huisje met groen tuinmeubilair) en gîte 'A la campagne'. Oorspronkelijk waren het stallen voor het vee, maar na de verbouwing zijn het gezellige vakantiehuisjes geworden. De gîtes zijn vrijstaand en hebben een eigen terras met een prachtig uitzicht. Bij gîte 'Rose' komt u binnen via twee grote serredeuren. De woonkamer met zithoek en open keuken zijn beneden, evenals de badkamer met wastafel, douche en toilet. Boven is de slaapzolder. Deze is verdeeld in 2 ruimtes; via een trap komt u in het gedeelte met een tweepersoonsbed, en via een nisje gaan de kinderen naar hun gedeelte met 2 eenpersoonsbedden (kinderen vinden dit vaak helemaal te gek, en de ruimte wordt al gauw omgedoopt tot 'de geheime grot').
Bij gîte 'A la campagne' komt u ook binnen via twee grote serredeuren. De woonkamer met zithoek en open keuken zijn beneden, evenals het toilet. De badkamer met wastafel en douche bevinden zich op de 1e etage. Net als de grote slaapzolder waar een tweepersoonsbed staat. Er is ruimte genoeg voor een extra bed.
Er is een zgn. pompe à chaleur aanwezig. Een systeem dat in de zomer werkt als airconditioning en in de winter als verwarming. Dus het is het hele jaar zeer aangenaam vertoeven.
Vakantie vieren bij Sans Parure betekent tot rust te komen. Gewoon in de zon een boekje lezen, een wandeling maken of alleen maar te zitten en te genieten van het uitzicht. Zonder stress, zonder iets te moeten. Bienvenue chez Sans Parure!

WORKSHOPS / CURSUSSEN

Workshop beeldhouwen of sieraden maken met speksteen. Elke donderdag in de maanden mei t/m september 2022. In een workshop van zes uur maak je van speksteen (een zachte steensoort) een prachtig beeldhouwwerkje of sieraad. We werken buiten op het erf van de boerderij van Sans Parure en er wordt een heerlijke Franse lunch geserveerd in de tuin met producten uit onze eigen moestuin of lokale leveranciers. Met dieetwensen houden we vanzelfsprekend ook rekening.Voor koffie, thee en de lunch wordt gezorgd. Ook wordt voorzien in alle materialen en gereedschappen die nodig zijn voor het maken van een beeld. Zelf hoef je dus niets mee te brengen, behalve een gezonde dosis enthousiasme. A bientôt!

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Auvergne (Les Combrailles):

vakantiehuisje &#039;Rose&#039; <br>Vakantiehuisje &#039;Rose&#039;

Buxières sous Montaigut ligt in het noordelijke deel van de Puy de Dôme, het departement van de uitgedoofde vulkanen (de Puys). Het is een agrarische, weinig toeristische streek met een heuvelachtig landschap. Het is zeer geschikt om te wandelen en te fietsen. De vele riviertjes en meren lenen zich uitstekend voor zwemmen, kanoen en vissen. In de omliggende dorpen en steden worden vooral 's zomers veel activiteiten georganiseerd, zoals bijvoorbeeld rommelmarkten, jeu de bouleswedstrijden en jazzfestivals. Het nabij gelegen Montluçon heeft een prachtig middeleeuws kwartier en verschillende musea.
Leuke suggesties voor dagtochten zijn onder meer:
- de prachtige oude stadjes Hérisson, Souvigny en Charroux
- de Gorges du Sioule (wandelen, vissen, kanoen)
- Spoorbrug Viaduct des Fades en de stuwmeren, alsook een waterval in St Priest des Champs
- St. Pourcain, bekend ook om zijn wijn
- voor de kinderen pretpark Le Pal (ook gedeeltelijk dierentuin) en Vulcania (ervaar hoe een aardbeving voelt!)
- de Puy de Dôme (o.a. wandelen en parapenten)
- Saint Nectaire, met zijn typisch Auvergnatse kerk en heerlijke kaas

Voor uw oriëntatie: Buxières sous Montaigut ligt in de buurt van de plaatsen: St Eloy les Mines, St Gervais d'Auvergne, Montlucon, Clermont Ferrand en Moulins. Toon op landkaart

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 01-11-2022

De huurprijs voor een gîte is per week. De prijs voor gite A la campagne (max. 3 pers.)= EUR 465,00 en voor gite 'Rose' (max. 4 pers.) EUR 495,00. Inclusief gas, water, elektriciteit, bedlinnen, een keukenset, eindschoonmaak en toeristenbelasting. Exclusief borgsom EUR 75,00 en 5% reserveringskosten.
Handdoekensets kunnen gehuurd worden. Bent u geïnteresseerd in een huisje, maar heeft u nog vragen? Stuur het contactformulier in via de site, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bekijk de reviews/recensies en de details van de beoordelingen: Reviews bekijken Heeft u hier ook uw vakantie gevierd dan kunt u ook uw review en cijfers geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Omheind terrein is aanwezig Omheind terrein
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Opzet zwembad is aanwezig Opzet zwembad
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Gezamenlijk zwembad is aanwezig Gezamenlijk zwembad
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Airco is aanwezig Airco
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Bergsporten is aanwezig Bergsporten
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden
 • parasailing is aanwezig parasailing

Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis.

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Buxières sous Montaigut St Eloy les Mines St Gervais d'Auvergne Montlucon Clermont Ferrand Moulins Puy de Dome Auvergne Midden-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.