Te huur: Hautes Alpes Aspres les Corps

Vakantiehuis voor 8 personen in de zuidelijke Franse Alpen.

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

Dit vakantieverblijf is door vorige huurders beoordeeld en beloond met het cijfer 8.8

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 4562) bedraagt € 750 tot € 1.200 per week voor maximaal 8 personen.
Toelichting vanaf prijzen en seizoenprijzen


Bij de verhuring van dit huis is een last minute korting van toepassing. Deze korting is nog niet in de voorgaande huurprijs verwerkt.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Vakantiehuis voor 8 personen in de zuidelijke Franse Alpen. te huur in Hautes Alpes (Frankrijk)
Appartement Zuid-woonkamer Keuken appartement Noord Ouder slaapkamer appartement Noord Slaapkamer 2 appartement Noord  Ouder slaapkamer appartement Zuid Lac du Lauzon in Parc National des Ecrins

LASTMINUTE AANBIEDINGEN: Huurprijs per week

 • 10 december 2022 ⇔ € 675
 • 17 december 2022 ⇔ € 675
 • 24 december 2022 ⇔ € 1080


Omschrijving van dit huis in de Hautes Alpes Zuid-Oost-Frankrijk:

Appartement Zuid-woonkamer

Ons huis bevindt zich in de regio Provence Alpes Côte d'Azur, in het departement Hautes Alpes in het dorpje Aspres-les-Corps. Het is een heerlijk licht huis met grote ramen en openslaande deuren naar het terras. Dit gebied biedt een combinatie van een mediterrane sfeer en hooggebergte. Mooie blauwe luchten en een zeer aangenaam klimaat. Bekende plaatsen in de buurt zijn Grenoble (65 km), Gap (30 km) en Corps (7 km). Aspres-les-Corps ligt aan de rand van National Parc des Ecrins. Het huis bestaat uit 2 volwaardige appartementen, die eventueel ook afzonderlijk kunnen worden gehuurd. Huren van een appartement (4 personen) kost EUR 650,- per week in het hoogseizoen en EUR 450,- per week in het laagseizoen. Het huis heeft een centrale toegang voor gezamenlijk gebruik en twee afsluitbare appartementen. Elk van de 2 appartementen heeft een volledig ingerichte open keuken, een zitkamer, badkamer met douche en 2 slaapkamers. In totaal heeft de woning 4 slaapkamers en is geschikt voor 8 personen. Natuurlijk is er ook internet beschikbaar. Daarnaast beschikt ieder appartement over een DVD installatie en beschikt appartement Noord over een spelcomputer (X-box 360). In de ruime garage onder het huis treft u een sauna met een douche aan, een wasmachine en droger, voldoende ruimte om ski's neer te zetten, diverse fitness toestellen en spellen zoals bijv. tafelvoetbal en tafeltennis. In het dorp (+/- 200 m) bevindt zich een tennisbaan waarvan onze gasten gratis gebruik kunnen maken. Zie ook www.myage.nl.

Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 4562 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Provence Alpes Cote d'Azur:

Keuken appartement Noord

Het huis is rustig gelegen aan de bovenrand van het dorp op 1000 meter hoogte met een prachtig uitzicht over het dal en beboste hellingen direct achter het huis. Het heeft een grote tuin van ongeveer 1000 m2. Het is een kindvriendelijke woning (wij hebben zelf 3 kinderen) en uw kinderen kunnen er fijn spelen in de tuin en de nabije omgeving. Parkeren kan op eigen terrein. Aspres-Les-Corps maakt deel uit van het Parc National des Ecrins, een nationaal park met meer dan 50 gletschers en bergtoppen van rond de 3500 - 4000 meter. Achter het huis kunt u direct starten met uw bergwandelingen. U kunt op verschillende plaatsen het Parc National des Ecrins in en met de auto bent u binnen 10 minuten in een dal met watervallen, besneeuwde toppen en snelstromende riviertjes (Valgaudemar). Hier kunt u prachtig wandelen of fietsen/wielrennen/mountainbiken. Ook raften behoort tot de mogelijkheden. Op 30 km afstand ligt Gap, de grootste plaats in de omgeving. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in Corps en St. Firmin (beide 5 km). Op 7 km afstand (achter Corps) bevindt zich Lac du Sautet, een stuwmeer waar u kunt zwemmen en waar kano's en fluisterbootjes kunnen worden gehuurd. Het gebied maakt onderdeel uit van Provence Alpes Côte d'Azur en kent een gemiddelde van meer dan 300 zonnedagen per jaar, terwijl het in de zomer door de hogere ligging gemiddeld enkele graden koeler is dan aan de kust. Op 27 km liggen de skigebieden Joue du Loupe en Superdevoluy, met 100 km pisten. Diverse bekende skigebieden liggen op ongeveer 45 minuten tot anderhalf uur rijden afstand (w.o. Alpe d'Huez, Orcières en Les Deux Alpes).

Voor uw oriëntatie: Aspres les Corps ligt in de buurt van de plaatsen: Grenoble, Gap, Corps. Toon op landkaart

Via de volgende link vindt u nuttige vakantie informatie over de Provence met tips en bezienswaardigheden en heel veel foto's. In het fotoalbum van de Provence wordt de schoonheid van de Provence goed in beeld gebracht.

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 23-05-2022

Het is huis bestaat uit 2 appartementen, die eventueel ook afzonderlijk kunnen worden gehuurd. Het is bijzonder geschikt voor 2 gezinnen die samen op vakantie gaan en toch enige privacy willen. Wij zijn zelf met 5 personen en gebruiken altijd het hele huis.
Er is een lokale manager die als contactpersoon dient. Hij zorgt ervoor dat u bij aankomst opgemaakte bedden aantreft en de beschikking heeft over voldoende bad- en keukenlinnen. Om continue kwaliteit te kunnen bieden is schoonmaak achteraf verplicht voor EUR 50 per appartement. Als u gebruik wil maken van de sauna dit graag vooraf aangeven. In principe staan wij geen huisdieren toe(vanwege katten allergie), maar er kan wellicht wel een oplossing worden gevonden voor uw hond.
Toelichting vanaf prijzen en seizoenprijzen

Bekijk de reviews/recensies en de details van de beoordelingen: Reviews bekijken Heeft u hier ook uw vakantie gevierd dan kunt u ook uw review en cijfers geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Deze verhuurder heeft een eigen website. Mogelijk vindt u hier nog aanvullende informatie.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Binnen bebouwde kom is aanwezig Binnen bebouwde kom
 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Sauna is aanwezig Sauna
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Wintersport / Ski / Pistes is aanwezig Wintersport / Ski / Pistes
 • Bergsporten is aanwezig Bergsporten
 • parasailing is aanwezig parasailing
 • Windsurfen / Zeilen is aanwezig Windsurfen / Zeilen
 • Kitesurfen is aanwezig Kitesurfen

Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis.

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Aspres les Corps Grenoble Gap Corps Hautes Alpes Provence Alpes Cote d'Azur Zuid-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.