Te huur: Cotes d'Armor Plouha

Vrijstaand. Rondom grote tuin met privacy. Stenen BBQ. Uitzicht op zee. Gezellig ingericht, slaapkamers met goede bedden.

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

Dit vakantieverblijf is door vorige huurders beoordeeld en beloond met het cijfer 10

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 4410) bedraagt € 600 tot € 925 per week voor maximaal 6 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Vrijstaand. Rondom grote tuin met privacy. Stenen BBQ. Uitzicht op zee. Gezellig ingericht, slaapkamers met goede bedden. te huur in Cotes d'Armor (Frankrijk)
 Huis en tuin 100m hiervoor staat het huis. Slaapkamer boven Badkamer Badkamer Picknick

Omschrijving van dit huis in de Cotes d'Armor Noord-West-Frankrijk:

KER GERI staat met grote letters op het huis. Bij binnen komst vindt u twee slaapkamers aan uw linkerhand. Het toilet en de badkamer aan het einde van de gang. De gang buigt naar rechts en met links de keuken en rechts de huiskamer. De keuken is voorzien van alle benodigd heden. De knusse huiskamer. met TV (nederlandse zenders). Een goed gevulde boekenkast. Een dressoir waarin CD en DVD liggen.
Zowel vanuit de keuken, als de huiskamer kijkt u naar de zee.

De WiFi is in het hele huis goed te ontvangen. er staat een telefoon in de kamer, waarmee u naar vaste en mobiele nummers in Nederland mag bellen. Dit is inclusief! Als u naar betaalde nummers (informatie nummers) heeft gebeld wordt dit ingehouden op de borg.

De huiskamer is met witte meubels ingericht. Een grote bank biedt veel plaats. . Op de kleine veranda kunt u genieten van de rust en ruimte.

Op zolder hangt een Schommel en in de tuin een trampoline en schommel. Op zolder liggen ook de spelletjes, kinderboeken etc.

De keuken is voldoende materiaal aanwezig, potten en pannen, messenset, senseo en gewoon filter koffie zetter.Koelkast met vriesvak, combimagnetron. Zittend aan de eettafel heeft u uitzicht op zee. Ruim genoeg voor 4 personen. Met zes wordt het passen en meten, maar het kan wel.

Er is een kinderstoel aanwezig.
De tuin is niet volledig afgezet.

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Bretagne:

Huis en tuin

Vanuit het huis kunt u heerlijke wandelingen maken langs de 100m hoge kust van Cote d Armor. Ook een wandeling over de landelijke weggetjes door de kleine gemeenschappen zijn steeds weer verrassend.

De grote tuin heeft voldoende ruimte om te spelen voor de kinderen. Te luieren en te lezen er staat een vaste stenen BBQ. Tuinstoelen, twee ligbedden en een picknick tafel

Gwin Zegal is een heel mooi plekje waar u in 5 minuten naar toe wandeld. Als u de trap naar beneden neemt kunt u genieten van het strand(je), de zee, rotsen, stilte en vogel geluiden.

Groter is het strand bij Le Palus. 40 minuten te voet (langs de sentiers) of 10 per auto. Een restaurant met terras en uitzicht over de zee. Bij eb moet u wel 700 m lopen voor u met uw voeten in het water staat.

De vissersbootjes worden met auto en trailer tot het water gereden. Het is altijd leuk deze bedrijvigheid te bekijken. Of gewoon heerlijk op het strand te liggen en te genieten van uw vakantie.

In Brehec zijn oesterkwekerijen. Op de markt vers te koop. Mosselen en frites bij elk restaurantje te verkrijgen. Evenals de bekende crêpes en cider.

Ga naar Ile de Brehat een prachtig eiland waar geen auto,s rijden. 3 Km lang en 1,5 breed.
Overvaren kan voorbij Paimpol.

Paimpol waar op dinsdagochtend de markt is. U kunt er bij de haven ontbijten of een terrasje pakken. Galeries met mooie kunstwerken, schilderijen etc.

Een aanrader is Vallee des Saint in Carnoet. Grote uit natuursteen gehouwen beelden. Heel bijzonder en een fantastisch uitzicht vanaf deze heuvel over Bretagne.

Bretagne heeft ook een mooi gevarieerd achterland.

En na elk uitstapje komt u weer in het gezellige huis terug. Om uit te rusten van een fijne dag.

Ik wens u een hele mooie zonnige vakantie in Ker Geri!

Voor uw oriëntatie: Plouha ligt in de buurt van de plaatsen: St Brieuc, Binic, Perros Guirec, Paimpol en Guingamp. Toon op landkaart

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 29-08-2022

In het hoogseizoen wordt per twee weken verhuurd. In andere seizoenen kunt u ook per week huren.
De borg bedraagt € 150,00. De schoonmaakkosten (verplicht) € 55,00

De reservering wordt definitief als de € 100,00 aanbetaling is ontvangen.

Het bed en keukenlinnen dient u zelf mee te nemen.
Er is een twee persoonsbed van 160 x 200. en vier eenpersoonsbedden van 90 x 200.
Voorzien van dekbedden.

De tuin is niet geheel afgesloten.

Bekijk de reviews/recensies en de details van de beoordelingen: Reviews bekijken Heeft u hier ook uw vakantie gevierd dan kunt u ook uw review en cijfers geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Strand in de buurt is aanwezig Strand in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • Gratis fietsen is aanwezig Gratis fietsen
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Gratis fietsen is aanwezig Gratis fietsen
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • U heeft zeezicht is aanwezig U heeft zeezicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden
 • Deltavliegen is aanwezig Deltavliegen

Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis.

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Plouha St Brieuc Binic Perros Guirec Paimpol Guingamp Cotes d'Armor Bretagne Midden-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.