Informatie of boeken Dit vakantiehuis in detail Is dit huis nog vrij?

Te huur: Departement: Haute Garonne, Eoux

Ruim vakantiehuis 'Out of the Box'. Met fraaie ovenwand, kinderkamer, kabbelende beek, privé-strandje, knuffeldieren en authentieke omgeving.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 3658) bedraagt € 350 tot € 1.190 per week voor maximaal 6 personen.

✅ Van 20-07-2024 tot en met 26-07-2024 geldt een last minute prijs van € 750.
✅ Van 10-08-2024 tot en met 23-08-2024 geldt een last minute prijs van € 950.
✅ Van 24-08-2024 tot en met 30-08-2024 geldt een last minute prijs van € 950.


Met de blauwe button kunt u contact opnemen met de verhuurder van dit vakantiehuis voor nadere informatie of reservering.
Klik op de groene beschikbaarheid kalender knop om te zien wanneer het vakantiehuis nog gehuurd kan worden.
📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ Contact verhuurder 🛈 Overzicht huurprijzen

Klik op een foto en start het fotoalbum.

Vakantiehuis: Ruim vakantiehuis 'Out of the Box'. Met fraaie ovenwand, kinderkamer, kabbelende beek, privé-strandje, knuffeldieren en authentieke omgeving. te huur in Haute Garonne (Frankrijk)
terras met uitzicht op Eoux vakantiehuis Haute Garonne zwembad met uitzicht op de koeien. de leefkeuken keukentafel slaapkamer 1 badkamer met douche salon met houtkachel slaapkamer 2
❤️ Opslaan in Favorieten

Omschrijving van dit huis in de Haute Garonne, Zuid-Frankrijk:

terras met uitzicht op Eoux

Korting uitsluitend voor gasten via vakantiehuis-frankrijk.nl. Meldt u aan via deze website. Staat niet op onze eigen site. Drie weken met bijna 50% korting! Juni en juli.

Op het landgoed van Le Moulin d'Eoux ligt 't Oude Bakkerhuis. Het sfeervolle en vrijgelegen huis is een pareltje en een leuke vakantie bestemming als u iets anders dan anders wilt. Door de oude dikke muren, het water en de bomen is het op hete dagen goed vertoeven!
Vanuit de grote leefkeuken loopt u via de terrasdeuren zo de zonnige tuin in. Het ochtendzonnetje valt op de picnictafel en is een mooi plekje om te ontbijten. Op de achtergrond kabbelt het water.Als u het -ondiepe!- beekje volgt komt u bij onze waterval. Een magisch plekje, waar u kunt zwemmen, in de hangmat hangen en de kinderen zich uren amuseren. Dichter bij huis is verkoeling te vinden in het zwembad
Het huis is ruim bemeten met 120 m2 voor de max. 6 personen. Er zijn twee grote en een normale slaapkamer. In de speciale kinderkamer, de kinderen gingen nooit zo graag naar bed, staat een verkleedkoffer en is schildermuur. Er zijn drie enkele en twee dubbele bedden. Er is een ruime badkamer.
De tuin gaat over in onze velden, u kunt vanaf de achtertuin een wandeling maken. Onze buren wonen ver buiten zicht van het bakkershuis.
Vroeger werd in het bakkershuis het brood voor het dorp gebakken met het graan dat in de watermolen was gemalen. De schitterende ovenwand siert de woonkeuken en is een monument. De plek is lommerijk en ademt geschiedenis, maar is ook van alle gemakken voorzien. Het huis is vrijgelegen en u heeft er alle privacy! Op lemoulin.nl vindt u aanvullende foto's en info.

📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ BOEK NU of info opvragen


De omgeving van deze vakantiewoning in Midi Pyrénées (Gascogne):

vakantiehuis Haute Garonne

Wil je de deur van de dagelijkse wereld even stevig achter je dicht trekken...?    Alsof je in een tijdmachine bent gestapt..? 

De wijdere omgeving van Le Moulin voelt als een soort warm bad....Een prachtig dorpje, Aurignac, gemoedelijk, met een mengelmoes van mensen en nationaliteiten. Men is verrassend vriendelijk. Een praatje bij de bakker, parkeren voor de deur, je kunt zo doorlopen.  Als je eenmaal in onze buurt bent aangekomen, heb je ook één en ander achtergelaten: het wachten in een rij, de parkeermeters en de verkeerslichten.  Ook de boze mensen met korte lontjes, het gaat er hier werkelijk anders aan toe, de omgeving lijkt bijna optimistisch...
De streek kent nog weinig toerisme. We wijzen je graag de weg naar verborgen parels en waardevolle geneugten. Een verstopte biertuin, een betaalbaar restaurantje zonder franje of  een culinaire hotspot. Zelfs een dorpsfeest of een concert met muziek en eten aan lange tafels op het plein.
Ook voor de betere markten. Of een groot zwembad uit de jaren 90. Of 7 km in de andere richting, het heldere meer van Fabas, midden in een bos, (zie foto), het is moeilijk te geloven dat er bijna niemand is.
Of nog iets heel anders, een dagje naar Toulouse, zetel van Airbus in een bruisende studenten-stad, met oa een Space Center, de grootste Franse Romane kerk en een paar tentjes die we u kunnen tippen. Een tochtje naar de Pyreneeën anders, naar Luchon bijvoorbeeld, vanaf het dal met de kabelbaan in één keer de bergen in. Lourdes is ook bijzonder. Of met een bootje door de grotten, van de ene illustere zaal naar de andere. Halverwege Toulouse ligt het Gallisch dorp, Archeon, maar dan in het klein. 
Een omgeving dus met geduchte concurrentie voor het verlokkelijk beeldscherm...

Voor uw oriëntatie: Eoux ligt in de buurt van de plaatsen: Toulouse, St Gaudens, Aurignac. Toon op landkaart

Informatie voor de huurder:

📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ BOEK NU of info opvragen ❤️ Opslaan in Favorieten

Informatie over de huurprijzen

De huurprijzen voor deze accommodatie lopen van € 350 tot € 1.190 per week. Wanneer u op de button "BOEK NU of info opvragen" klikt dan kunt u ook eenvoudig de huur met de bijkomende kosten uitrekenen.

Datum laatste update: 15-07-2024

De week loopt van zaterdag 16.00 tot zaterdag 10.00.

Uw reservering is definitief na een aanbetaling van 50% van de huursom. Kan uw vakantie vanwege Covid maatregelen niet doorgaan, dan krijgt u de aanbetaling retour.
Het tweede deel van de betaling hoeft pas twee weken voor aankomst betaald te worden, als de reis op dat moment gemaakt kan worden. Kan uw vakantie binnen de laatste twee weken voor aankomst, door een verscherpte maatregel, toch niet doorgaan, dan krijgt u gewoon de gehele aanbetaling retour.


De borg (€ 200) en de schoonmaakkosten (€ 75,-) kunnen bij aankomst worden betaald. De borg wordt bij vertrek geretourneerd.
Toeristenbelasting, bedden- en linnengoed, gas en elektra zijn inbegrepen.

Heeft u specifieke wensen, korter verblijf of andere aankomstdag, mail ons en we proberen een oplossing te vinden. Is 't Oude Bakkershuis niet meer vrij? Vraag een speciale prijs voor de Watermolen!
Watermolen en Bakkershuis zijn al meer dan twintig jaar een betrouwbaar vakantie-adres.

Gastvrouw en -heer, Margot Donkervoort en Alexander Francino zijn Nederlands.

Benodigdheden voor kleine kinderen aanwezig, zoals ledikant, kinderstoel, commode, babybadje

Huisdieren in principe welkom, wel overleg i.v.m. onze eigen dieren.


Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Ligging aan rivier is aanwezig Ligging aan rivier
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Stilte puur natuur is aanwezig Stilte puur natuur
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Gezamenlijk zwembad is aanwezig Gezamenlijk zwembad
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser


Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:


Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis:
🛈 Extra informatie

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig (binnen 6 dagen na vastlegging van de booking|) een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Of klik hier op tijd op de rode button.
🛈 Verzekering afsluiten


Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

🏡Eoux 🏡Toulouse 🏡St Gaudens 🏡Aurignac 🏡Haute Garonne 🏡Midi Pyrénées 🏡Zuid-Frankrijk 🏡 Kijk op MAPS

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.

Wilt u ook de disclaimer lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
🛈 Disclaimer
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.