Te huur: Puy de Dome Le Puy Valcivieres

Auvergne-Puy de Dome - Vrijstaand en vrij uitzicht - 6 personen - 3 slaapkamers - grote voor- en achtertuin, wifi, honden toegestaan, 17 jaar ervaring

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

Dit vakantieverblijf is door vorige huurders beoordeeld en beloond met het cijfer 9

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 3232) bedraagt € 450 tot € 600 per week voor maximaal 6 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Auvergne-Puy de Dome - Vrijstaand en vrij uitzicht - 6 personen - 3 slaapkamers - grote voor- en achtertuin, wifi, honden toegestaan, 17 jaar ervaring te huur in Puy de Dome (Frankrijk)
Maison du Chex <br>Het huis staat op een "rots" Prachtige uitzichten aan alle kanten De gîte Maison du Cheix <br>Een luxe vrijstaand vakantiehuis voor 6 personen met veel privacy, een grote tuin aan twee kanten met mooie uitzichten. De keuken <br>Alle benodigde apparatuur is aanwezig De keuken <br>Vanuit de keuken loopt uit via de deur naar de achtertuin De keuken <br>Ruime keuken Woonkeuken <br>Grote overzichtelijke woonkeuken De salon <br>Heerlijke relaxen De servieskast <br>Een ruim assortiment servies is aanwezig De kelder <br>In de kelder bevinden zich de wasmachine, droger, diepvries en extra koelkast

Omschrijving van dit huis in de Puy de Dome Midden-Frankrijk:

Maison du Chex <br>Het huis staat op een "rots" Prachtige uitzichten aan alle kanten

U heeft een prachtige vakantiewoning gevonden in de Puy de Dôme. De gîte is zeer ruim en comfortabel ingericht met veel licht. De keuken is van alle gemakken voorzien. De gîte biedt plaats aan zes personen. Er is o.a. een grote gezellige woonkeuken met een houtkachel. Een gezellig ingerichte salon met bank en stoelen, TV en stereo installatie en Wi-Fi. Elke ruimte kan verwarmd worden. Er is een douche met thermosstaatkraan en een wastafel en een apart toilet. Er zijn drie slaapkamers: een kamer met een bed van 1.60 meter breed en 2.00 meter lang, één van 1.40 meter breed 1.90 meter lang en een kamer met een bed van 1.20 meter breed en 2.00 meter lang.

De gîte staat op 1000 meter hoogte met prachtige uitzichten en adembenemende zonsopgang- en ondergangen.

Wilt u uitgebreide informatie? Ga naar: www.vakantiehuisauvergne.nl of bel 0633322356.

Kijk op www.vakantiehuisauvergne.nl voor meer specificaties en foto's en het filmpje voor een uitgebreide impressie.

Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 3232 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Auvergne (Côtes du Forez):

De gîte Maison du Cheix <br>Een luxe vrijstaand vakantiehuis voor 6 personen met veel privacy, een grote tuin aan twee kanten met mooie uitzichten.

In de Auvergne kunt u wandelen, fietsen, mountain bike, vissen, paardrijden, kanovaren, para-gliding, zwemmen maar ook vooral niets doen. Uitrusten zonder wat te horen. Hier beleeft u nog de echte stilte.

De Auvergne is rijk aan Vulkanen, Romaanse kerken en kastelen. Op 15 km van Clermond Ferrand vindt u het Regionale Natuurpark van de Vulkanen van de Auvergne. O.a. de Puy de Dôme die u te voet kunt beklimmen of wat luxer met het treintje kan doen.

De Auvergne is een land dat gul met goede producten is en de lokale recepten zijn bijzonder smaakvol. Ook de kazen mag u niet missen. Uit de Auvergne komt o.a. de Fourme d'Ambert, De Bleu d'Auvergne, De Saint-Nectaire, De Cantal en De Salers.

Slechts 3 kilometer van het vakantiehuis bevindt zich een Auberge waar u heerlijke streekgerechten kunt eten voor weinig geld. In het nabij gelegen Ambert bevinden zich diverse kwalitatieve restaurants waar het echt genieten is van de Franse keuken.

Ca. 15 minuten vanaf de uw gite kunt u in Ambert boodschappen doen bij de Carrefour, Intermarché en de Aldi. Of natuurlijk bij de kleinere lokale groenteboer, slager of delicatesse zaak (Tinel). Op donderdag ochtend is er de gezellige markt waar alle kooplui uit de omgeving hun waar nog op z´n Frans vers aanbieden. Op zaterdagochtend is er een kleine markt van producteurs uit de omgeving.

Vanuit Ambert rijdt er een toeristentrein naar Chaisse Dieux. Een heel leuk uitstapje. In Ambert vinden er tijdens het vakantie seizoen vele activiteiten plaats. Folklore festivals, antiek en brocante markten, wielertochten etc. Kortom te veel om op te noemen. Wilt u nog meer weten ga dan naar het lokale VVV toe. (tegenover het stadhuis) of lees alle informatie die in de gîte ligt.

Voor uw oriëntatie: Le Puy Valcivieres ligt in de buurt van de plaatsen: Ambert, Clermont Ferrand, Lyon, Puy en Velay en Thiers. Toon op landkaart

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 09-11-2022

De ligging is zeer rustig. Er komt geen verkeer voorbij omdat de gîte aan het eind van een 'doodlopend' weggetje ligt.

Er is aan beide zijden van de gîte een terras en een hele grote tuin met mooie en vrije uitzichten. Kinderen kunnen er voetballen, badminton spelen, jeu de boules, vliegeren etc. Tip? Neem kinderfilms (DVD's) mee. Een CD/DVD speler is aanwezig.

Huisdieren zijn van harte welkom en zijn gratis. Wandelingen kunnen direct vanuit de gîte gemaakt worden. De vakantiewoning is altijd koel in de zomermaanden en er zijn geen muggen. Er is een houtkachel aanwezig die goed van pas komt in geval van een kille avond.

Het verbruik van gas- water en hout is inclusief de huurprijs. Voor elektriciteit geldt een gratis verbruik van 100 KW per week.

Bekijk de reviews/recensies en de details van de beoordelingen: Reviews bekijken Heeft u hier ook uw vakantie gevierd dan kunt u ook uw review en cijfers geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Kijk wat andere huurders vonden over deze accommodatie in het gastenboek.

Deze verhuurder heeft een eigen website. Mogelijk vindt u hier nog aanvullende informatie.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Stilte puur natuur is aanwezig Stilte puur natuur
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Wintersport / Ski / Pistes is aanwezig Wintersport / Ski / Pistes
 • Bergsporten is aanwezig Bergsporten
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden
 • Hanggliding is aanwezig Hanggliding

Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis.

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Le Puy Valcivieres Ambert Clermont Ferrand Lyon Puy en Velay Thiers Puy de Dome Auvergne Midden-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.