Te huur: Allier Saint Plaisir

L'Etang Nabot, sfeervolle boerewoning met mooie tuin

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 2868) bedraagt € 420 tot € 575 per week voor maximaal 6 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: L'Etang Nabot, sfeervolle boerewoning met mooie tuin te huur in Allier (Frankrijk)
zicht huisje vakantiehuis Allier tuin tuin tuin tuin tuin tuin

Omschrijving van dit huis in de Allier Midden-Frankrijk:

zicht huisje Het huis heeft een benedenverdieping met inkomhal,woonkamer met tv met schotelantenne (nederlandse zenders), dvd speler en stereoinstallatie ,open haard, kompleet ingerichte keuken (ijskast,kookvuur met oven, microgolfoven,koffiezet,waterkoker,broodrooster,enz.) slaapkamer, badkamer met bad/douche en wc, grote bergruimte.Er zijn nog twee slaapkamers op de verdieping,elk met een afzonderlijke trap,een met een dubbel bed en appart toilet,de andere met twee eenpersoonsbedden.Er is eveneens een wasmachien,strijkplank en strijkijzer aanwezig. Het huis is volledig voorzien van centrale verwarming. De tuin is prachtig aangelegd met vijver, wandelpaden en prieeltjes en is volledig omheind. Het huis is zeer rustig gelegen en men heeft er een grote privacy en toch is het zeer goed bereikbaar. Er is tevens een zeer zonnig terras met tuinmeubelen en barbeque aanwezig.Voor personen die liever de schaduw opzoeken,zijn er zeer aangename en schaduwrijke plaatsen in de tuin aanwezig. BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Auvergne (Bourbonnais):

vakantiehuis AllierL"Etang Nabot,is zeer gunstig gelegen aan het eind van een onverhard pad,met uitzicht op weiden en bossen. Op ongeveer vijf kilometer bevinden zich enkele kleine dorpswinkeltjes, en een klein maar zeer degelijk restaurantje.Op negen kilometer is een grotere stad met een supermarkt,apotheek,restaurantjes, cafe's en tal van andere winkels.  In de omgeving vind je een van de mooiste eikenbossen van Europa "Foret de Tronçais" met mooie wandel- en fietspaden, er zijn ook enkele mooie meren met aangelegde stranden en een grote mogelijkheid aan watersporten. Er bevinden zich ook mooie en pitoreske dorpen in de omgeving, zoals Bourbon L'Archambault en Herrison die zeker een bezoek waard zijn. Grotere steden zoals Moulin,Nevers,Bourges en Montluçon met zijn middeleeuwse binnenstad mogen ook zeker niet ontbreken. er bevinden zich in de omgeving ook tal van kastelen en burchten.Kortom de ideale plaats voor mensen die cultuur en sport willen combineren. Ook fervente wandelaars kunnen vanaf het huisje tal van wandelingen maken    

Voor uw oriëntatie: Saint Plaisir ligt in de buurt van de plaatsen: Bourbon L'Archambault, Moulin, Montlucon, Bourges en Nevers.Toon op landkaart

Informatie voor de huurder:

Controleer
beschikbaarheid

Datum laatste update: 29-06-2021

Het huis wordt het ganse jaar verhuurd,van november tem maart worden er wel stookkosten aangerekend. Er wordt een borgsom van 175€ gevraagd. De reservatie is pas geldig bij het betalen van 50% van de huurprijs. Huisdieren zijn enkel toegelaten in overleg. De schoonmaak kan men zelf doen of laten doen tegen een kostprijs van 50€. Bed- en keukenlinnen dient men zelf mee te brengen. Voor meer informatie of boekingen kan men mij bereiken op mijn GSM nr. 0032(0)479715604 of per e-mail marc.claeys5@skynet.be . Bezoek onze website: ://users.skynet.be//fd108940/
Facebookpagina:L'Etang Nabot.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Omheind terrein is aanwezig Omheind terrein
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden
 • parasailing is aanwezig parasailing
 • Windsurfen / Zeilen is aanwezig Windsurfen / Zeilen
 • Parachute springen is aanwezig Parachute springen

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Saint Plaisir Bourbon L'Archambault Moulin Montlucon Bourges Nevers Allier Auvergne Midden-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.