Te huur: Gard Goudargues

Rust, Ruimte, Natuurgenot en alles wat u zich kan wensen voor een geweldige vakantie!! Villa Berry! Ruime villa in Zuid Frankrijk met verwarmd zwembad

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 1441) bedraagt € 750 tot € 1.550 per week voor maximaal 6 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Rust, Ruimte, Natuurgenot en alles wat u zich kan wensen voor een geweldige vakantie!! Villa Berry! Ruime villa in Zuid Frankrijk met verwarmd zwembad te huur in Gard (Frankrijk)
Huis voorzijde Villa Berry | Zwemmen en ontspannen Villa Berry | Genieten bij het zwembad Villa Berry | Grenzeloos genieten Uitzicht Balkon 1ste etage Villa Berry | Zonsopkomst Villa Berry | Eindeloos genot Villa Berry | Trampoline Villa Berry | Barbecue

Omschrijving van dit huis in de Gard Zuid-Frankrijk:

Huis voorzijde

Villa Berry ligt in het pittoreske Goudargues in Zuid Frankrijk en wordt ook wel "het Venetië van de Gard" genoemd. Onze villa is gelegen op een heuvel om in alle rust te genieten van een fantastisch panoramisch uitzicht over de Céze Vallei.

Villa Berry bestaat uit drie slaapkamers met luxe boxspringbedden 90x200cm, waarvan een slaapkamer een balkon heeft met een ongekend uitzicht. Daarnaast zijn er 2 badkamers (waarvan één met bad) en een open woonkamer met een prachtig uitzicht op de terassen en de vallei. Onze villa is verdeeld over 2 verdiepingen en kent een woonoppervlakte van 148m2. Ook heeft Villa Berry een grote tuin van wel 2050m2.

Onze villa is verder compleet ingericht om een onbezorgde vakantie te genieten. Geniet met het hele gezin in het heerlijk verwarmde (in het voor- en naseizoen) zwembad met ruim voldoende ligstoelen, buitendouche, zithoeken en niet te vergeten het prachtige uitzicht! Een genot voor iedereen.

Zoals er vaak word gezegd 'als de kinderen genieten, dan...'. Voor de kinderen is er dan ook voldoende aanwezig, zoals een tafeltennistafel, Jeu de boule baan, dartbord, diverse spelletjes en er is ook goed en snel internet aanwezig!

Voor de fanatieke sporters onder ons staat er een roeitrainer, kettlebell gewichten, springtouw, trainingselastieken en battlerope klaar, zodat ook in de vroege ochtend de dag sportief begonnen kan worden.

Verder is onze villa volledig uitgerust met de nodige voorzieningen. Een SMART-TV met Netflix is aanwezig, alsmede een Playstation 4. Maar ook is een afwasmachine, wasmachine, droger, koffiemachine en kunt u gebruik maken van de (gas) barbecue.

Villa Berry staat voor een onbezorgde vakantie in alle rust en is een uitstekend vakantieverblijf voor een familie van maximaal 6 personen.

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.vakantiehuisfrankrijkmetzwembad.nl

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Languedoc Roussillon:

Villa Berry | Zwemmen en ontspannen

Villa Berry is gelegen in Goudargues en het centrum van dit pittoreske stadje bevindt zich op nog geen kilometer afstand.

Goudargues wordt ook wel het "Venetië van de Gard" genoemd. Bezoekers zullen ontspannen genieten in de schaduw van de oude platanen, dwalend door de vredige steegjes. Bezoekers kunnen rondslenteren of koopjes jagen op de vlooienmarkt die regelmatig op het dorpsplein wordt gehouden. Leuk zijn ook de plaatselijke producten die je op de ambachtelijke markten kunt vinden.

Vanzelfsprekend kunt U in Goudargues terecht voor al uw boodschappen, restaurantjes, terrasjes, arts, tandarts, bank-/ postzaken. Aan het begin van het dorp is de regionale VVV (Maison de Val de Cèze).

Maar ook in de omgeving van Goudargues hoeft u zich niet te vervelen. Zo kunt u op een paar honderd meter afstand van Villa Berry tennissen en zijn er meerdere kano verhuurbedrijven in de directe omgeving. Ook kunt u op de fiets de heuvels in waar u ook aardig wat hardlopers tegenkomt in de vroege ochtend of later op de avond. Wandelen op heuvels door de bossen is ook heerlijk en kunnen wij zeker aanraden. Voor de liefhebbers van golf is er een 18- holes golfbaan aanwezig op ongeveer 30 minuten rijden.

Ook kunt u genieten van de prachtige natuur die de omgeving biedt. De rivier de Cèze stroomt door de departementen Lozère en Gard in de regio Occitanië en vormde in vele eeuwen een bedding met gorges en cascades; de rivier wordt gevoed door bronnen. Het is een lust om in de rivier te zwemmen, vissen of kanoën.

De rivier stroomt in totaal door 99 verschillende gemeenten, waarvan 85 in het departement Gard. Hoewel de Cèze een betrekkelijk korte rivier is, kent het stroomgebied een grote verscheidenheid aan landschappen, ieder met hun eigen sfeer. De woestheid van de natuur in de Cevennen, de openheid en vriendelijkheid van de Vallée de la Cèze tot de laagvlakte bij de monding van de Cèze hebben allen een totaal verschillende aantrekkingskracht.

Verder ligt Villa Berry in het westelijke Côtes du Rhône gebied en staat bekend om zijn wijnen. De wijnen uit dit gebied voeren meestal de Côtes du Rhône als herkomst op het etiket.

Enkele van hen gebruiken de herkomstbenaming Côtes du Cèze. De wijngaarden liggen in de vallei en op de heuvels rond het oostelijk gedeelte van de rivier de Cèze. De bodem is in de lage gedeeltes kiezelachtig, op de heuvels komt men meer hardere steen en soms kalklagen tegen. Door deze verschillen in grondsamenstelling vind je hier een keur aan uiteenlopende rode, witte en rosé wijnen.

Bij alle coöperaties en privédomeinen kun je proeven en kopen. Deze streek brengt nog goed geprijsde wijnen voort. De kwaliteit is zeker goed met een aantal uitschieters naar boven. U moet zelf ook maar eens op wijntocht gaan in de pittoreske plaatsjes als: Saint Andre de Roquepertuis, Cornillon, Saint Laurent de Carnols, Saint Michel d'Euzet en Saint Gervais.

De omgeving heeft door zijn schilderachtige uitstraling een grote aantrekkingskracht op kunstenaars. Je kunt ze vinden in bijna elk plaatsje en op vele markten. Het mooie warme licht in deze streek nodigt uit om te schilderen en te beeldhouwen.
Voor de (hobby) schilders onder ons is het hier dan ook een waar paradijs om in alle rust u gang te kunnen gaan onder het genot van een lokaal gebrouwen wijntje.

De meeste galeries zijn te bezoeken en er zijn regelmatig exposities. In de grotere steden vindt u musea. Bezoek Cornillon eens waar Michel Montigné, Françoise Tardif, en Leo de Schepper wonen en werken in hun ateliers. Hun zomerexposities lopen van 10 juli tot 15 augustus. Goudargues zelf heeft in de oude kapel bij de Romaanse wasplaats haar expositieruimten.

Het bekendst is het culturele festival in Avignon. Gedurende de maand juli en speelt zich voor een deel op straat af. Avignon biedt het hele jaar door tal van leuke zaken om te bezoeken. Van kunstmarkten tot opera's in het Palais des Papes.

Kortom, Villa Berry staat in een prachtige omgeving waar u en uw gezin mooie herinneringen zullen maken.

Voor uw oriëntatie: Goudargues ligt in de buurt van de plaatsen: Goudargues, Vallon Pont d'Arc, Uzes, Nimes en Avignon. Toon op landkaart

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 27-11-2022

Onze prachtige villa is zeer geschikt voor het hele gezin van klein tot groot!
Alles is aanwezig zodat niemand zich hoeft te vervelen en iedereen kan genieten van een heerlijke periode.

Huisdieren en roken zijn niet toegestaan in de villa en onze villa wordt niet verhuurd aan een groep jongeren.

Bedlinnen is te huur voor 17,50€ per persoon maar handdoeken moet u zelf meenemen.
De heerlijke Boxspring bedden van 200cm x 90cm zijn ideaal voor iedereen die wat langer is.
Op iedere kamer is airco aanwezig die individueel bedienbaar zijn. U betaalt elektrakosten boven de 120kWh per week, het meerverbruik verrekenen wij met de borg en dit kost 0,30€ per kWh (2023). Bij normaal gebruik
Het waterverbruik is volledig inbegrepen in de prijs.

Er is aanwezig: een Samsung TV met chromecast zodat u met uw eigen code Netflix, Ziggo, Videoland of andere kunt casten. Tevens is er voor de oudere kinderen een PlayStation 4 met 2 controllers aanwezig.

Een kinderbedje en kinderstoel zijn ook beschikbaar gesteld. Het zwembad is verwarmd in het voor- en het najaar.

Bij uw boeking word 20% van de totale huur betaald plus de borg van 400,-€. Uiterlijk 8 weken voor het begin van de verhuurperiode dient het overige bedrag betaald te zijn inclusief 125,-€ voor de verplichte eindschoonmaak.
De borg wordt na de verhuurperiode op uw rekening teruggestort indien blijkt dat er geen schade is en alles in orde wordt bevonden. Eventuele schade en elektra worden verrekend met de borg.

De verhuurperiode is altijd per week en de aankomst dag is vrijdag.

Ingeval van kennelijke vergissingen in de aanduiding van de huurprijs, zijn wij niet gehouden deze gestand te doen. Wij behouden ons het recht voor deze prijzen op elk gewenst moment te wijzigen, uiteraard met behoud van de oude prijs voor reeds gedane boekingen.


Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Deze verhuurder heeft een eigen website. Mogelijk vindt u hier nog aanvullende informatie.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Binnen bebouwde kom is aanwezig Binnen bebouwde kom
 • Ligging aan rivier is aanwezig Ligging aan rivier
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Balkon met uitzicht is aanwezig Balkon met uitzicht
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Gratis fietsen is aanwezig Gratis fietsen
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Stilte puur natuur is aanwezig Stilte puur natuur
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Verwarmd zwembad is aanwezig Verwarmd zwembad
 • Gratis fietsen is aanwezig Gratis fietsen
 • Gezellige omgeving is aanwezig Gezellige omgeving
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
 • Verwarmd zwembad is aanwezig Verwarmd zwembad
 • Jeu de Boules baan is aanwezig Jeu de Boules baan
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Airco is aanwezig Airco
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Bergsporten is aanwezig Bergsporten
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis.

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Goudargues Goudargues Vallon Pont d'Arc Uzes Nimes Avignon Gard Languedoc Roussillon Zuid-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.