Te huur: Lot Montcuq

Uitrusten en genieten in de Lot

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 1305) bedraagt € 700 tot € 1.000 per week voor maximaal 4 personen.
Bij de verhuring van dit huis is een last minute korting van toepassing. Deze korting is nog niet in de voorgaande huurprijs verwerkt.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Uitrusten en genieten in de Lot te huur in Lot (Frankrijk)
 <br>de woonkeuken de gezellige woonkeuken een fijne keuken... tegeltjes de bovenslaapkamer... douche van de bovenslaapkamer de beneden slaapkamer de wastafel in de beneden douche de woonkamer

LASTMINUTE AANBIEDINGEN: Huurprijs per week

 • 3 december 2022 ⇔ € 630
 • 10 december 2022 ⇔ € 630
 • 17 december 2022 ⇔ € 630
 • 24 december 2022 ⇔ € 630


Omschrijving van dit huis in de Lot Zuid-Frankrijk:

 <br>de woonkeuken

De Cournou is een oorspronkelijke boerderij, geheel gerenoveerd. Nog geen recensies, maar wel een 4-sterren classering. Het privédomijn waarop de Cournou zich bevindt is 2.5 ha. Het huis ligt in de beschutting van bos en rotsen op het noorden en met uitzicht op het zuiden, waardoor er hier een heerlijk microklimaatje heerst. Gelegen op een prachtige plek, kijkt het uit uit op een parklandschap en het dorpje Rouillac. Er zijn twee étages, op de eerste étage een entree met toilet, stookruimte, de trap naar boven en toegang tot een ruime, heel gezellige woonkeuken, van alle gemakken voorzien . Hiernaast bevind zich een ruime, smaakvolle slaapkamer met een prima, zeer breed tweepersoons bed, veel kastruimte en een aparte inloopdouche. Op de étage een tweede entree met toilet, toegang tot een schaduwrijk terras en tot een ruime, goed ingerichte woonkamer met openhaard en een tweede slaapkamer ook weer met inloopdouche en van alle gemakken voorzien. Vanuit alle vertrekken een mooi uitzicht op de tuin en de omgeving.

Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 1305 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Midi Pyrénées (Quercy Blanc):

de gezellige woonkeuken

De Cournou is omgeven door de natuur en een groot eigen park van 2.5 ha. Hier bevindt zich ook ons tweede vakantiehuisje "Le Petit Cournou", (op ruime afstand, zodat ieder z'n eigen volledige privacy heeft.) U kijkt uit op het gehuchtje Rouillac. De GR65 wandelroute naar Saint Jacques de Compostelle loopt hier ook langs en er zijn nog talrijke anderd wandelroutes in de direkte omgeving. De Cournou ligt langs de weg de D28, een heel rustige weg waar u geen enkele last van heeft . Maar vanwege een grondverschuiving in de winter van 2021, houdt de weg nu helemaal op, net voorbij ons huis (en is het nu natuurlijk helemaal stil geworden hier...)
Alle winkels, supermarkt, restaurantjes, markten en evenementen kunt u vinden in Montcuq (4km). Er is een producteursmarkt, waar u de heerlijkste streekprodukten kunt kopen, en op zondagmorgen een zeer grote zeer succesvolle van alles markt... en elke zomer meerdere brocantes. De gemeenschappelijke produkteurs maaltijden zijn ook erg in trek. Hier kunt alle streekgerechten proeven, erg druk bezocht en er heerst een gezellige ambiance..
s'Zomers zijn er allerlei aktiviteiten en in het bureau de tourisme vind u alle uitstapjes en wandelmogelijkheden in de wijde omgeving. Een bezoek aan het vlakbij gelegen middeleeuwse stadje Lauzerte is zeer aan te bevelen. En mis dan vooral niet een bezoek aan de hier in de streek fameuse pizzeria de"Etna", heerlijke echte Napolitaanse pizza's op houtvuur gebakken.... Er is bij Montcuq is een prachtig zwemmeer met een zeer goede water kwaliteit voor een verkoelende duik... u kunt hier ook een hapje eten.

Voor uw oriëntatie: Montcuq ligt in de buurt van de plaatsen: Montcuq, Cahors, Lauzerte, Toulouse en Montauban. Toon op landkaart

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 18-11-2022

Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt met fris beddengoed, bedden zijn 180x200 beneden en boven 2x (90x200),( apart of bij elkaar naar wens). Handdoeken en linnengoed zijn aanwezig,(geen badlakens voor het zwemmeer.)
Als meer informatie wilt hebben, geven wij u dit met plezier natuurlijk.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis.

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Montcuq Montcuq Cahors Lauzerte Toulouse Montauban Lot Midi Pyrénées Zuid-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.