Te huur: Vienne Thurageau

Uniek en authentiek landhuis in een stiltegebied.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 1204) bedraagt €1.500 tot € 3.250 per week voor maximaal 8 personen.

Met de volgende link button kunt u contact opnemen met de verhuurder van dit vakantiehuis voor nadere informatie of reservering. Wilt u wel de beschikbaarheid controleren?
Klik op de kalender link om te zien wanneer het vakantiehuis nog gehuurd kan worden.
📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ Contact verhuurder 🛈 Overzicht huurprijzen

Klik op een foto en start het fotoalbum.

Vakantiehuis: Uniek en authentiek landhuis in een stiltegebied. te huur in Vienne (Frankrijk)
Foto 2 vakantiehuis Vienne Foto 4 Bossen <br>Bossen Buitenkant <br>Buitenkant Meer <br>Achterkant van het huis groententuin <br>Groetentuin Tuin <br>TUIN Voorkant <br>Voorkant
❤️ Opslaan in Favorieten

Omschrijving van dit huis in de Vienne West-Frankrijk:

Foto 2

Le Grand Courtiou is een Authentiek landhuis, gelegen op een domein van 9 hectares in Thurageau. Deze boerderij stamt uit de 18de eeuw maar werd volledig verbouwd met absoluut behoud van haar ziel. Tevens zijn alle hedendaagse voorzieningen aanwezig om er een speciale vakantie van te maken. Op deze unieke plek kom je volledig tot rust. Op het domein zelf is er een zwembad ( 15 op 4 meter), een meer en bossen aanwezig. De omgeving nodigt uit om ontspannen wandelingen en fietstochten te maken. Het landhuis zelf telt 5 slaapkamers met 3 brede en comfortabele tweepersoonsbedden. Tevens zijn er 2 éénpersoonsbedden en een stapelbed aanwezig. Doordat het huis bijzonder groot is kan men gemakkelijk met 8 personen verblijven. Naast de kamers zijn er 3 badkamers voorzien, een ruime keuken, living, een mooie speelkamer. Alle bedden worden steeds opgemaakt en in de prijs is het onderhoud voorzien. Buiten zijn er verschillende terrassen waar men tijdens de avonduren kan genieten van een heerlijke barbeque.
Dit domein wordt steeds in zijn volledigheid verhuurd. Dus absolute privacy is gegarandeerd.
Belangrijk is om te melden dat huisdieren niet toegestaan zijn.

WORKSHOPS / CURSUSSEN

📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ BOEK NU of info opvragen


De omgeving van deze vakantiewoning in Poitou Charentes (Loirestreek):

vakantiehuis Vienne

Thurageau is ideaal gelegen om deze vrij onbekende streek van Frankrijk te ontdekken. Deze streek is puur gebleven en niet overspoeld met toeristen. Natuur, cultuur en gastronomie beheersen dit deel van Frankrijk. Thurageau ligt op ongeveer 30km van Poitiers. Poitiers is de hoofdstad van de de regio Poitou-Charentes. Poitiers is een zeer levendige stad. Zij ademt historie, gastronomie en grandeur uit. Deze regio kent bijzonder veel zonne-uren met een uiterst zacht klimaat. Uitstappen zijn er mogelijk in alle richtingen. Doordat de Vienne streek ten zuiden van de Loire ligt, kan men zeker een dag uittrekken voor Chinon te bezoeken, een bijzonder mooi wijnstadje. Voor kinderen is Futuroscope een uniek pretpark. Wenst men een dag naar de zee gaan dan is La Rochelle een uitgelezen bestemming. Hiernaast zijn er nog tal van beminnelijke dorpjes die elk hun eigen karakter en aantrekking hebben.

Voor uw oriëntatie: Thurageau ligt in de buurt van de plaatsen: Futuroscope, Poitiers, La Rochelle, Bordeaux. Toon op landkaart

Informatie voor de huurder:

📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ BOEK NU of info opvragen ❤️ Opslaan in Favorieten

Informatie over de huurprijzen

De huurprijzen voor deze accommodatie lopen van € 1.500 tot € 3.250 per week. Wanneer u op de button "BOEK NU of info opvragen" klikt dan kunt u ook eenvoudig de huur met de bijkomende kosten uitrekenen.

Datum laatste update: 13-01-2024

De verhuurperiode in het hoogseizoen is steeds va zaterdag tot zaterdag. Bedlinnen, handdoeken zijn allemaal voorzien. Het onderhoud wordt volledig door de verhuurder voorzien.
Wij vragen steeds 25% bij boeking, zodat men zeker is van de reservatie.
Het electriciteitsverbruik zal tevens aangerekend worden. De meterstanden worden bij het begin als het einde van de periode opgemeten.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Ligging aan rivier is aanwezig Ligging aan rivier
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Balkon met uitzicht is aanwezig Balkon met uitzicht
 • Omheind terrein is aanwezig Omheind terrein
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Stilte puur natuur is aanwezig Stilte puur natuur
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
 • Jeu de Boules baan is aanwezig Jeu de Boules baan
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis:

🛈 Extra informatie

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

🏡Thurageau 🏡Futuroscope 🏡Poitiers 🏡La Rochelle 🏡Bordeaux 🏡Vienne 🏡Poitou Charentes 🏡Midden-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
Wilt u ook de 🛈 Disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.