Te huur: Haute Vienne Glanges

Ruime luxe Loft met verwarmd zwembad, kind en hond vriendelijk

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 1180) bedraagt € 1.050 tot € 1.850 per week voor maximaal 5 personen.
Bij de verhuring van dit huis is een last minute korting van toepassing. Deze korting is nog niet in de voorgaande huurprijs verwerkt.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Ruime luxe Loft met verwarmd zwembad, kind en hond vriendelijk te huur in Haute Vienne (Frankrijk)
 vakantiehuis Haute Vienne

LASTMINUTE AANBIEDINGEN: Huurprijs per week

 • 21 mei 2022 ⇔ € 1330
 • 28 mei 2022 ⇔ € 1330


Omschrijving van dit huis in de Haute Vienne Zuid-West-Frankrijk:

Lys d’Avril is een kleinschalig vakantiedomein in de Haute-Vienne, tussen glooiende heuvels en bossen. Met twee prachtig gerenoveerde gîtes voorzien van keukens waar kookliefhebbers blij van worden. Dankzij de riante tuin met verwarmd zwembad is dit een ideale plek voor een echte uitrust vakantie. Wat wij terugkrijgen van gasten is dat er een geweldige sfeer aanwezig is en een mooie inrichting. Dit komt door de charmante oude natuurstenen muren, het is een prachtige plek op het platteland net ten zuiden van Limoges. Je kunt het omschrijven als een Franse brocante-stijl.
Oude boerentafel, aardenwerken potten, brocante-meubels, een strooien hoed op de kapstok, deze maken de sfeer warm en landelijk. Tegelijkertijd voelt het interieur ook stoer, dankzij industriële stijlelementen, modieuze verfkleuren (voor de kenners: Duck Egg Blue van Annie Sloan) en ludieke knipogen, zoals het schilderij van een verdwaalde Tudor-koningin).

Ofwel bieden wij aan sfeervolle gîtes met topkeukens. Op deze 17e-eeuwse hoeve met 6 hectare terrein creëerden we twee riante vakantiehuizen. De ruimste, La Maison Principal (180 m2), in het hoofdhuis, is groot genoeg voor 7 personen. Terwijl The Barn, (140 m2) een loftachtige gîte met een vide, plek biedt voor 5 personen. Beide huizen hebben woonkeukens die uitgerust zijn voor echte kookliefhebbers. In de Barn hebben we een Smeg-fornuis, kwalitatieve kookgerei, een goed espressoapparaat en op aanvraag ook een eigen Green Egg-barbecue, voor het betere grillwerk buiten. Bij beiden vakantiehuizen kun je heerlijk buiten eten op een privé-terras tussen de walnotenboom met lichtjes erin.

De Barn heeft 1 ruime badkamer met douche en ligbad op pootjes. Een slaapkamer op de begane grond en op de vide zijn 3 slaapplaatsen. In de grote tuin is een ruim zonneterras met een BBQ. Verderop in de tuin is een jeux de boules baan.

PLUS+
- Op maar 8,5 uur rijden van Breda.
- Veel voorzieningen voor jonge kinderen (ledikantjes, kinderstoelen, plastic bestek, knuffeltjes, houten klimtoestel, zandbak).
- Honden zijn hier welkom en worden warm ontvangen door Sancerre, de witte retriever des huizes!
- Donkere sterrenhemels en stilte..! Je hoort ’s nachts alleen de uilen in het privé-bos.

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Limousin:

vakantiehuis Haute Vienne

Klanten zeggen het is een Paradijsje op het platteland Op de rest van het terrein is het al net zo fijn toeven. Met rustgevend uitzicht over het glooiende en beboste coulisselandschap van de Haute-Vienne. Het perfecte vakantiemoment komt als het platteland langzaam goud kleurt in de avondzon. Jij aan de wijn. Terwijl de kinderen voetbal of badminton spelen in de grote omheinde tuin. Straks kets je samen nog een balletje op de jeu-de-boules-baan of neem je een laatste duik in het zwembad…

In de omgeving zijn ook diverse leuke tripjes te maken. Steden als Limoges, Brive-la-Gaillarde liggen vlakbij. Hetzelfde geldt voor mooie dorpen als Uzerche (goed restaurant!), Segur-le-Château en Turenne. Je kunt Château de Pompadour bezoeken, naar de Dordogne rijden of gaan wandelen of fietsen in het Natuurpark van Millevaches. En over vaches gesproken... Elke namiddag slenteren de koeien van de buurman - op weg naar hun stal - door de straten van het gehuchtje waar dit vakantiedomein naast ligt. Hoe mooi landelijk wil je het hebben?

Voor uw oriëntatie: Glanges ligt in de buurt van de plaatsen: Limoges, Brives, Correze, Pompadour en Oradour sur Glanes. Toon op landkaart

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 07-02-2022

Vanaf oktober tot en met mei zijn de stookkosten 10,- per dag.

Uw viervoeter is van harte welkom, wij vragen hier 25,- per week voor of 3,50 euro per dag

Linnengoed en handdoeken zijn inbegrepen in de huurprijs.

Wij zorgen voor basisartikelen zoals zeeppompjes, afwasmiddel, vaatwastabletten etc.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Omheind terrein is aanwezig Omheind terrein
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Verwarmd zwembad is aanwezig Verwarmd zwembad
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Gezamenlijk zwembad is aanwezig Gezamenlijk zwembad
 • Verwarmd zwembad is aanwezig Verwarmd zwembad
 • Jeu de Boules baan is aanwezig Jeu de Boules baan
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Glanges Limoges Brives Correze Pompadour Oradour sur Glanes Haute Vienne Limousin Midden-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.