Logo vakantiehuis frankrijk
Cotes d'Armor Frankrijk

Te huur: Cotes d'Armor Jugon les lacs

Vakantiehuis Bretagne op landgoed RANLEON (Online reserveren mogelijk op www.manoirderanleon.fr -Nederlandse website)

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 7386) bedraagt € 500 tot € 560 per week voor maximaal 8 personen.
Bij de verhuring van dit huis is een last minute korting van toepassing. Deze korting is nog niet in de voorgaande huurprijs verwerkt.

FotoalbumKlik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 16 foto's.

Vakantiehuis: Vakantiehuis Bretagne op landgoed RANLEON (Online reserveren mogelijk op www.manoirderanleon.fr -Nederlandse website) te huur in Cotes d'Armor (Frankrijk) Pound lodging_2 single beds bedroom Pound lodging_Kitchen Pound lodging Kitchen 2 Pound lodging dining room Pound lodging_Living room Pound lodging Bedroom with double bed Hortensia house Hortensia lodging_living room
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verhuurder zenden. De verhuurder zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERHUURDER Kalender 2020 (10 weken vrij)

Voor 2021 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.

LASTMINUTE AANBIEDINGEN: Huurprijs per week
 • 31 oktober 2020 --> € 450
 • 7 november 2020 --> € 450
 • 14 november 2020 --> € 450

Omschrijving van dit huis in de Cotes d'Armor West-Frankrijk:

Pound lodging_2 single beds bedroom Locatie:Het manoir LE RANLEON ligt in de regio Bretagne(Noordwest Frankrijk) in het departement Cotes d'Armorin de plaats Jugon les Lacs. Bekende plaatsen in de buurt: Dinan,, St Malo en St Brieuc.

Algemene gegevens van het huis:De woning is in zijn geheel zeer ruim, heeft een open keuken met grote eettafel, open haard en ruime zitkamer. Er zijn 3 ruime slaapkamers, het huis is geschikt voor 6 personen. Het is de voormalige portierswoning van het manoir.
Het huis ligt buiten de bebouwde kom. De woning heeft een grote tuin, u kunt er ook heerlijk buiten eten. BBQ is ook aanwezig. Het is een kindvriendelijke vakantiewoning. Uw kind of kinderen kunnen er fijn spelen, er is een kinderstoel, kinderbedje, en voor een opblaasbadje/zandbak wordt ook gezorgd.


Sportieve mogelijkheden tijdens uw vakantie:Wandelen, Zwemmen, Vissen, Golf, Golfbaan, Paardrijden (manege), Windsurfen.
Meer informatie

Indien u telefonisch contact met de verhuurder wenst dan dient u eerst een bericht via de knop 'Boek nu of informatie opvragen' te verzenden. Direct na verzending van uw bericht sturen wij u automatisch een e-mail toe met de telefoonnummers van de verhuurder.De omgeving van deze vakantiewoning in Bretagne (Bretagne):

Pound lodging_Kitchen in de regio Bretagne (Noordwest Frankrijk) in het departement Cotes d'Armorin de plaats Jugon les Lacs. Bekende plaatsen in de buurt: Dinan, St Malo en St Brieuc.

Voor uw oriëntatie: Jugon les lacs ligt in de buurt van de plaatsen: Lamballe, Dinan, Saint Malo, Saint Brieuc en Dinard.Toon op landkaart
Informatie voor de huurder:
Pound lodging Kitchen 2 Datum laatste update: 06-07-2020

Kinderen welkom
De eigenaresse spreekt Engels en Frans, helaas geen nederlands
Huisdieren in overleg.


boek online op www.manoirderanleon.fr
Nederlandse website

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

BOEK NU of info opvragen Kalender 2020 (10 weken vrij)

Voor 2021 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.
Fotoalbum

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Balkon met uitzicht is aanwezig Balkon met uitzicht
 • Strand in de buurt is aanwezig Strand in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Gezamenlijk zwembad is aanwezig Gezamenlijk zwembad
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser


Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Waterski is aanwezig Waterski
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden
 • Windsurfen / Zeilen is aanwezig Windsurfen / Zeilen
 • Kitesurfen is aanwezig Kitesurfen
Andere huizen die te huur staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Indien dit (vakantie)huis in Jugon les lacs voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Jugon les lacs en in de nabije omgeving van Jugon les lacs gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te huur staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in West-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Cotes d'Armor die te huur zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Bretagne waartoe Cotes d'Armor behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom Jugon les lacs of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn.
Lamballe, Dinan, Saint Malo Saint Brieuc Dinard
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.