Te huur: Deux Sevres Saint Aubin-le-Cloud

Gite La Boutardière, voor een heerlijke onstpannen vakantie op het Franse platteland

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 9018) bedraagt € 640 tot € 1.150 per week voor maximaal 8 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Gite La Boutardière, voor een heerlijke onstpannen vakantie op het Franse platteland te huur in Deux Sevres (Frankrijk)
de ligging De buitenkeuken <br>In de gezellige buitenkeuken kan eindeloos getafeld worden als het in de zon te warm is. de masterbedroom De hangmat <br>In de lager gelegen tuin is het heerlijk ontspannen in de hangmat onder de eiken. Het zwembad De zuidkant van het huis De moestuin <br>In de moestuin kunnen de gasten een vers kropje sla snijden. De tuin <br>De tuin et het uitzicht vanaf de heuvel De tuin

Omschrijving van dit huis in de Deux Sevres Zuid-West-Frankrijk:

Toon video Van dit huis is een video gemaakt.

de ligging La Boutardière bestaat uit een aantal typisch Franse, uit stenen opgetrokken gebouwen die zijn gelegen rond een binnenplaats. Vroeger was op La Boutardière een boerenbedrijf gevestigd maar dit is al jaren niet meer het geval. Het is gelegen op een terrein van 7000 m² dat volledig geïsoleerd ligt en een eigen toegangsweg heeft. Het terrein is heuvelachtig wat voor een prachtig uitzicht zorgt.

De voormalige boerenwoning is verbouwd tot een comfortabel huis met behoud van de authentieke elementen en werd ingericht in landelijke stijl. Het huis biedt slaapplaats aan 8 personen. De romantische woonwagen in de tuin kan extra worden gehuurd voor 150 euro per week. De woonwagen kunnen nog eens 2 mensen slapen (tweepersoonsbed).

De zonnige woonkeuken is van alle gemakken voorzien en is zonder twijfel de meest geliefde ruimte van het huis. De keuken is uitgerust met een 5 pits gasfornuis met een grote elektrische oven, koelkast, magnetron en afwasmachine. In de aangrenzende bijkeuken bevinden zich de tweede grote koelkast, een wasmachine en een grote vriezer.

Aan de andere kant van het huis bevindt zich de woonkamer met indrukwekkende oude balken en een grote zandstenen schouw. De ruimte is ingericht met een comfortabele zithoek met televisie. Een grote tafel leent zich voor chic dineren maar er kan ook prima aan geknutseld worden.

In het midden van het huis bevinden zich de entree met de trap naar de bovenverdieping, een toilet en een moderne badkamer met inloopdouche en ligbad.

Op de bovenverdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers voor 2 personen, een grote overloop waar ook 2 personen kunnen slapen en een tweede toilet.

Boven de gehele keuken bevindt zich de master bedroom met eigen douche, toilet en wastafel. Deze kamer staat niet in verbinding met de rest van de bovenverdieping en wordt bereikt via een aparte trap in de keuken.

De ramen en deuren van het huis bevinden zich voornamelijk aan de zuidkant, terwijl de andere gebouwen op het erf aan de noordkant liggen. Dit zorgt voor veel privacy; men waant zich bijna alleen op de wereld. Vanaf het aan de keuken grenzende terras heeft men een prachtig uitzicht op de grote tuin en de omliggende landerijen. Wij wonen zelf in het huis aan de noordkant van de binnenplaats.

Achter het terras ligt de buitenkeuken, een gedeeltelijk open maar overdekte ruimte met een lange eettafel waar gezellig gegeten kan worden als het in de zon te warm is of als het onverhoopt regent.

Een trap naast de buitenkeuken geeft toegang tot het lager gelegen houten zwembad met terras. Het zwembad van ongeveer 6 m x 4 m is 130 cm hoog en is geplaatst op het houten terras.

Achter het zwembad ligt de grote tuin. In de wei ernaast lopen onze 3 schapen en de Shetlandpony.

De huurprijs is exclusief de woonwagen voor 2 personen. Indien u de woonwagen ook wilt reserveren geldt een toeslag van 150 euro per week. BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Poitou Charentes (La Gâtine):

De buitenkeuken <br>In de gezellige buitenkeuken kan eindeloos getafeld worden als het in de zon te warm is.Saint Aubin-le-Cloud is een klein dorp op ongeveer 1,5 km van La Boutardière. Hier vindt u onder andere een bakker, een slager, een kleine supermarkt en een bar met een piepklein terras.

Het stadje Parthenay ligt op 6 km afstand en is bekend om haar middeleeuwse stadskern met vakwerkhuizen. In Parthenay zijn veel gezellige restaurants en terrasjes.

Het landschap rondom La Boutardière bestaat uit kleine weides, omzoomd door heggen. Er kan uitstekend gewandeld worden en er zijn vele uitgezette wandelroutes in de buurt. Hoewel het gebied licht heuvelachtig is, wordt er ook veel gefietst.

In de nabije omgeving liggen diverse vismeren waar tegen betaling gevist kan worden.

Op minder dan een half uur rijden liggen twee 18 holes golfbanen en op ongeveer een uur afstand vindt u 2 grote attractieparken; Le Puy du Fou et Le Futuroscope.

Het strand van La Rochelle ligt op ongeveer 1,5 uur rijden.

Voor uw oriëntatie: Saint Aubin-le-Cloud ligt in de buurt van de plaatsen: Parthenay, Niort, Poitiers, Bressuire en Thouars.

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 09-09-2021

Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt. Keukenlinnen is aanwezig. Badhanddoeken kunnen worden gehuurd voor 8 Euro € per persoon per week.

Op het erf zult u onze huis en erf-dieren tegenkomen. Indien u zelf huisdieren wilt meenemen, overleggen we dit graag van te voren.

Schoonmaakkosten worden niet apart berekend. Het huis dient echter wel netjes achter te worden gelaten.

De vermeldde verhuurprijs is op basis van 8 personen, zonder de woonwagen. Indien u de woonwagen wilt reserveren, geldt een toeslag van 150 euro per week.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Kijk wat andere huurders vonden over deze accommodatie in het gastenboek.

Deze verhuurder heeft een eigen website. Mogelijk vindt u hier nog aanvullende informatie.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. U heeft dan ook de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering tegen de dan geldende voorwaarden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Stilte puur natuur is aanwezig Stilte puur natuur
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Saint Aubin-le-Cloud Parthenay Niort Poitiers Bressuire Thouars Deux Sevres Poitou Charentes Midden-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.