Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

Ons gastenboek

Reacties en opmerkingen van onze huurders.

Onderstaand ziet u een overzicht van reacties van onze huurders die de afgelopen tijd in ons vakantieverblijf te gast waren.
Heeft u ook uw vakantie bij ons in Villeneuve sur Lot doorgebracht en u wilt een bericht in ons gastenboek plaatsen? Dan kunt u ons een e-mail sturen.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen


Maliangkay
In de zomer van 2019 hebben wij, gezin van 4 met 2 grote kinderen, een heerlijke week doorgebracht bij het kasteel Mondou. Het kasteeldomein is zeer mooi met rondom heel veel ruimte. Het is er rustig en van alle gemakken voorzien. De kasteelvrouwe is een zeer vriendeljke dame op leeftijd met veel energie, altijd bereidt voor advies, babbel, tips over de omgeving, en interessante verhalen. Het kasteeldomein ligt tussen de glooiende heuvels en ziet er vredig uit. Het is de perfecte uitvalsbasis voor dag uitstapjes in de omgeving, maar het is ook heerlijk vertoeven op het domein. Het zwembad was een aangename verkoeling in de hete zomer, heerlijk op een ligbed onder de boom met een glaasje en een goed boek. De BBQ plaats hebben we ook meerdere keren gebruikt, gezellige plek om te zitten, te eten en een drankje te drinken. Wij hadden ook te beschikking over een prive terras waar we prima konden ontbijten en spelletjes spelen. Het stadje Villeneuve-sur-Lot heeft veel te bieden. Mooie gebouwen, activiteiten op het water, en vele restaurants en cafe's, keuze genoeg. In de omgeving is er enorm veel te zien. Natuurlijk de prachtige natuur waar je kunt wandelen, maar ook de vele middeleeuwse dorpen met de kastelen en burchten zijn de moetie waard om te bezoeken. Een echte aanrader. M. K te Gent 2019

van Ameide
Afgelopen zomer waren we met 3 gezinnen op het terrein van Ch?teau Mondou. De eerste dagen waren spannend omdat alles nieuw was en we in verschillende huizen woonden maar na die dagen werd het ook weer prettig vertrouwd en hadden we het gevoel gekregen dat we thuis waren. De grote kinderen zijn na de eerste week verhuisd om bij elkaar te kunnen slapen en dat was prima. Ze hebben er zelf voor gezorgd dat al de matrassen weer terug op zijn plaats kwamen. Om kort te gaan, we hebben een geweldige 14 dagen doorgebracht op die plek. Het weer was prima, het zwembad dito en de onderkomens werkten goed. We hebben heerlijk over markten getreuzeld en lekker gegeten. We komen zeker een keer terug.Fam van Ameide.

Rick Blaauw
In 2017 heb ik een vakantie gehad van 2 weken op Chateau Mondou. Het had een enorme indruk op me gemaakt. De omgeving en de temperatuur daar in Z.Frankrijk is optimaal. Vooral de ruimte en de rust, super. In de omgeving heb ik me heerlijk te goed gedaan aan het goede eten , de gezellige markten en we hebben ook wat kastelen bezocht en meer toeristische stadjes. Verder was ik gaan vissen en heb niet in het zwembad gezwommen omdat ik aangekomen was met iets aan mijn been. Maar het zag er wel aanlokkelijk uit. De lot is een ontdekking voor hobby-vissers!. Ik zal zeker terugkomen.

Josje Koning
Op doorreis hadden we bij Karla geboekt voor een kleine week om daarna naar Spanje te gaan. Het weer en de plek was uitstekend. De kamers waren gezellig en alles was schoon en goed voorzien. De gastvrouw had een gezellige manier om ons uitleg te geven over de omgeving zodat we regelmatig samen een glaasje namen om te genieten van het heerlijke weer. We waren zo tevreden dat we later de terugweg ook weer bijgeboekt hebben. Dat kon gelukkig en zo konden we haar vertellen van onze avonturen in Spanje. Dus, een prima stop, een aanbeveling!

Vakantiehuizen in Frankrijk huren?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen die door particulieren te huur worden aangeboden Uw ideale start voor uw ontspannen vakantie in Frankrijk.

Bonnes vacances en France et bon voyage!