Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

Ons gastenboek

Reacties en opmerkingen van onze huurders.

Onderstaand ziet u een overzicht van reacties van onze huurders die de afgelopen tijd in ons vakantieverblijf te gast waren.
Heeft u ook uw vakantie bij ons in Montserin Villapourcon doorgebracht en u wilt een bericht in ons gastenboek plaatsen? Dan kunt u ons een e-mail sturen.


Cecile en Joop B
Beste Maathe en Wytze,

We hebben twee heerlijke weken doorgebracht in jullie mooie vakantiehuis. We kwamen vorige week zondag aan en werden verrast door prachtig lenteweer en dat een week lang! We hebben zelfs een kleurtje gekregen.Deze week begon twee dagen grijs maar toen weer héérlijk weer terwijl in Nederland een storm raasde. We hebben leuke restaurantjes ontdekt en de Emmaüs in Etang sur Auroux is een must om naar toe te gaan . We hebben leuk serviesgoed aangeschaft voor een prikkie. Het huis is heel comfortabel en inderdaad van alle gemakken voorzien. We komen graag nog eens terug!En dan met vrienden want er is volop ruimte.
Hartelijk dank
Cecile en Joop

A. Bl.
We hebben twee fijne weken in jullie prachtige huis doorgebracht. we hadden supermooi weer en het was heerlijk toeven op het grote terras en in de tuin.
Veel comfort, mooi ingericht.De jongens waren blij verrast door het dartspel, de tennistafel en het voetbalspel. We komen graag terug.

Alies

C.K
Dag mevrouw Boot,


Wij zijn weer thuis!
Wat hebben wij enorm genoten van jullie fantastische plek! Het was werkelijk fantastisch! Het weer is enorm meegevallen en we zijn er elke dag op uit geweest.


Jullie huis is echt een aanrader!!!

Hartelijke groet,
Familie Krijgsman / Familie BaakP.Serres
•
Philippe Serres
Nous avons passe un excellent sejour. La Maison est toute equipee et parfaite pour des familles. Le jardin a une vue imprenable sur Le Morvan et est très agreable. La proprietaire est très disponible.


Vakantiehuizen in Frankrijk huren?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen die door particulieren te huur worden aangeboden Uw ideale start voor uw ontspannen vakantie in Frankrijk.

Bonnes vacances en France et bon voyage!