Gastenboek: vakantie informatie over ons vakantiehuis in Evran

Terug naar de vorige pagina

Onderstaand ziet u een overzicht van reacties van onze huurders die de afgelopen tijd in ons vakantieverblijf te gast waren.
Heeft u ook uw vakantie bij ons in Evran doorgebracht en u wilt een bericht in ons gastenboek plaatsen? Dan kunt u ons een e-mail sturen.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen


Ren? Groenewegen

Met heel veel plezier een week doorgebracht bij Rachel en Chris. In hun praktische huis en prachtige tuin. Van alle gemakken voorzien en met aandacht en zorg voor hun gasten. Genoeg tips om je in de omgeving te vermaken: bv fietstochten in de omgeving:langs de Rance richting Dinan. Verder een goede lokatie om van daar uit tochtjes te maken in het oosten van Bretagne en eventueel het westen van Normandi?. Leuk dorp met voldoende voorzieningen. Een aanrader!

Suzanne en Peter Eekhout

Een zeer kindvriendelijke vakantiewoning in de onmiddellijke omgeving van Evran, Bretagne. De verhuurders spreken Frans en Engels en zelfs wat Duits en zijn zeer vriendelijk en aardig. De tuin is geweldig voor kinderen, met een schommel, een trampoline en een klimtouw. De keuken is voorzien van moderne apparatuur waarmee het ontbijt, lunch en diner zonder problemen kunnen worden bereid. De woning ligt in de buurt van Dinan, Dol de Bretagne en Mont Saint Michel en wanneer je terugkomt van ??n van deze of andere reizen is het heerlijk bijkomen in de prachtige tuin. Wij raden deze woning van harte aan, zeker als u kinderen heeft.

Vakantiehuizen in Frankrijk huren?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen die door particulieren te huur worden aangeboden Uw ideale start voor uw ontspannen vakantie in Frankrijk.

Bonnes vacances en France et bon voyage!