Gastenboek: vakantie informatie over ons vakantiehuis in Luzy

Terug naar de vorige pagina

Onderstaand ziet u een overzicht van reacties van onze huurders die de afgelopen tijd in ons vakantieverblijf te gast waren.
Heeft u ook uw vakantie bij ons in Luzy doorgebracht en u wilt een bericht in ons gastenboek plaatsen? Dan kunt u ons een e-mail sturen.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen


Henk van der Heijden

Beste Rob en Sjosjana,

Het was een complete verrassing toen wij jullie gite binnen kwamen. Wat ontzettend mooi, smaakvol ingericht! Het meest plezierige vonden we, dat het koel bleef binnen, terwijl de gite grote ramen heeft en heel licht is. En dan de keuken: wij hebben heel wat vakantiehuisjes in ons leven bezocht, maar nog nooit zo'n complete gite meegemaakt. Alles is er, maar dan ook ALLES! Wat een gerief, als je even iets speciaals wilt klaarmaken. "Nou ja, dat is er ook nog!" riepen we dan. Daarnaast is de plek wonderschoon. Ook dat was een verrassing. En, we vinden jullie ontzettend aardige mensen.

Dank jullie wel, voor een heerlijke vakantie

Henk en Jannie

Vakantiehuizen in Frankrijk huren?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen die door particulieren te huur worden aangeboden Uw ideale start voor uw ontspannen vakantie in Frankrijk.

Bonnes vacances en France et bon voyage!