Logo vakantiehuis frankrijk Logo vakantiehuis frankrijk


Gastenboek: vakantie informatie over ons vakantiehuis in Tulle

Terug naar de vorige pagina

Onderstaand ziet u een overzicht van reacties van onze huurders die de afgelopen tijd in ons vakantieverblijf te gast waren.
Heeft u ook uw vakantie bij ons in Tulle doorgebracht en u wilt een bericht in ons gastenboek plaatsen? Dan kunt u ons een e-mail sturen.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen


Anton, Vanessa, Helene, Florence,Hedi,Johan,Amber,

The house couldn't be any better equipped. They have thought of absolutly everything!
The children adored playing in the swimming pool an exploring the adventurous surroundings. All in all a marvellous stay

Augustus 2013

Anton,Vanessa,Helene,Florence
Hedi,Johan,Amber,Jasmijn

Yves,Lore,Birgit,Floris,Magali,Stijn,Sander,Dries,

Het was een zalige week! Het meer van Seilhac was een parel,een"gem" als het ware. Het zwembad is zeker een meerwaarde! Als het kan komen we volgend jaar terug, we vonden het helemaal mooi.

07-07-2014

Yves,Birgit,Floris,Magali,Sander,Stijn,Dries,Bas,Ruud,Lore,Jef

Erik,Lieve,Ward,Siebe,Dieter,Marijke,Sabine

HET HUIS: Uitzonderlijke hoge kwaliteitsstandaard.Uiterst effici?nte,gebruiksvriendelijke maar vooral smaakvolle inrichting. De klassieke bouwstijl is in perfecte harmonie met het moderne design interieur.

OMGEVING:De natuurlijke omgeving in haar ongebreidelde,wilde kracht en schoonheid, gekoppeld aan de idyllische pracht en historische authenticiteit van het gebouw maken van een verblijf een subliem avontuur.Ook de aanwezigheid van de tientallen hagedissen en de (vermoedelijk drie)"huisslangen" dragen hiertoe bij.
Een bezoek aan Uzerche en de archeologische opgraving Tintignac zijn een must.

Dit verblijf was eventjes vertoeven in een sprookjesachtige omgeving en sfeer.

01-08-2014
Erik,Lieve, Ward,Siebe,Dieter,Sabine,Marijke

Karolien,janina,Floor,Steffie,Steffy

Mooie accommodatie met leuke en gezellige kamers.Ideale natuur voor wandelingen. Fijne nabije stadjes. Zeker om nog eens te doen met z'n allen.

07-06-2013

Vakantiehuizen in Frankrijk huren?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen die door particulieren te huur worden aangeboden Uw ideale start voor uw ontspannen vakantie in Frankrijk.

Bonnes vacances en France et bon voyage!