Gastenboek: vakantie informatie over ons vakantiehuis in Peymeinade

Terug naar de vorige pagina

Onderstaand ziet u een overzicht van reacties van onze huurders die de afgelopen tijd in ons vakantieverblijf te gast waren.
Heeft u ook uw vakantie bij ons in Peymeinade doorgebracht en u wilt een bericht in ons gastenboek plaatsen? Dan kunt u ons een e-mail sturen.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen


Fam Scholtens

"Samen met onze zoon van 14 hebben wij 2 weken in augustus in dit gezellige huis in Peymeinade verbleven. Alles wat je nodig hebt voor een fijn verblijf, is in dit huis aanwezig en te gebruiken. Zelfs strandstoeltjes en parasol voor strand zijn aanwezig en mogen gebruikt worden. En, wat ik heel fijn vond, er staat een wasmachine die je kunt gebruiken en zeker niet onbelangrijk: er zitten voor alle ramen die open kunnen vliegenhorren. Heel fijn! Wij vinden het een heel gezellig en ruim huis. Fijn ook dat er bij deze eigenaar uitgegaan wordt van goed vertrouwen in de huurders. Dat zie je terug in de inrichting van het huis en het feit dat alles wat daar aanwezig is, gebruikt mag worden door de huurders. Onze (communicatie)ervaring met de eigenaar is heel prettig. We kregen direct antwoord op onze vragen en er was sprake van flexibiliteit vanuit de eigenaar. Er is een voorkamer (waar wij voornamelijk gebruik van hebben gemaakt) én een achterkamer met een eettafel. Op de bovenverdieping bevinden zich de badkamer en slaapkamers, waardoor beneden alle ruimte als leefruimte benut kan worden. Er zijn twee terrassen, 1 in de voortuin en 1 in de achtertuin. Wij hebben voornamelijk in de voortuin gezeten, omdat we dat het meest gezellige terras vonden om te zitten. Heerlijk om 's morgens tot een uur of half elf en 's avonds te zitten. In de middag vonden wij het tijdens ons in verblijf in augustus te warm om daar te zitten, omdat je beschut zit. Buiten de periode met hoge temperaturen om lijkt me dat juist heerlijk. Let overigens wel op de muggen: wij hebben gemerkt dat het 's avonds wel nodig was om ons in te spuiten met anti-muggenspray. Er is een zwembad op het park waar het huis staat (ongeveer 20 meter lopen), daar hebben we regelmatig gezeten en lekker in gezwommen. Fijne temperatuur van het zwembadwater, het is een verwarmd zwembad! Overdag zijn wij regelmatig dagtripjes gaan maken. Je zit zo aan het strand aan de Middellandse Zee, ongeveer een half uur tot 40 minuten rijden en je zit op het zandstrand bij Cannes (La Bocca). Cannes is ook een leuke stad om te bezoeken. Daarnaast is er op ongeveer een half uur rijden een groot meer, waar we ook een keer zijn geweest. Dat is minder massaal dan de kust en ook heerlijk zwemwater. Verder zijn er in de omgeving iedere dag op meerdere plaatsen marktjes te bezoeken. Vooral de avondmarkten die tot middernacht open zijn, vonden wij leuk om te bezoeken. Kortom: wij raden dit huis zeker aan voor een vakantieverblijf in Zuid-Frankrijk. De prijs-kwaliteitverhouding vinden wij erg goed gelet op de grootte van het huis, de privacy die je hebt in de eigen tuin die erbij hoort, de voorzieningen nabij het huis en de omgeving waarin het staat!"

Fam Impelmans

Augustus 2017
Wij vonden het een comfortabel huis, alles wat je nodig hebt is er.
Fijne tuin met alle privacy.
Ideaal als uitvalsbasis voor dagtripjes naar o.a. Grasse, Cannes, Nice etc.
Tevens mooi stuwmeer in de buurt.
Mijn dochter en vriendin hebben ook dankbaar gebruik gemaakt van het zwembad bij Hotel de la Poste.
Zeker voor herhaling vatbaar

Fam Janssen

Afgelopen zomer zijn we twee weken in Peymeinade geweest, waar we erg hebben genoten. Dit huis is een prima uitvalsbasis om de Alpes Maritimes te verkennen. ?s Avonds is het altijd lekker thuiskomen en zelf koken! Wij zijn met z?n twee?n, maar onze kinderen kwamen een paar dagen langs. Ook daarvoor is er genoeg ruimte. Het strand op een half uurtje rijden en de binnenlanden zelfs te voet. Aanrader!

Hans en Loes Franzen

Loes & Hans uit Vlaardingen juni 2013
Half juni hebben we een hele fijne vakantie gehad in Peymeinade. Met name het onderkomen was top; een echte huiselijk franse sfeer en van alle gemakken voorzien. Uiteraard veel buitenleven, s 'morgens in de achtertuin ontbeten en s' middags/s 'avonds in de voortuin gezeten. Helemaal top doordat je de zon of schaduw kan zoeken. Het huis is van alle gemakken voorzien met goede slaapplaatsen. Geen last van muggen o.i.d. door goede vliegenhorren. Zeker een aanbeveling waardig.


Vakantiehuizen in Frankrijk huren?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen die door particulieren te huur worden aangeboden Uw ideale start voor uw ontspannen vakantie in Frankrijk.

Bonnes vacances en France et bon voyage!