Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

Welkom op onze overzichtspagina van Corsica (Corse)

Vakantiehuis in Corsica (Corse) huren

Onderstaand vindt u een deel van het aanbod van de vakantiehuizen in Corsica (Corse) te huur op vakantiehuis-frankrijk.nl

U krijgt een korte omschrijving van deze particuliere vakantiewoningen in Corsica (Corse) die u kunt huren te zien. Wanneer u meer informatie wenst over het huis dat te huur wordt aangeboden of u wilt weten wanneer het huis vrij is dan kunt u op de links of op de foto's klikken. U krijgt een uitgebreide omschrijving van het huis en informatie over de omgeving te zien. En wilt u meer te weten komen over de vakantiewoning, ter voorbereiding van uw vakantie in Corsica (Corse), dan kunt u rechtstreeks aan de eigenaar van het vakantiehuis een e-mail sturen. U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord.

Hieronder kunt u aangeven waaraan de vakantiehuizen moeten voldoen

VOOR U IS HET VOLGENDE BELANGRIJK OM DE VAKANTIEHUIZEN TE SELECTEREN:

Maand van aankomst
Aantal personen:


Maximale huurprijs per week:
Optioneel:U kunt ook de particuliere vakantiewoningen in de afzonderlijke departementen in Corsica (Corse) bekijken. U kunt hiervoor op de volgende departementen klikken:
> Corse du Sud

Geen geschikte vakantiehuizen kunnen vinden?
Ga dan naar onze algemene zoekpagina met meer dan 1100 vakantiehuizen in alle regio's van Frankrijk.

TE HUUR VANAF
€ 700 / 1 WEEK
Hoogseizoen € 975
Vakantiehuis in Corsica (Corse) Calcatoggio:
Voor max. 4 personen
Vrijstaande Villa Arbousier Calcatoggio met adembenemend uitzicht over de golf de Sagone en de bergen .
Departement Corse du Sud
ok button Grote tuin
ok button Vrijstaand
ok button Geen huisdieren
ok button Internet via wifi
ok button zeezicht
ok button volledige privacy
Ligging: Dit uitstekende huis ligt in de regio Corsica (Corse) (Zuid Frankrijk) in het departement Corse du Sud in de plaats Calcatoggio. Het huis is geschikt voor 4 personen en heeft 2 slaapkamers en 1 badkamer(s). . Algemene gegevens van het (vakantie)huis: De vakantiewoning kan ook worden omschreven als: Vakantiehuis, (vakantie) villa. en heeft een grote tuin en heeft een prachtig uitzicht........
Vakantiehuis bekijken + boeken

U kunt op de onderstaande paginanummer(s) klikken voor de volgende vakantiehuizen


Doorzoek de website op:

Vakantiehuizen in Corsica (Corse) huren of kopen?

Op vakantiehuis-frankrijk.nl vindt u zeer veel vakantiehuizen in Corsica (Corse) die door particuliere eigenaren uit Nederland en België te huur of te koop worden aangeboden. Corsica (Corse) is zeer afwisselend en zeer in trek bij de toeristen. En dit is ook niet zo vreemd want Corsica (Corse) is één van de mooiste en afwisselende delen van Frankrijk. Het landschap is natuurlijk zeer aantrekkelijk en vanzelfsprekend niet vergelijkbaar met Nederland of België.


Dit deel van Frankrijk is niet alleen verdeeld in regio's en departementen maar ook zijn er aan sommige gebieden ook streeknamen gegeven. Wij hebben de volgende streeknamen in Corsica (Corse) gevonden:
> Calcatoggio


Er zijn vele nostalgische stadjes waar je je gelijk thuis voelt. Maar ook de temperaturen zijn in in Corsica (Corse) ook veel beter en niet alleen in de zomer. Misschien wilt u eens een huisje in de in Corsica (Corse) kopen? Kijk hier naar de huizen die hier te koop staan. Wij adviseren u eerst eens een tijdje in deze streek een huis te huren. U kunt dan zien of Corsica (Corse) voor u geschikt is om er te gaan wonen. Klik gerust maar eens op de vele links of foto's op deze pagina.

Vakantiewoningen in Corsica (Corse) in of bij bekende plaatsen.

Hieronder ziet u een overzicht van een aantal plaatsen op alfabetische volgorde of de omgeving van plaatsen waar u in Corsica (Corse) een vakantiehuis kunt huren. De meeste plaatsen zullen u bekend voorkomen. Klik op de buttons om de vakantiehuisjes, villa's, gites en appartementen in de omgeving te bekijken.VAKANTIEHUIZEN IN CORSICA (CORSE)

Heeft u ook één of meerdere vakantiehuizen in Corsica (Corse)?

Wilt uw huis of huizen verhuren? En wilt u ook goed met uw vakantiehuis op het internet gevonden worden? Meldt u dan aan op vakantiehuis-frankrijk.nl De website waar Nederlanders, Belgen, Fransen en Engelsen hun vakantiehuizen in Corsica (Corse) verhuren.

Gaat uw voorkeur uit naar een andere regio van Frankrijk?
Vakantiehuizen in de regio's van Frankrijk selecteren. U kunt op een regio op de landkaart klikken of op de volgende links/afbeeldingen:
Noord-Frankrijk Zuid-Frankrijk West-Frankrijk Oost-Frankrijk Midden-Frankrijk

Via de volgende links kunt u vakantiehuizen vinden in de volgende regio's van Frankrijk:

Selecteer departement Picardie Selecteer departement Nord Pas de Calais Selecteer departement Lorraine Selecteer departement Haute Normandie Selecteer departement Basse Normandie Selecteer departement Bretagne Selecteer departement Pays de la Loire Selecteer departement Poitou Charentes Selecteer departement Aquitaine Selecteer departement Midi Pyrénées Selecteer departement Languedoc Roussillon Selecteer departement Ile de France met Parijs Selecteer departement Centre Selecteer departement Limousin Selecteer departement Champagne Ardennes Selecteer departement Alsace (Elzas) Selecteer departement Franche Comte Selecteer departement Bourgogne Selecteer departement Rhone Alpes Selecteer departement Provence Alpes Cote d\'Azur Selecteer departement Auvergne Selecteer departement Corse (Corsica)