Welkom op onze overzichtspagina van Lons le Saunier
Kaart Frankrijk: departement Saone et Loire

Vakantiewoning in Lons le Saunier

Onderstaand vindt u een deel van het aanbod van de huizen in Lons le Saunier te huur op vakantiehuis-frankrijk.nl
Lons le Saunier ligt in het departement Saone et Loire dat op haar beurt weer onderdeel uit maakt van de grote regio Bourgogne
U kunt ook een vakantiehuisje, appartement, gite, kasteel, villa in Frankrijk of een ander soort vakantieverblijf vinden met de handige links bovenaan de pagina.

U krijgt nu een korte omschrijving van de vakantiehuisjes te zien. Wanneer u meer informatie wenst over het huis dat te huur is of u wilt weten wanneer het huis vrij is dan kunt u op de links klikken. U krijgt dan veel foto's te zien, een uitgebreide omschrijving van het huis en ook veel informatie over de omgeving. En wilt u meer te weten komen over de accomodatie, ter voorbereiding van uw vakantie in de omgeving van Lons le Saunier, dan kunt u rechtstreeks aan de eigenaar van het vakantiehuis een e-mail sturen.

Overigens, wanneer u een huisje in de buurt van Lons le Saunier wilt huren dan maakt u rechtstreeks afspraken met de eigenaar/verhuurder. Wij verhuren zelf geen huizen in de omgeving van Lons le Saunier.
De afstanden zijn gemeten vanaf het gemeentehuis van Lons le Saunier tot maximaal hemelsbreed 70 kilometer rondom Lons le Saunier

TE HUUR VANAF
€ 510 / WEEK
Vakantiehuis Frontenaud op 23 KM van Lons le Saunier
Voor max. 6 personen
Vakantiehuis in de bourgogne Frontenaud.Maison les Essarts is een nieuw vrijstaand huis met zwembad landelijk gelegen op slechts 3 km van de snelweg
ok button Privé zwembad
ok button Kindvriendelijk
ok button Grote tuin
ok button Vrijstaand
ok button Internet via wifi
ok button Rolstoel toegankelijk
ok button Fietsen aanwezig

Bekende plaatsen in de omgeving:
Louhans, Dole, en Tournus.

🛈Vakantiehuis bekijken of boeken? 📆Controleer beschikbaarheid

Vakantiewoning Lons le Saunier

Heeft u ook één of meerdere vakantiehuizen in Lons le Saunier?

Wilt uw vakantiewoning Lons le Saunier verhuren? En wilt u ook goed met uw vakantiehuis op het internet gevonden worden? Meldt u dan aan op vakantiehuis-frankrijk.nl De website waar Nederlanders, Belgen, Fransen en Engelsen hun vakantiehuis in Lons le Saunier verhuren.

Gaat uw voorkeur uit naar een andere regio van Frankrijk?
Vakantiehuizen in de regio's van Frankrijk selecteren.

U kunt op een regio op de landkkaart klikken of op de volgende links:
Via de volgende links kunt u vakantiehuizen vinden in de volgende regio's van Frankrijk:

Selecteer departement Picardie Selecteer departement Nord Pas de Calais Selecteer departement Lorraine Selecteer departement Haute Normandie Selecteer departement Basse Normandie Selecteer departement Bretagne Selecteer departement Pays de la Loire Selecteer departement Poitou Charentes Selecteer departement Aquitaine Selecteer departement Midi Pyrénées Selecteer departement Languedoc Roussillon Selecteer departement Ile de France met Parijs Selecteer departement Centre Selecteer departement Limousin Selecteer departement Champagne Ardennes Selecteer departement Alsace (Elzas) Selecteer departement Franche Comte Selecteer departement Bourgogne Selecteer departement Rhone Alpes Selecteer departement Provence Alpes Cote d'Azur Selecteer departement Auvergne Selecteer departement Corse (Corsica)