Logo vakantiehuis frankrijk
Charente Frankrijk

Te huur: Charente Chenommet

Direct aan de rivier gelegen een recentelijk gerenoveerd huis met twee slaapkamers en een eigen balkon. De beste plek in de stad!

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 9741) bedraagt €  650 tot € 875 per week voor maximaal 4 personen.

FotoalbumKlik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 12 foto's.

Vakantiehuis: Direct aan de rivier gelegen een recentelijk gerenoveerd huis met twee slaapkamers en een eigen balkon. De beste plek in de stad! te huur in Charente (Frankrijk) Pharmacy room <br>The second bedroom has a double bed, chest of draws and dressing table with a chair. With a view of the street you can see the The Charente and main bridge in to the village. Living area <br>The open plan living space has a comfortable sofa, dining table and chairs with a kitchen area. <br>The kitchen has a dishwasher, electric oven and gas hob. A large cupboard gives a lot of room for kitch Upstairs bathroom <br>With a roll top bath, toilet and basin this bathroom has a hairdryer for your use. Shower room <br>The downstairs shower room has been refurbished with a fitted shower, toilet and basin. Entrance hall <br>Bright and breezy the entrance hall is spacious. You will find an umbrella and shopping bag for your use! Private balcony <br>The balcony over looks the river and is the best place to enjoy a sundowner! Hideaway The balcony Overlooking the river
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verhuurder zenden. De verhuurder zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERHUURDER Kalender 2020 (14 weken vrij)

Voor 2021 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.

Omschrijving van dit huis in de Charente Zuid-West-Frankrijk:

Pharmacy room <br>The second bedroom has a double bed, chest of draws and dressing table with a chair. With a view of the street you can see the The Charente and main bridge in to the village. Boek dit hele huis met 5* kwaliteit, gelegen in een prachtig dorp in het hart van de Charente. Privé balkon met uitzicht op de rivier. Een typisch Frans huis met onlangs gerenoveerde accommodatie. B in Verteuil is vol charme en warmte.

Twee grote slaapkamers, beide smaakvol gekleed, bieden comfort en rust. De leefruimte die bestaat uit een keuken/eetkamer en een zithoek leidt naar een prachtig balkon aan de rivierzijde.

Geheime trap naar de rivier - verberg u en luister naar de melodieuze tonen van de Charente.

De prijs is inclusief schoonmaak en al het beddengoed.

Voor degenen die willen luieren en genieten van dit huis biedt alles wat je nodig hebt. Ga op het balkon zitten en kijk hoe de wereld voorbij gaat of ga lekker shoppen of uit eten, borrelen, kajakken of wandelen! In het hart van de Charente is de wereld uw oester!
Bij ons vindt u een chateau in een gezellig bloeiend dorp met restaurants, een bar, een Cave, een ambachtelijke winkel, een werkende molen (die de beste Brioche van Frankrijk verkoopt volgens James Martin en vele andere lekkernijen! Verteuil heeft nu een zondagsmarkt - zo typisch Frans - dat je nooit meer naar huis wilt.
Meer informatie

Indien u telefonisch contact met de verhuurder wenst dan dient u eerst een bericht via de knop 'Boek nu of informatie opvragen' te verzenden. Direct na verzending van uw bericht sturen wij u automatisch een e-mail toe met de telefoonnummers van de verhuurder.De omgeving van deze vakantiewoning in Poitou Charentes :

Living area <br>The open plan living space has a comfortable sofa, dining table and chairs with a kitchen area. <br>The kitchen has a dishwasher, electric oven and gas hob. A large cupboard gives a lot of room for kitchDe locatie van uw vakantiehuis is een van de beste in de omgeving.
Verteuil heeft een kasteel, bars en restaurants en is the place to be. Het is een drukbezocht dorp met veel leven en er vinden muziekavonden plaats. Op zondag is er een markt en wat is er mooier dan te winkelen en te stoppen voor koffie of wijn of lunch!

Voor uw oriëntatie: Chenommet ligt in de buurt van de plaatsen: Chateau Verteuil, Poitiers, Angouleme.Toon op landkaart
Informatie voor de huurder:
Upstairs bathroom <br>With a roll top bath, toilet and basin this bathroom has a hairdryer for your use.Datum laatste update: 24-08-2020

Alle linnengoed en handdoeken zijn aanwezig. All-inclusive prijs - geen verborgen extra's.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Dit vakantiehuis heeft aansluiting op een 4G netwerk.

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

BOEK NU of info opvragen Kalender 2020 (14 weken vrij)

Voor 2021 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.
Fotoalbum

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Ligging aan rivier is aanwezig Ligging aan rivier
 • Geen tuin is aanwezig Geen tuin
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden


Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden
Andere huizen die te huur staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Indien dit (vakantie)huis in Chenommet voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Chenommet en in de nabije omgeving van Chenommet gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te huur staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Zuid-West-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Charente die te huur zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Poitou Charentes waartoe Charente behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom Chenommet of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn.
Chateau Verteuil, Poitiers, Angouleme
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.