Te huur: Ardeche Valousset

Geweldige vakantievilla met zwembad, apart gastenverblijf en spectaculair uitzicht in Valousset, Ardèche (07)

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 9844) bedraagt € 900 tot € 1.600 per week voor maximaal 8 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Geweldige vakantievilla met zwembad, apart gastenverblijf en spectaculair uitzicht in Valousset, Ardèche (07) te huur in Ardeche (Frankrijk)
Een rustige en serene omgeving Een wijds uitzicht

Omschrijving van dit huis in de Ardeche Zuid-Frankrijk:

Een rustige en serene omgeving "Le Vignaldoux" is de naam van het in 2002 gebouwde huis in het kleine bergdorpje Valousset in de Ardèche. Het huis is zeer uitgebreid en luxueus gebouwd en ingericht. Veel natuursteen, terracottategels en kastanjehout werden gebruikt. Het huis heeft twee slaapkamers, elk met een eigen badkamer, woonkamer met open haard, keuken, met overdekt terras met een fantastisch uitzicht. Het huis kan comfortabel worden bewoond met 4 personen, als u gebruik maakt van een slaapbank zelfs voor 6 personen. Ruime keuken met alle apparatuur grenst aan overdekt terras met grote eettafel en plancha (bbq's zijn in dit gebied verboden).

Vanuit de keuken komt u in de woonkamer met open haard en satelliet-tv (ook Duitse en Nederlandse zenders). Beneden zijn twee grote slaapkamers, elk met een tweepersoonsbed. De "piano-kamer" is bovendien uitgerust met een extra slaapbank (en natuurlijk met een piano). De ene slaapkamer heeft een grote badkamer met bad, dubbele wastafel, aparte douche, toilet & bidet. De tweede slaapkamer heeft een kleine badkamer met douche en een wastafel. Het hele huis is voorzien van vloerverwarming. Er is een voorraadkast aanwezig met ijskast, wasmachine en droger.

Op de 2500m2 land rondom het huis zijn terrassen met een prachtig uitzicht. Fruitbomen, cipressen en palmbomen groeien op het terrein. Tuinmeubilair is voldoende beschikbaar. Er is een elektrische steengrill (barbecue met open vuur is verboden in juli / augustus). Naast het grote buitenterras, dat direct toegankelijk is vanuit de keuken, is er een klein overdekt terras in een van de slaapkamers. Het appartement heeft een gratis WiFi-toegang. In de maanden mei t/m augustus is een kinderzwembad van ruim 15m2 aanwezig.

Annex is indien gewenst een zeer moderne comfortabele 2-persoons studio aanwezig met eigen keuken, douche, toilet en wasmachine, ideaal voor meerdere generaties: apart maar toch samen op vakantie. BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Rhone Alpes:

Een wijds uitzicht Valousset is een typisch klein bergdorpje in de Ardèche, aan de rand van de Cevennen in Zuid-Frankrijk. Het landschap van de Ardèche wordt gekenmerkt door een eeuwenoude en nu grotendeels begroeid terrasvormig kastanje bos met boomgaarden, onvruchtbare bergketens, vele kleine rivieren en beken. De plaats Valousset gelegen in de Ardèche, in een zijrivier van de wildwater rivier de Beaume (een zijrivier van de Ardeche) op 600 m met uitzicht op het Massif du Tanargue, de hoogste nok van de Ardeche.

De Cevennen en de Ardèche zijn oud en zeer historische cultuurlandschappen, maar tot nu toe nauwelijks ontdekt door toerisme. Meestal alleen de kanovaarders weten de rivieren Ardèche, Beaume en Chassezac te vinden. Maar de Ardèche heeft veel meer dan alleen maar wild water te bieden heeft, de bekende Kalkschluchten of voor gewone wandelaars die blij zullen zijn met de eenzame bergen.

Valousset is een plek voor bezoekers die rust, natuur zoeken en mensen die de voorkeur geven om te gaan zwemmen in heldere bergbeek. Er is geen winkel, geen bar of restaurant in het dorp - in plaats daarvan kun je op warme zomeravonden heerlijk zitten met een glas wijn op het terras, je ziet talloze onbekende sterren aan de hemel en je kan de vossen en wilde zwijnen duidelijk horen zeggen "good night".

Voor uw oriëntatie: Valousset ligt in de buurt van de plaatsen: Aubenas, Largentiere, Joyeuse.

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 01-07-2021

Ligbedden en Plancha aanwezig

Borg EUR 500,-

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Deze verhuurder heeft een eigen website. Mogelijk vindt u hier nog aanvullende informatie.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. U heeft dan ook de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering tegen de dan geldende voorwaarden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
 • Stilte puur natuur is aanwezig Stilte puur natuur
 • Opzet zwembad is aanwezig Opzet zwembad
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Bergsporten is aanwezig Bergsporten

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Valousset Aubenas Largentiere Joyeuse Ardeche Rhone Alpes Midden-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.