Te huur: Vendee Le Chateau d'Olonne

VILLA SOPHORA, de VAKANTIE van je leven!

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 7699) bedraagt € 907 tot € 1.852 per week voor maximaal 8 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: VILLA SOPHORA, de VAKANTIE van je leven! te huur in Vendee (Frankrijk)
Prachtige tuin..... veel privacy! twee enorme zonneschermen.... heb je echt nodig! Zo'n lekkere, lome zomeravond.... helemaal Vendee! Les Jardins.... ja echt Super Tuinen! Je eigen jeu de boules baan, lachen toch! De perfecte BBQ plek Veel terras, veel plek! aan het eind van een doodlopend laantje... Verwarmd zwembad? Ja natuurlijk, lekker luxe!

Omschrijving van dit huis in de Vendee West-Frankrijk:

Prachtige tuin..... veel privacy! VILLA SOPHORA met verwarmd zwembad, de VAKANTIE van je leven.

Prachtige 8 persoons vrijstaande villa bouwjaar 2005, met privé (verwarmd) zwembad en een veel privacy biedende, grote tuin (462 mtr). Thuis wonen we mooi, dus willen we ons vakantiehuis ook mooi voor elkaar hebben 😉!

VILLA SOPHORA ligt op een rustig deel van het park en is heel goed bereikbaar. En ook goed vindbaar. Parkeren op eigen terrein. De bomen en struiken in de tuin zijn volgroeid en geven veel privacy.
Voorjaar 2018 binnen en buiten geschilderd, alles staat er keurig bij. Meubilair en aankleding in 2019 vernieuwd.

En.... 👍 inclusief gratis golfen 👍 voor 2 personen van maandag t/m vrijdag. En inclusief gratis verwarmd zwembad 👍. En 3 elektrische fietsen 👍 staan voor je klaar. Ja.... we houden van lekker luxe 😂!

Het park biedt veel mogelijkheden: uitmuntend restaurant met schappelijke prijzen. Maar ook mooie tennisbaan, midgetgolf, schaken, tafelvoetbal, gemeenschappelijk zwembad, basketbal, jeu de bouille, etc.

Het aangrenzend dorp Les Sables is gezellig en beschikt over veel restaurants, casino's en een grote, schitterende boulevard. Ook een gigantisch strand waar veel wordt gesurft. En natuurlijk lekker shoppen!

Deze streek heeft de hoogste temperaturen van Frankrijk. Nou ja, op het uiterste stukje van Zuid Frankrijk na. De Fransen hier zijn klantvriendelijk en het is opvallend hoe goed en graag ze Engels spreken.

De bereikbaarheid vanuit NL is uitstekend: 900 km vanaf Utrecht over uitstekende snelwegen tot een paar kilometer van het park.

Vakantie in VILLA SOPHORA ....... DE VAKANTIE VAN JE LEVEN 😘! BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Pays de la Loire:

twee enorme zonneschermen.... heb je echt nodig! Departement de Vendée

Algemeen
In het zuiden van de Pays de la Loire ligt de Vendée, een prachtig vakantie gebied. In het centrum van de Vendée ligt La Roche sur Yon, de hoofdstad opgericht door Napoleon. De belangrijkste kustplaats is Les Sables d'Olonne en daar staat onze vakantie-villa. De Vendée heeft een kustlijn van meer dan 300 kilometer. De brede zandstranden worden afgewisseld door ruige rots partijen, echt een lust voor het oog.

De Vendée
De Vendée is een heerlijk gebied om te verblijven. Hier geniet je niet alleen van een schitterend kustlandschap, maar ook van groene eiken- en dennenbossen. De kuststrook wordt ook wel 'la côte de lumière', de lichtkust genoemd door haar witte duinen en goudgele stranden.

Klimaat
Onze vakantiewoning ligt in Les Sables d'Olonne en juist daar is een microklimaat. De meeste zonuren van heel Frankrijk samen met de uiterste kustlijn van Zuid Frankrijk. Wekenlang schitterend weer!

Flaneerstad Les Sables d'Olonne
Via een prachtige fietsroute langs de Oceaan (je kunt ook met de auto hoor!) kom je al rap bij de levendige badplaats Les Sables d'Olonne. In dit aantrekkelijke stadje kun je eindeloos flaneren langs de boulevard, genieten van de vele terrassen of gezellig shoppen in de talrijke straatjes met een grote variëteit aan leuke winkeltjes.

Stranden
Het fijne zand op de stranden voelt zacht aan en het ligt geweldig. De stranden zijn breed en bijna overal voorzien van kleine strandtentjes voor een hapje en een drankje. De zee wordt op de meeste plaatsen niet snel diep en heeft een azuur blauwe kleur. Een groot deel van de kust wordt gesurveilleerd zodat je onder toezicht een duik in de Atlantische Oceaan kunt nemen.

Kinderen
Kinderen zijn wild enthousiast over die prachtige stranden van de Vendée. Aan de kust zijn onder andere waterparken, kartbanen, een kinderboerderij, een dierentuin en een zee-aquarium om de kids te vermaken. Er zijn ook sportieve activiteiten zoals tennis, minigolf en een Adventure Park, een schitterend klimpark en niet te vergeten Le Puy du Fou. In de zomermanden spelen daar 3.000 acteurs de geschiedenis van de Vendee na. Geweldig, moet je naar toe! Er is keuze in overvloed voor kinderen van alle leeftijden.

Natuur
In het binnenland, tussen de moerassen, de velden en de beboste heuvels, kun je je uitstekend vermaken vermaken. Wat denk je bijvoorbeeld van een dagje op het water van de Marais Poitevin, ofwel Venise Verte ("Groen Venetië")?
Het zuidelijk gelegen dorpje Le tablier is de startplaats voor een verrassende wandeling langs de rivier de Yon. La Vallée de l'Yon heeft een ongekende schoonheid met een rijkdom aan vogels en planten.
Voor de kust van Vendée liggen schilderachtige eilandjes, één daarvan is Ile d'Yeu. Aan de receptie kun je overtochten voor een gunstig tarief reserveren.

Sport
Er zijn vele vormen van watersport te beoefenen. De Atlantische golven zijn voor de watersporter een onuitputtelijke bron van plezier. In Les Sables d'Olonne is een speciale watersport school waar mensen van alle niveaus terecht kunnen voor een onvergetelijke dag op het water. Zo kun je onder meer leren zeilen, surfen, waterskiën en jetskiën. Ook bestaat er de mogelijkheid om met een deelnemer van de Vendée Globe, de vierjaarlijkse zeilrace om de wereld, een stukje te zeilen. Via de vele wandel en fiets paden kun je op een actieve manier het binnenland van de Vendée leren kennen.

Golf
In de nabije omgeving zijn maar liefst vijf golfbanen te vinden. Bij enkele van deze golfbanen krijg je korting omdat je op het park verblijft.

Nesmy 1988:
Op 40 km ligt Golf de la Domangère, een 18 holes golfbaan van 6015 mtr., par 72 met 9 short holes. Het is een moeilijke baan met veel water. Op deze baan is onder andere de French Open gespeeld.

Olonne Sur Mer 1991:
Op 5 km ligt Golf des Olonnes, een 18 holes golfbaan van 6127 mtr, par 72. Het is een mooie, over glooiend achterland aangelegde baan met personele bezetting door leden. Een echt gezellige vrienden club. (www.golfdesolonnes.com). Dit is de baan waar je gratis gebruik van kunt maken als je via ons de vakantiewoning boekt.

Talmont st. Hilaire 1990:
Op 8 km ligt Golf de port Bourgenay, een 18 holes golfbaan van 5920 mtr, par 72. Een schitterende en recentelijk (2003) vernieuwde golfbaan met uitzicht op de oceaan.

Aguillon sur Vie 1990:
Op 30 km ligt Golf de Fontenelles, een 18 holes golfbaan van 6205 mtr, par 72. Een golfbaan met grote 'greens' en vele bunkers.

Saint Jean de Monts 1988:
Op 45 km ligt Golf Saint Jean de Monts, een 18 holes golfbaan van 5937 mtr, par 72. Een golfbaan met schitterende ligging tussen bos en strand.

Voor uw oriëntatie: Le Chateau d'Olonne ligt in de buurt van de plaatsen: Les Sables d'Olonne, La Roche sur Yon, Nantes, La Rochelle en Cholet.

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 17-09-2021

Villa SOPHORA is een van de meest luxe 8 persoons villa's op het park. Perfect onderhouden! In NL wonen we mooi en dus willen we dat ook onze vakantiewoning er prima bijstaat 😉. En rijk uitgerust is: Nespresso koffieapparatuur (maar ook voor Filter- en Senseokoffie), een tweede koelkast, wasmachine en vaatwasser, blue tooth speaker, flatescreen KTV, DVD, ligbad met aparte doucheruimte beneden en boven nog een heerlijke badkamer, uitstekende WiFi, stevige instapleuning voor het (verwarmde) zwembad, BBQ, haarföhn, D~H fiets, etc. Te veel om op te noemen.

Rijke kinderuitrusting: kinderservies en dito bestek voor 2 kinderen, kinderstoel en babybedje. Desgewenst kan een zwembadalarm geactiveerd worden.

In de receptie van het park wordt naast Frans ook Engels gesproken.

Financieel:
- Je betaalt € 500 borg (credidcard). Kleine zaken die sneuvelen zijn geen probleem en kun je zo (gratis) aanvullen bij de receptie. Maar als je er een potje van maakt dan wordt het verrekend met de borg.
- Je reserveert bij ons en betaalt aan het park, zij sturen de factuur. En regelen de sleutel.
- Je hoeft na afloop niet schoon te maken maar wel ff opruimen.
- Opgemaakte bedden staan voor je klaar.

Wij begrijpen dat de Coronacrisis onzekerheden met zich meebrengt, je kunt kosteloos annuleren als de richtlijnen voor reizen daar aanleiding toe geven.

Je kunt ons bereiken op:
- p.klaver@planet.nl
- ++31 6 50645281

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. U heeft dan ook de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering tegen de dan geldende voorwaarden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Strand in de buurt is aanwezig Strand in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
 • Gratis fietsen is aanwezig Gratis fietsen
 • Fietsen te huur is aanwezig Fietsen te huur
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Verwarmd zwembad is aanwezig Verwarmd zwembad
 • Gratis fietsen is aanwezig Gratis fietsen
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Eigen zwembad is aanwezig Eigen zwembad
 • Gezamenlijk zwembad is aanwezig Gezamenlijk zwembad
 • Verwarmd zwembad is aanwezig Verwarmd zwembad
 • Eigen tennisbaan is aanwezig Eigen tennisbaan
 • Jeu de Boules baan is aanwezig Jeu de Boules baan
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Windsurfen / Zeilen is aanwezig Windsurfen / Zeilen
 • Kitesurfen is aanwezig Kitesurfen
 • Parachute springen is aanwezig Parachute springen

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Le Chateau d'Olonne Les Sables d'Olonne La Roche sur Yon Nantes La Rochelle Cholet Vendee Pays de la Loire Midden-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.