Te huur: Saone et Loire Grury

Riante vrijstaande vakantiewoning op ruim perceel grenzend aan een bos en weidegebied.

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

Dit vakantieverblijf is door vorige huurders beoordeeld en beloond met het cijfer 7.5

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 9895) bedraagt € 295 tot € 575 per week voor maximaal 7 personen.
Bij de verhuring van dit huis is een last minute korting van toepassing. Deze korting is nog niet in de voorgaande huurprijs verwerkt.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Riante vrijstaande vakantiewoning op ruim perceel grenzend aan een bos en weidegebied. te huur in Saone et Loire (Frankrijk)
uitzicht oost op t meer <br>vanuit de woonkamer heeft u dit prachtige uitzicht op het meer het meer na 50 meter wandelen <br>het meer is nog mooier als u er naartoe wandelt en er omheen! de tuin met daarachter het bos <br>de zitjes worden binnenkort in de tuin geplaatst uitzicht op het westen over de weides <br>weids uitzicht over het heuvelachtige weidelandschap tuin grenzend aan een wandelpad <br>via dit weggetje is het mooi wandelen de woonkamer is lekker ruim <br>de woonkamer heeft genoeg plaats voor 8 personen en heeft ook een toegang naar de tuin de woonkamer <br>de woonkamer met mooie eiken eettafel wijn hoort erbij <br>bij aankomst staat er een lekker frans wijntje voor u ! woonkamer en de open keuken <br>vanuit de woonkamer loopt u zo de ruime open keuken in

LASTMINUTE AANBIEDINGEN: Huurprijs per week

 • 4 juni 2022 ⇔ € 356
 • 11 juni 2022 ⇔ € 410
 • 18 juni 2022 ⇔ € 441
 • 25 juni 2022 ⇔ € 473


Omschrijving van dit huis in de Saone et Loire Midden-Frankrijk:

uitzicht oost op t meer <br>vanuit de woonkamer heeft u dit prachtige uitzicht op het meer

DE WONING
Een recent omgebouwde woning tot Vakantiewoning 2-7 persoons: 4 Slaapkamers (1 met 2-persoonsbed van 200x160cm, 2 met elk 2 enkele bedden van 200x90cm, deze slaapkamers zijn 3,75 x 3,75m, en de 4e is voorzien van een ledikant); een ruime Badkamer (3,75 x 2,75) met 2 wasbakken; het toilet heeft een eigen toegang. De totale woonoppervlakte is 120m2 en het totale perceel heeft een oppervlakte van 1305 m2. Er zijn geen directe buren.
Voorts een ruime woonkamer (met een eettafel voor 8 personen, 2 banken en 2 fauteuils) met tv met Nederlandse en internationale zenders en uiteraard WIFI. De ruime open keuken grenst aan de woonkamer en is goed uitgerust met kookgelegenheid(gas), koffiezetapparaat, magnetron, vaatwasser en een moderne koel- vriescombinatie. De ruime badkamer heeft een ruime douche met daarbij 2 wasbakken. De wasmachine en droger staan op de locatie van de verhuurder en kunnen na afspraak gebruikt worden of u brengt de was en de verhuurder doet de rest.


FIETSEN (2 stuks) gratis te leen
In de onderbouw (toegankelijk maar gebruik is niet inbegrepen) is de ruimte voor de boiler (200 liter, advies is om kort te douchen zodat een ieder warm water heeft), de cv, de watermeter en de hoofdschakelaar electra maar ook de stalling van 2 fietsen die u kunt gebruiken (bij niet gebruik staan ze op de locatie van de verhuurder) of om uw eigen meegebrachte fietsen te kunnen stallen. Helaas geen huisdieren om de garantie van een fris huis te kunnen blijven garanderen. Voor de jeugd staat er een tafelvoetbalspel.

DE TUIN
De tuininrichting is compleet met 2 terrassen.
Dit heerlijke vakantiehuis in 71760 GRURY beschikt over een ruime tuin grenzend aan een bos (tijdens hete dagen kan dan gebruik worden gemaakt van de schaduw die het bos biedt) en met uitzicht op een meer, waterval en weidse akkers en is ideaal voor een gezinsvakantie. Grury ligt op de route van diverse wandelroutes.

De tuin heeft een ruim gazon (ca 1000 m2) met daarop enkele oude vruchtbomen (appel, walnoot) die, samen met het aangrenzende bos op het zuiden voor de nodige schaduw zorgen. Het overgrote deel ligt echter volop in de zon met de nodige zitjes, een parasol en een opbouwzwembad van 3m doorsnede en 80cm hoog. Er is een barbecue, badmintonset en pétanque (jeu-de-boules) aanwezig.


PRIVACY
Door de vrije ligging is er maximale privacy.

Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 9895 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Bourgogne (Bourgogne Morvan):

het meer na 50 meter wandelen <br>het meer is nog mooier als u er naartoe wandelt en er omheen!

OMGEVING
In de prachtige omgeving kun je kastelen, mooie dorpen en rommelmarkten bezoeken of een hengeltje uitgooien (met lokale vergunning) in één van de vele meertjes in de buurt. Je kunt voor al je voedselaankopen terecht in grote supermarkten in 3 grotere plaatsen (Luzy, Gueugnon en Bourbon-Lancy) allen op ca 16 km afstand. Brood kan 1 dag van te voren worden besteld in een door de gemeente gerunde lokatie naast de kerk.

MARKTEN en BROCANTES
Er is een kruidenierswinkeltje in het centrum van t dorp (op 600 meter).
De kaasboer en een slager komen op vaste weekdagen hun waren verkopen op het plein voor de kerk. Het dichtstbijzijnde cafe en restaurant is op 7 km afstand. In de genoemde grotere plaatsen zijn ook de wekelijkse markten en daar vind je ook gezellige restaurants en terrassen. In de buurt zijn ook vaste brocantewinkels, of de Emmauswinkels en op wat grotere afstand uitgestrekte wijngaarden met diverse eetgelegenheden en wijnproeverijen.

STEDENTRIPS
Grotere steden met fraaie binnensteden liggen wat verder weg, zoals Chalon-sur-Saone, Macon en Moulins en wat dichterbij de oude romeinse stad Autun met amfitheater, oude toegangspoorten en stadsmuren en natuurlijk BIBRACTE: een Romeinse nederzetting met opgravingen en een museum. Er lopen ook langeafstandswandelroutes door het dorp. Rond het meer, waar je op uit kijkt, kun je prachtig wandelen en als je geluk hebt zijn er reeën te zien.

Voor uw oriëntatie: Grury ligt in de buurt van de plaatsen: Autun, Luzy, Bourbon Lancy, Gueugnon en Digoin. Toon op landkaart

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 23-05-2022

BOEKINGSPERIODE
Deze woning is uitsluitend te boeken voor toeristische doeleinden. En in principe tijdens het mooiweerseizoen. Bij ons is dat vanaf 1 april tot en met 31 oktober. September heeft 15 a 20 dagen met temperaturen van ten minste 25 graden. En in oktober haalt de temperatuur regelmatig nog de 20 graden.

SEIZOENEN
Ons hoogseizoen zijn de maanden juli en augustus, middenseizoen juni en september, en laagseizoen april en mei en oktober. Kijk voor de exacte begin- en einddata naar de boekingskalender. Het linnenpakket is in de huur inbegrepen.

HUURPRIJS
De vermelde huurprijs is per week en is bij gebruik t/m 4 personen. Indien u voor meer personen gebruik wilt maken van dit verblijf dan komt er 10% per persoon (voor de 5e en 6e persoon) van de weekhuurprijs bij. Dit telt niet voor een klein kind (0 tot 4 jaar) dat gebruik maakt van het ledikant. Wilt u eerst een OPTIE? Dan kan dat voor 3 dagen (72uur). Indien u de OPTIE wilt verlengen dan kost dat € 10,- per dag (bij vooruitbetaling te voldoen, teveel betaalde OPTIE wordt terugbetaald dan/wel verrekend. In het geval dat u tijdens de OPTIEperiode definitief boekt dan wordt de betaalde OPTIEsom in mindering gebracht op de huursom.

Uw vakantieteam: Ben en Corina, wonen op 300 meter afstand van de vakantiewoning.
Alvast een prettig verblijf gewenst!

Bekijk de reviews/recensies en de details van de beoordelingen: Reviews bekijken Heeft u hier ook uw vakantie gevierd dan kunt u ook uw review en cijfers geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Binnen bebouwde kom is aanwezig Binnen bebouwde kom
 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
 • Gratis fietsen is aanwezig Gratis fietsen
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Stilte puur natuur is aanwezig Stilte puur natuur
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Opzet zwembad is aanwezig Opzet zwembad
 • Gratis fietsen is aanwezig Gratis fietsen
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Grury Autun Luzy Bourbon Lancy Gueugnon Digoin Saone et Loire Bourgogne Oost-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.