Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo
Vakantiehuis-Frankrijk.nl logo

Manche - Gouvets

Manche Frankrijk

Rust en ruimte in een natuurlijke omgeving.

Te huur vanaf € 350 tot € 450 per week voor maximaal 4 personenDit vakantiehuis beschikt over wifi internet

Vakantiehuis: Rust en ruimte in een natuurlijke omgeving te huur voor uw vakantie in Manche (Frankrijk)Fotoalbum

De mobil-home in de groene omgeving De mobil-home staat midden in de groene omgeving, tussen de bloemetjes en bijen, appelbomen, fruitstruiken, heerlijke rustige omgeving de ruime zithoek een blik in de ruime keuken nogmaals de zithoek, nu vanuit een andere hoek de 'ouder' slaapkamer de tweede slaapkamer inlooppaadje, gaat naar..... de hortensia's worden bij ons erg groot, boulangerie op de achtergrond..

Kalender 2020 (30 weken vrij)

Voor 2021 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.


Omschrijving van dit vakantieverblijf in de Manche Noord-West-Frankrijk Huis nr. 9484:

de ruime zithoek Heerlijk gewekt worden door vogelzang in de mobil-home aan de rand van het bos.
Onze mobil-home is groot genoeg voor vier personen en bestaat uit een huiskamer, keuken twee slaapkamers en badkamer met douche. Een wasmachine staat in de buitenkeuken tot jullie beschikking.
De accommodatie is compleet ingericht, zo vind je in de keuken een oven en 4 pits gasfornuis en niet te vergeten een enorme koelkast voor alles wat koel moet blijven en koud bier, wijn en rosé.
Er is een dvd-speler en radio aanwezig, de dvd’s mogen jullie zelf meenemen.
Huisdieren alleen toegestaan in overleg!

Indien u telefonisch contact met de verhuurder wenst dan dient u eerst een bericht via de knop 'Boek nu of informatie opvragen' te verzenden. Direct na verzending van uw bericht sturen wij u automatisch een e-mail toe met de telefoonnummers van de verhuurder.

Laagste prijs garantie! Het is op vakantiehuis-frankrijk.nl niet toegestaan om hogere huurprijzen te rekenen dan op andere websites.
Deze verhuurder met huisnummer 9484 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.

Meer informatieDe omgeving van deze accommodatie in Basse Normandie :

een blik in de ruime keuken Gelegen temidden van agrarisch gebied, wandelmogelijkheden te-over, diverse wandelroute-pakketten in onze mooie, glooiende omgeving

Voor uw oriëntatie: Het vakantieverblijf in Noord-West-Frankrijk ligt in de buurt van de plaatsen: St Lô, Villedieu les Poëles, Le Mont St Michel, Utah Beach/Arromanches en Coutance. Toon op landkaart

Via de volgende link vindt u nuttige vakantie informatie over Normandië met tips en bezienswaardigheden en heel veel foto's. In het fotoalbum van de Normandië wordt de schoonheid van Normandië goed in beeld gebracht.

Informatie voor de huurder:

nogmaals de zithoek, nu vanuit een andere hoek Datum laatste update: 12-12-2019

Keuken- en bed-linnen is inclusief de huursom, badlinnen mag u zélf meenemen, de wasmachine staat tot uw beschikking in de buitenkeukenDit vakantiehuis heeft aansluiting op een 4G netwerk.

Klik op de onderstaande link om met de verhuurder contact op te nemen:

Boek nu, of informatie opvragen.

Wanneer u dit vakantiehuis reserveert dan kunt u bij ons ook online een reisverzekering of annuleringsverzekering afsluiten.Kortingen en/of toeslagen voor dit vakantiehuis voor het jaar 2020:
De hier genoemde kortingen en toeslagen gelden voor het jaar 2020. Voor kortingen en toeslagen in een ander jaar dient u de kalender van dat jaar te raadplegen.

Indien u 2 weken of meer aaneengesloten boekt dan krijgt u 10 procent 'meer weken' korting op de bruto huursom.
Vroegboekers ontvangen 10 procent 'vroeg boek' korting wanneer zij minimaal 180 dagen voor de dag van aankomst definitief hebben gereserveerd.
Voor de snelle beslissers die op korte termijn het vakantiehuis willen huren geldt een 'last minute' korting van 10 procent. Voorwaarde is dat de aankomstdatum binnen 30 dagen van de boekingsdatum ligt.
De borgsom bedraagt € 150.00. De borgsom krijgt u na uw vakantie weer van de verhuurder terug wanneer er geen zaken met de borgsom verrekend moeten worden zoals bijvoorbeeld schade die tijdens uw vakantie aan het huis of inrichting is ontstaan.
Bij normaal gebruik zijn de kosten voor energie en water bij de huurprijs inbegrepen tenzij op deze pagina of bij de kalenders anders staat aangegeven..

Kalender en huurprijzen en belangrijke links

Klik op een datum op de kalender om de huurprijzen te bekijken. De huurprijzen variëren van € 350 tot € 450 per week.De dag van aankomst en vertrek (wisseldag) is op: vrijdag
Kalender 2020 (30 weken vrij)

Voor 2021 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.

Vakantiehuis reserveren
BOEK NU

Meer info over dit huis

Andere vakantieverblijven in de omgeving van deze accommodatie

Indien dit vakantiehuis in Gouvets voor u niet geschikt is of reeds is verhuurd dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Gouvets en in de nabije omgeving van Gouvets gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de vakantiehuizen of ga direct naar onze zoekpagina met alle vakantiehuizen in Frankrijk die op onze website door particulieren te huur worden aangeboden.


U kunt ook alle vakantiehuizen in Midden-Frankrijk bekijken. Zoekt u speciaal in Gouvets In het departement Manche hebben wij 13 vakantiehuizen die u kunt huren en in de grote regio Basse Normandie zelfs 31 vakantiehuizen.
Zoekt u liever iets in of in de buurt van een bepaalde plaats? Dan kunt u de volgende links gebruiken:
St Lô, Villedieu les Poëles, Le Mont St Michel Utah Beach/Arromanches Coutance
In de Manche hebben wij ook de volgende accommodaties voor u beschikbaar 1 appartementen, 5 boerderijen, 1 bungalowparken, 4 gites, 3 chalets, 1 villa's,

De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie die u vele keren kunt herhalen.
Inmiddels hebben circa 1250 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben vele tienduizenden Nederlands en Belgen groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.