Logo vakantiehuis frankrijk
Manche Frankrijk

Te huur: Manche Gouvets

Rust en ruimte in een natuurlijke omgeving

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 9484) bedraagt €  350 tot € 450 per week voor maximaal 4 personen.
Bij de verhuring van dit huis is een last minute korting van toepassing. Deze korting is nog niet in de voorgaande huurprijs verwerkt.

FotoalbumKlik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 14 foto's.

Vakantiehuis: Rust en ruimte in een natuurlijke omgeving te huur in Manche (Frankrijk) de ruime zithoek een blik in de ruime keuken nogmaals de zithoek, nu vanuit een andere hoek de 'ouder' slaapkamer de tweede slaapkamer inlooppaadje, gaat naar..... de hortensia's worden bij ons erg groot, boulangerie op de achtergrond.. de leeshoek... vol bloemen in prachtige kleuren..
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verhuurder zenden. De verhuurder zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERHUURDER Kalender 2020 (6 weken vrij)

Voor 2021 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.

LASTMINUTE AANBIEDINGEN: Huurprijs per week
 • 2 oktober 2020 --> € 315
 • 9 oktober 2020 --> € 315
 • 16 oktober 2020 --> € 315
 • 23 oktober 2020 --> € 315

Omschrijving van dit huis in de Manche Noord-West-Frankrijk:

de ruime zithoek Heerlijk gewekt worden door vogelzang in de mobil-home aan de rand van het bos.
Onze mobil-home is groot genoeg voor vier personen en bestaat uit een huiskamer, keuken twee slaapkamers en badkamer met douche. Een wasmachine staat in de buitenkeuken tot jullie beschikking.
De accommodatie is compleet ingericht, zo vind je in de keuken een oven en 4 pits gasfornuis en niet te vergeten een enorme koelkast voor alles wat koel moet blijven en koud bier, wijn en rosé.
Er is een dvd-speler en radio aanwezig, de dvd’s mogen jullie zelf meenemen.
Huisdieren alleen toegestaan in overleg!
Meer informatie

Indien u telefonisch contact met de verhuurder wenst dan dient u eerst een bericht via de knop 'Boek nu of informatie opvragen' te verzenden. Direct na verzending van uw bericht sturen wij u automatisch een e-mail toe met de telefoonnummers van de verhuurder.

Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 9484 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.De omgeving van deze vakantiewoning in Basse Normandie :

een blik in de ruime keuken Gelegen temidden van agrarisch gebied, wandelmogelijkheden te-over, diverse wandelroute-pakketten in onze mooie, glooiende omgeving

Voor uw oriëntatie: Gouvets ligt in de buurt van de plaatsen: St Lô, Villedieu les Poëles, Le Mont St Michel, Utah Beach/Arromanches en Coutance.Toon op landkaart

Via de volgende link vindt u nuttige vakantie informatie over Normandië met tips en bezienswaardigheden en heel veel foto's. In het fotoalbum van de Normandië wordt de schoonheid van Normandië goed in beeld gebracht.

Informatie voor de huurder:
nogmaals de zithoek, nu vanuit een andere hoek Datum laatste update: 15-08-2020

Keuken- en bed-linnen is inclusief de huursom, badlinnen mag u zélf meenemen, de wasmachine staat tot uw beschikking in de buitenkeuken

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Dit vakantiehuis heeft aansluiting op een 4G netwerk.

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

BOEK NU of info opvragen Kalender 2020 (6 weken vrij)

Voor 2021 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.
Fotoalbum

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Omheind terrein is aanwezig Omheind terrein
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden


Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden
Andere huizen die te huur staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Indien dit (vakantie)huis in Gouvets voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Gouvets en in de nabije omgeving van Gouvets gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te huur staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in Noord-West-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Manche die te huur zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Basse Normandie waartoe Manche behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom Gouvets of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn.
St Lô, Villedieu les Poëles, Le Mont St Michel Utah Beach/Arromanches Coutance
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.