Te huur: Ardeche Chanéac

Prachtig gerestaureerd vakantiehuis in een natuurlijke en rustige omgeving

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

Dit vakantieverblijf is door vorige huurders beoordeeld en beloond met het cijfer 9.5

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 9208) bedraagt € 400 tot € 690 per week voor maximaal 8 personen.
Bij de verhuring van dit huis is een last minute korting van toepassing. Deze korting is nog niet in de voorgaande huurprijs verwerkt.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Prachtig gerestaureerd vakantiehuis in een natuurlijke en rustige omgeving te huur in Ardeche (Frankrijk)
Vakantiehuis Ardèche vakantiehuis Ardeche Terras vakantiehuis Trampoline Trampoline in tuin 10

LASTMINUTE AANBIEDINGEN: Huurprijs per week

 • 28 mei 2022 ⇔ € 360
 • 18 juni 2022 ⇔ € 414


Omschrijving van dit huis in de Ardeche Zuid-Oost-Frankrijk:

Vakantiehuis Ardèche

De woning ligt op een 300 meter van de dorpskern van Chanéac in het gehucht La Soubeyrane. Het huis werd volledig gerenoveerd met behoud van de typische stijl in natuursteen en is geschikt voor het verblijf van 8 personen. Het is voorzien van een volledig ingerichte keuken met alle comfort, zoals vaatwas, microgolfoven, oven, koelkast, diepvries.U beschikt ook over een wasmachine voor 7 kg wasgoed. Airco en verwarming via een warmtepomp. Er is satelliet TV aanwezig met alle Nederlandstalige radio- en TV zenders, internet met WIFI, Chromecast. U kunt uw tablet of smartphone via bluetooth verbinden met de soundbar en zo genieten van uw eigen muziek.
U beschikt over 3 slaapkamers waarvan 2 kamers voorzien zijn van een douche en lavabo. Deze 2 kamers bevatten elk een 2-persoonsbed, de derde kamer bevat een stapelbed en 2 enkele bedden die als een 'éénpersoonsbed' kunnen samengevoegd worden.
In de ruime tuin geniet u van het zuidgerichte terras, een trampoline en een verwarmd zwembad (van half juni tot half september).

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Rhone Alpes:

vakantiehuis Ardeche

De omgeving is uiterst geschikt voor wandelaars en geoefende fietsers. Er starten in de onmiddellijke omgeving al een aantal aangeduide wandelingen, waarbij u in de rustige natuur kunt genieten van prachtige uitzichten. Een aanrader voor gezinnen met kinderen is 'Le Circuit des Cabanes' op maat van de kinderen maar een must voor iedereen. In de woning liggen tal van uitgestippelde wandelingen en eventueel fietstochten en tochten met de wagen voor u klaar.
Er is zijn een 3-tal bakkers en een slager op 5 km van de woning in het dorp Saint-Martin de Valamas. U kunt hier ook terecht voor aankoop van groenten en fruit. Op donderdagvoormiddag gaat er ook een gezellig marktje door, waarbij u achteraf kunt genieten van een terrasje op het dorpsplein. Er is een supermarkt op 15 km van de woning in Le Cheylard.
Iedere woensdag- en zaterdagmorgen rond 9 uur komt er nog een plaatselijke bakker tot bijna aan de vakantiewoning, u hoort hem al van ver claxonneren.
In Chanéac is er een auberge genaamd C'est la Vie, daar kunt u voor een democratische prijs proeven van de typische streekgerechten.

Voor uw oriëntatie: Chanéac ligt in de buurt van de plaatsen: Le Cheylard, Le Puy en Velay, Vals les Bains. Toon op landkaart

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 09-04-2022

De woning wordt gehuurd van zaterdag tot zaterdag, u kunt de woning betrekken vanaf 16 uur, de woning wordt bij voorkeur bij het einde van de huur om 10 uur verlaten. Indien u zelf de eindschoonmaak niet wenst te doen wordt een meerprijs van 45 euro gevraagd.
Indien u zelf bed- en keukenlinnen meebrengt: voor de tweepersoonsbedden een onderlaken van 1,60 m op 2 m, en een donsovertrek van 2 m op 2,40 m. Voor de 1 persoonsbedden is dit een onderlaken van 0,90 m op 2 m en een donsovertrek van 1,40 m op 2 m. U kunt ook bedlinnen huren voor 15 euro per persoon.

Bekijk de reviews/recensies en de details van de beoordelingen: Reviews bekijken Heeft u hier ook uw vakantie gevierd dan kunt u ook uw review en cijfers geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Balkon met uitzicht is aanwezig Balkon met uitzicht
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Opzet zwembad is aanwezig Opzet zwembad
 • Verwarmd zwembad is aanwezig Verwarmd zwembad
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Verwarmd zwembad is aanwezig Verwarmd zwembad
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Airco is aanwezig Airco
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Chanéac Le Cheylard Le Puy en Velay Vals les Bains Ardeche Rhone Alpes Midden-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.