Te huur: Nievre

Vakantie in Le Morvan

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 8589) bedraagt € 399 tot € 495 per week voor maximaal 4 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Vakantie in Le Morvan te huur in Nievre (Frankrijk)
Het interieur van de gite <br>Comfortabel, romantisch en ruim. De open keuken <br>De keukenhoek in de Franse woon- eetkeuken. Het uitzicht aan de achterzijde <br>Geniet van de natuur met dit uitzicht op het dal met daarin de meanderende Dragne. De achterzijde van de gite. Een picknick tafel staat ter beschikking <br>In onze uitgestrekte tuin staat een heerlijke picknicktafel met uitzicht op de wei. Onder de oude appelbomen is het goed toeven. Rust voor mens en dier <br>Met zo'n uitzicht achter de gite is het goed toeven, met op de achtergrond het gekabbel van de Dragne De eethoek <br>Comfortabel eten met uiteraard weer het uitzicht Ook aan de voorkant prima voor het ontbijt.

Omschrijving van dit huis in de Nievre Midden-Frankrijk:

Het interieur van de gite <br>Comfortabel, romantisch en ruim. Wil je wakker worden van de vogels in de tuin en in slaap vallen met het geluid van krekels en kikkers, huur dan onze boerderij midden in de heerlijk rustige natuur van het Parc Naturel du Morvan. Vanuit het huis, de (deels overdekte) terrassen en de tuin heb je een prachtig vrij uitzicht op de rollende heuvels rondom en een kabbelend beekje beneden in het dal. De boerderij stamt uit begin 1800 en is in 2008 na meer dan 60 jaar leegstand grondig gerenoveerd met behoud van de originele details. De woonkamer met open keuken heeft onder meer, dankzij het het plafond met enorme balken en de moderne houtkachel naar oud model, een rustieke en intieme sfeer en is ruim genoeg om ook een eventuele regendag comfortabel door te komen. In het hele pand liggen originele tomettes op de vloer en alle ruimtes zijn voorzien van elektrische radiatoren.

De keuken is prima uitgerust voor enthousiaste koks. Serviesgoed e.d. is aanwezig voor acht personen. De badkamer beschikt over een ruime douche, een wastafel en een toilet. Beide slaapkamers beschikken over heerlijke boxspring bedden. Voor de kleintjes zijn een kinderstoel en een campingbedje met een goed matras aanwezig. Ons vakantiehuis wordt omringd door een grote kind- en diervriendelijke tuin met bloemen, grasveld, fruitbomen, notenbomen en een gezellige picknicktafel. Onze Nederlandse contactpersoon heet u bij aankomst welkom. De woning ligt in het regionale natuurpark Parc du Morvan aan een groene route van de Michelinkaart: garantie voor een prachtig uitzicht. Direct achter de gite begint een wandelpad heuvelafwaarts dat na ongeveer honderd meter bij een bruggetje over het lieflijke riviertje de 'Dragne' uitkomt. Naast het bruggetje is een ministrandje, ideaal voor kinderen om pootje te baden of om kleine visjes of rivierkreeftjes te vangen. Maar verder wandelen kan natuurlijk ook.

Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 8589 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Bourgogne (Morvan):

De open keuken <br>De keukenhoek in de Franse woon- eetkeuken.Bekende plaatsen in de buurt: Chateau Chinon, Nevers, Saint-Honore-les-Bains, Vezelay en Autun. Uw huis ligt in het gehucht op een afstand van minder dan 800 kilometer vanaf Den Haag. Winkels en supermarkten vind je op een afstand van ongeveer 10 kilometer, hoewel een cafe met depot de pain (brood zolang voorradig) en een heel kleine kruidenier dichterbij zijn te vinden.

De Morvan heeft meer te bieden dan natuur, schone lucht, prachtige landschappen en vergezichten. In dit gebied was een belangrijke woonvesting van de Galliers: Bibracte. Wie zijn Asterix kent, weet dat hier dus ook Romeinen gebivakkeerd hebben. In het gebied zijn diverse opgravingen van beide kampen terug te vinden. Romeinse opgravingen zijn er bijvoorbeeld in Autun, op ongeveer 30 km afstand. Ook voor wie niets om opgravingen geeft is deze stad een aanrader: vol cultuur en met knusse straatjes, mooie pleinen, leuke winkels, restaurantjes en de beroemde kathedraal. Elke woensdag- en vrijdagochtend is er markt op het grote plein.
Ook Nevers, op een uurtje afstand, is zeer de moeite waard, net als het bekende Vezelay.
Wijngaarden, wijnboeren en proeverijen zijn op een klein uurtje afstand te vinden (Sancerre, Giennois, Loire). De Bourgogne-stad Beane ligt op anderhalf uur rijden.

De Bourgogne is verder bekend om zijn vele wijngaarden en wijnproeverijen. In de gite vindt u informatie over wijnroutes en proefmogelijkheden. Alle dorpjes in de buurt kennen de traditionele Franse cafés. Er zijn in de dorpjes in de omgeving diverse restaurants, van een eenvoudige pizzeria tot zeer verfijnde haute cuisine. Natuurlijk vindt u in de gite een lijstje met de voor de hand liggende en door eerdere bezoekers bezochte restaurants.

Voor uw oriëntatie: Het vakantiehuis ligt in de buurt van de plaatsen: Chateau Chinon, Autun, Nevers, Luzy en Honoré les Bains. Toon landkaart

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 26-09-2021

Roken is alleen buiten de gite toegestaan, maar kan ook op het overdekte terras met comfortabel lounge meubilair. Dekbedden (1 2-persoons en 2 1-persoons) en hoofdkussens zijn aanwezig, naast voldoende dekens. Een apparaat voor filterkoffie en Nespresso zijn aanwezig evenals een broodrooster. En natuurlijk een bbq.

Zelf meenemen: lakens, slopen, overtrekken, handdoeken, theedoeken, keukendoeken.
Wifi is gratis. Bij aankomst staat een welkomstpakket klaar, met onder andere een heerlijke fles wijn en nog wat andere verrassingen.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. U heeft dan ook de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering tegen de dan geldende voorwaarden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Ligging aan rivier is aanwezig Ligging aan rivier
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Chateau Chinon Autun Nevers Luzy Honoré les Bains Nievre Bourgogne Midden-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.