Te huur: Saone et Loire St Germain du Bois

Knap gerestaureerde authentieke Bressaanse boerderij.

Dit vakantieverblijf is door vorige huurders beoordeeld en beloond met het cijfer 9.4

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 8351) bedraagt €750 per week voor maximaal 6 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum.

Vakantiehuis: Knap gerestaureerde authentieke Bressaanse boerderij. te huur in Saone et Loire (Frankrijk)
Artist Impression <br>Artist Impression van &quot;Le Petit Verger&quot; Aanzicht achterkant <br>Aanzicht achterkant huis Terras <br>Terras aan de tuinkant Zijkant huis / terras <br>Zijkant huis / terras met uitzicht op de weide De benedengang <br>De gang die alle kamers met elkaar verbindt. De benedengang <br>Benedengang van de andere kant Fornuis in de keuken <br>Fornuis en aanrecht in de keuken Houthaard en eethoek <br>Houthaard en eethoek in de keuken Het zitkamertje <br>Het zitkamertje met haardkachel
❤️ Opslaan in Favorieten

Omschrijving van dit huis in de Saone et Loire Oost-Frankrijk:

Artist Impression <br>Artist Impression van &quot;Le Petit Verger&quot;

Achter de muren in het vakwerk schuilt een huis dat in de restauratie zijn oorspronkelijke karakter behouden heeft.
De warme gezelligheid getuigt van de zorg waarmee het huis is ingericht zonder dat enige concessie is gedaan aan de moderne eisen van comfort.... tenminste zolang u geen eigen zwembad en televisie verwacht, want daarvan heeft de eigenaar bewust afgezien om het rustige karakter van huis en omgeving geen geweld aan te doen.

In de eetkeuken vallen de houtkachel, het dubbele fornuis en de mega ijs-/vrieskast nauwelijks op in de grote ruimte en het lage gebalkte plafond.

Een gang verbindt de eetkeuken met een intieme zitkamer met houtkachel, diepe stoelen en een groeiende stapel boeken en spelletjes.

Daarnaast liggen een kleine en een grote slaapkamer (beide met twee bedden), een ruimte waarin een wc, een wasmachine en een droger staan, een goed doordachte badkamer met douche en een andere wc en een kleine bureauruimte met de WIFI aansluiting.

Buitenlangs komt u met een trap op de verdieping met grote slaapkamer "onder de balken" met twee bedden.
Aansluitend is er een nette badkamer met douche en wc.
Hoewel is uitgegaan van een totale bezetting van zes personen staan er op deze bovenverdieping nog twee extra bedden voor uw "aardige gast die onverwacht langskwam".

Het huis ligt vrij op een terrein van een halve hectare.
U kijkt uit over het ongestoorde glooiende landschap van de Bresse met in de verte het laaggebergte van de Jura, waarbij u daarachter (en als u goed uw best doet) de top van de Mont Blanc kunt zien liggen.

Op het terrein bevindt zich een oude schuur die gebruikt kan worden als garage. Daarachter ligt een eigen boomgaard met voornamelijke appelbomen.

Aan het huis ligt een terras grenzend aan de tuin die met name in het voorjaar schittert met Wisteria (blauwe regen) en Iris. De tuin wordt het hele jaar door verzorgd door een alleen Engels sprekende mevrouw, die u bij aankomst welkom zal heten en die u tijdens uw verblijf te allen tijde kunt bellen als er vragen of problemen zouden zijn.

📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ BOEK NU of info opvragen


De omgeving van deze vakantiewoning in Bourgogne (Jura):

Aanzicht achterkant <br>Aanzicht achterkant huis

Het huis ligt in het dorpje Layer zo'n drie kilometer van Saint-Germain-du-Bois.
Hier vindt u alles dat u nodig zou kunnen hebben.
Wilt u zich uitleven in uw Franse kookkunst dan kunt u uw geluk niet op in de plaatselijke super.

De Bresse is een rustige streek die nog niet door de grote hordes is ontdekt.
De meest nabije stad van enige omvang is Louhans met zijn arcades, zijn onmetelijke maandagochtend markt en (als u het treft) zijn gigantische Brocante.

Naar het westen rijdende komt u terecht in de Saône steden zoals Beaune, Chalon-sur-Saône, Tournus en Mâcon, terwijl u met een klein half uurtje naar het oosten in de Jura zit met schitterende plekken als Baume les Messieurs en Château-Chalon.

Hier bent u in het eldorado van de wandelaar en de golfer.
Die laatste mag een rondje op de 18-holes baan van de Golf du Val de Sorne niet missen ook al moet hij naderhand wel even bijkomen van het klimmen en het dalen: dat is de Jura!

Voor uw oriëntatie: St Germain du Bois ligt in de buurt van de plaatsen: Beaune, Louhans, Lons le Saunier, Chalon sur Saône en Tournus. Toon op landkaart

Informatie voor de huurder:

📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ BOEK NU of info opvragen

Informatie over de huurprijzen

De huurprijzen voor deze accommodatie lopen van € 750 tot € 0 per week. Wanneer u op de button "BOEK NU of info opvragen" klikt dan kunt u ook eenvoudig de huur met de bijkomende kosten uitrekenen.

🛈 Extra huur + prijs informatie
❤️ Opslaan in Favorieten

Datum laatste update: 28-03-2023

Door zijn ligging, zijn sfeer en inrichting treft u een uitgelezen plek voor hen die even willen bijkomen in een rustige omgeving.

De huurprijs is €750-- per week - zij het dat deze vanaf half juni tot begin oktober €850,—per week bedraagt.
In deze prijzen is alles inbegrepen zoals beddengoed , schoonmaak (na veegvrije oplevering) en verwarming, zij het dat de eigenaar hoopt dat er geen overmatig gebruik gemaakt wordt van de elektrische kachels.

Reserveringen gelden alleen voor een volle week, ook al maakt u geen gebruik van de volle periode.
Een borgsom van €100,-- wordt gevraagd. De toeristenbelasting bedraagt 3% van de wekelijkse huurprijs.

Een reservering kan tot veertien dagen vóór de ingangsdatum van de huur kosteloos worden geannuleerd. Daarna wordt het volle bedrag in rekening gebracht.

Voor nadere informatie kunt u telefonisch contact opnemen met de heer R.Feith, telefoon 0031(0)575556262. Hij spreekt Nederlands, Engels en Frans.

Wanneer u besluit om tot huur over te gaan ontvangt u van deze een eenvoudig contractje per mail met het verzoek om dat ook per mail te accorderen.

De praktische afhandeling ligt in handen van de eerder genoemde Engels sprekende mevrouw die in de nabijheid van het huis woont.

Bekijk de reviews/recensies en de details van de beoordelingen: Reviews bekijken Heeft u hier ook uw vakantie gevierd dan kunt u ook uw review en cijfers geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Deltavliegen is aanwezig Deltavliegen

Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis:

🛈 Extra informatie

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

🏡St Germain du Bois 🏡Beaune 🏡Louhans 🏡Lons le Saunier 🏡Chalon sur Saône 🏡Tournus 🏡Saone et Loire 🏡Bourgogne 🏡Oost-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
Wilt u ook de 🛈 Disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.