Te huur: Vaucluse Villedieu

In een mooie en rustige omgeving in de Provence gelegen gîte met gemeenschappelijk zwembad.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 8222) bedraagt €430 tot € 640 per week voor maximaal 4 personen.

Met de volgende link button kunt u contact opnemen met de verhuurder van dit vakantiehuis voor nadere informatie of reservering. Wilt u wel de beschikbaarheid controleren?
Klik op de kalender link om te zien wanneer het vakantiehuis nog gehuurd kan worden.
📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ Contact verhuurder

🛈 Overzicht huurprijzen

Klik op een foto en start het fotoalbum.

Vakantiehuis: In een mooie en rustige omgeving in de Provence gelegen gîte met gemeenschappelijk zwembad. te huur in Vaucluse (Frankrijk)
Foto 2 Het tuinzitje aan de achterzijde <br>Ook aan de voorkant van de gîte is een zitgelegenheid De woonkamer De volledig uitgeruste keuken Slaapkamer een Slaapkamer twee Kijkje in de badkamer Foto 9 Foto 10
❤️ Opslaan in Favorieten

Omschrijving van dit huis in de Vaucluse Zuid-Frankrijk:

Foto 2

Gîte La Bignone in een klein paradijs op 7 kilometer van Vaison la Romaine. Temidden van de olijfbomen en de wijngaarden kunt u zich ontspannen in een rustige omgeving.

Deze gîte is een onderdeel van een een klein complex met de woning van de eigenaren rnet twee andere gîtes. Gemeenschappelijk onverwarmd zwembad en grote parkeerplaats.

De gîte is voor 4 personen met twee slaapkamers en een goed uitgeruste keuken met vaatwasser. De woonkamer is ruim en met TV. Internet is beschikbaar op het terras van de eigenaren.

De prijzen bedragen € 450 voor de maanden juni en september en € 380 voor mei en oktober.
Het is mogelijk linnen- en beddengoed te huren voor € 20 per week.
Eindschoonmaak is € 50.

Villedieu op ongeveer 2 kilometer afstand met zijn provençaals cafe en terras onder de platanen. Hier kunt u genieten van het echte Franse leven en 's morgens uw verse stokbrood en croissants halen.

Vaison la Romaine en de Mont Ventoux zijn in de buurt.

De gîte is zeer compleet ingericht met een keuken met vaatwasser en magnetron. Ook is er een wasmachine aanwezig.

U beschikt over privé tuin met wijds uitzicht over wijn- en olijfgaarden. Er is een gezamenlijk zwembad met de huurders van de twee andere gîtes.

📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ BOEK NU of info opvragen


De omgeving van deze vakantiewoning in Provence Alpes Cote d'Azur:

Het tuinzitje aan de achterzijde <br>Ook aan de voorkant van de gîte is een zitgelegenheid

La Bignone ligt buiten het dorp Villedieu in de Vaucluse dat een onderdeel is van de Provence. De afstand is 1.5 km. Op 7 km afstand van Vaison la Romaine en 50 km van Avignon. De Mont Ventoux ligt op circa 20 kilometer afstand.

Er zijn uitgebreide fietsmogelijkheden. Van de vlakte van Nyons via heuvellandschap tot aan de beklimming van de Mont Ventoux. In de directe omgeving kunt u ook mooie wandelingen maken. Er zijn riviertjes, 2 zwemparadijzen en een zwembad in de buurt van de gîte voor de nodige verkoeling.

Verder liggen er talloze pittoreske dorpjes in de buurt die het bezoeken waard zijn. Bijna elke dag is er wel een provencaalse markt in de buurt. Er zijn veel goede restaurants in de buurt. De bekende wijnen van Gigondas, Vaqueras en Rasteau bevinden zich vlakbij. Tijdens de zomermaanden zijn er talloze culturele festiviteiten, zoals muziek in de buitenlucht, theater, vide greniers (brocante), markten etcetera.

Voor uw oriëntatie: Villedieu ligt in de buurt van de plaatsen: Vaison la Romaine, Avignon, Carpentras, Orange en Nyons. Toon op landkaart

Via de volgende link vindt u nuttige vakantie informatie over de Provence met tips en bezienswaardigheden en heel veel foto's. In het fotoalbum van de Provence wordt de schoonheid van de Provence goed in beeld gebracht.

Informatie voor de huurder:

📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ BOEK NU of info opvragen ❤️ Opslaan in Favorieten

Informatie over de huurprijzen

De huurprijzen voor deze accommodatie lopen van € 430 tot € 640 per week. Wanneer u op de button "BOEK NU of info opvragen" klikt dan kunt u ook eenvoudig de huur met de bijkomende kosten uitrekenen.

Datum laatste update: 30-09-2023

Huurvoorwaarden: De huur is per week en de wisseldag is zaterdag. Bij reservering dient 50% van de huur binnen een week betaald te zijn. Het resterende bedrag en de borgsom dient contant te worden voldaan bij aankomst. Huisdieren zijn na overleg vooraf toegestaan. Internet is beschikbaar op het terras van de eigenaars.

Wij bemiddelen voor de Franse eigenaar vanwege de taal. Wij kennen hen goed en kunnen instaan voor de de juistheid van de informatie die in deze advertentie staat vermeld.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Toeristische omgeving is aanwezig Toeristische omgeving
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Gezamenlijk zwembad is aanwezig Gezamenlijk zwembad
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen

Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis:

🛈 Extra informatie

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

🏡Villedieu 🏡Vaison la Romaine 🏡Avignon 🏡Carpentras 🏡Orange 🏡Nyons 🏡Vaucluse 🏡Provence Alpes Cote d'Azur 🏡Zuid-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
Wilt u ook de 🛈 Disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.