Logo vakantiehuis frankrijk
Finistere Frankrijk

Te huur: Finistere Leuhan

Volledig ingerichte 2-persoons vakantiewoning in Leuhan

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.
De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 8128) bedraagt € 195 tot € 275 per week voor 2 personen.

FotoalbumKlik op de fotoalbum button of op een foto voor het openen van het fotoalbum met 25 foto's.

Vakantiehuis: Volledig ingerichte 2-persoons vakantiewoning in Leuhan te huur in Finistere (Frankrijk) het terras met tuinmeubilair de gezellig ingerichte woonkamer de keuken de badkamer met douche uw heerlijk Bretons ontbijt de slaapkamere Pont Aven, een dorp met prachtige galerieën een verwijzing naar een galerie Kanaal van Nantes naar Brest <br>Met één van de kerken van Chateauneuf -du-Faou op de achtergrond
Door op de email button te klikken kunt u met een contactformulier een bericht aan de verhuurder zenden. De verhuurder zal daarna zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

EMAIL DE VERHUURDER Kalender 2020 (8 weken vrij)

Voor 2021 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.

Omschrijving van dit huis in de Finistere West-Frankrijk:

het terras met tuinmeubilair Leuhan is een leuk klein dorp, dat ligt op de grens van Finistère en de Morbihan. Ruim buiten de bebouwde kom van dit dorp ligt de gezellige vakantiewoning Runoaïc op het erf van de boerderij van onze kinderen. Ruimte en rust overheersen in dit prachtige heuvelachtige deel van Bretagne, waar u nooit ver verwijderd bent van bos, stad, zee en strand. Het gezellig ingerichte huisje is gelijkvloers. In de woonkamer met houtkachel kunt u lekker uitrusten van uw wandelingen of fietstochten. De keuken en badkamer zijn van alle gemakken voorzien. In de tuin is een fijn terras met comfortabele tuinmeubelen, waar u heerlijk in het zonnetje kunt zitten. Op een afstand van 1 km ligt het dorpje Roudouallec, waar u brood en kruideniersartikelen kunt halen.
In Leuhan vindt u een mooie kapel, die gebouwd is ter ere van Maria van Lourdes.
De dorpen liggen aan de rand van van de Montagnes Noires, een smal laaggebergte in Bretagne.Het is een prachtig fiets- en wandelgebied.
De afstand tot de kust bedraagt 25 km.
In de omgeving kunt u genieten van het panoramisch vergezicht bij Roche du feu of het Chateau bij Trevarez. Langs het kanaal van Nantes naar Brest liggen verschillende wandel en (vlakke)fietsroutes.
Meer informatie

Indien u telefonisch contact met de verhuurder wenst dan dient u eerst een bericht via de knop 'Boek nu of informatie opvragen' te verzenden. Direct na verzending van uw bericht sturen wij u automatisch een e-mail toe met de telefoonnummers van de verhuurder.

Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 8128 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.De omgeving van deze vakantiewoning in Bretagne :

de gezellig ingerichte woonkamer Je kunt Bretagne, evenals Wales, Schotland en Ierland een " Keltische natie" noemen. Het hele jaar door zijn er festivals waar de Bretonse cultuur centraal staat : Dans, Muziek,Taal en traditionele klederdracht. Overal ontdekt u megalithische monumenten zoals: Menhirs en dolmens. De verschillende bouwstijlen en het karakter van het land zijn opvallend.
In Pont-Aven, waar de schilder Gauguin woonde, vindt u veel galerieën. Locronan met zijn renaissanceplein lijkt net een filmdecor, er zijn veel kunstnijverheidsateliers en je kunt er nog heerlijk" Bretons" eten.
Quimper, de hoofdstad van Cornouaille, is een van de charmantste, historische plaatsen van Bretagne. Een plezier om rond te lopen en te winkelen. U vindt er o.a een indrukwekkende kathedraal, het Musée Départemental Breton ,het Musée des Beaux-Atrs,het Musée de la Faïence ( met het schitterende Quimper-aardewerk).

Voor uw oriëntatie: Leuhan ligt in de buurt van de plaatsen: Quimper, Pont Aven, Chateauneuf du Faou, Concarneau en Gourin.Toon op landkaart
Informatie voor de huurder:
de keuken Datum laatste update: 07-09-2020

Mocht u besluiten de woning te huren, ontvangt u van ons een huurcontract. U behoeft geen aanbetaling te doen en ook geen borg te betalen. Ongeveer 6 weken voor aanvang van de huurperiode maakt u de huursom aan ons over. U ontvangt dan een map met meer informatie over het gebruik van de woning en de omgeving.
De woning is van alle gemakken voorzien, wasmachine, droger, voldoende hout voor de houtkachel. Keuken- en bedlinnen aanwezig, blokjes voor de afwasmachine.
Voor meegebrachte huisdieren wordt éénmalig €25 berekend.
De huurprijs is inclusief schoonmaak, linnengoed en keukengerei.
Wilt u gebruik maken van de ontbijtservice, dan wordt hier een bedrag van €7,50 p.p.p.d. voor gerekend.Met uitzondering van de zomermaanden kunt u de woning ook voor een kortere periode huren. Wel wordt dan van u verwacht dat u gebruik maakt van de ontbijtservice. Verder is veel mogelijk in overleg met de bewoners.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren tot 14 dagen voor de aankomstdatum indien op dat moment door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering vanwege de genoemde code Oranje of code Rood.
 • Indien op een moment tot 14 dagen voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen meer gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de huur en alle overige bescheiden. Indien u niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken. U heeft overigens dan wel de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering af te sluiten die voor 75% dekking biedt indien t.z.t. het reisadvies wordt gewijzigd van code Groen of code Geel naar code Oranje of code Rood.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.
BOEK NU of info opvragen Kalender 2020 (8 weken vrij)

Voor 2021 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.
Voor 2022 is nog geen kalender beschikbaar. Vraag aan de verhuurder naar de beschikbaarheid.
Fotoalbum

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden


Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:
 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Golfen is aanwezig Golfen
Andere huizen die te huur staan in de omgeving van het hier omschreven huis
Indien dit (vakantie)huis in Leuhan voor u niet geschikt is dan hebben wij diverse alternatieven voor u in Leuhan en in de nabije omgeving van Leuhan gevonden.
Klikt u op de onderstaande links voor een overzicht van de (vakantiehuizen) die te huur staan of ga direct naar onze zoekpagina met alle huizen in Frankrijk die op onze website te koop worden aangeboden.
U kunt ook alle vakantiehuizen in West-Frankrijk bekijken. Benieuwd naar de andere huizen in Finistere die te huur zijn? Of wilt u in iets groter gebied zoeken in de regio Bretagne waartoe Finistere behoort?

Wilt u de omgeving van dit huis gaan verkennen dan kunt u overwegen om een weekje een vakantiehuis in de buurt te gaan huren? Dan kunt u de volgende links gebruiken en krijgt u de vakantiehuizen te zien waarvan u gebruik kunt maken.
Zoekt u speciaal in een plaats of rondom Leuhan of gebruik de onderstaande links en mogelijk vindt u dan meer huizen die voor geschikt zijn.
Quimper, Pont Aven, Chateauneuf du Faou Concarneau Gourin
De voordelen van vakantiehuis-frankrijk.nl

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1100 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Meer informatie over alle vakantiehuizen.