Te huur: Puy de Dome Fournols

Sfeervol vakantiehuis in stilte gebied 'parc naturel Livradois-forez' , Auvergne

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 8064) bedraagt € 595 tot € 645 per week voor maximaal 5 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Sfeervol vakantiehuis in stilte gebied 'parc naturel Livradois-forez' , Auvergne te huur in Puy de Dome (Frankrijk)
Deel van het uitzicht vanaf terras Terras zit en geniet Slaapkamer 3 Open keuken . woonkamer Slaapkamer 1 Badkamer Huis en Tuin

Omschrijving van dit huis in de Puy de Dome Midden-Frankrijk:

Deel van het uitzicht vanaf terras WELKOM IN DE PUY DE DOME, AUVERGNE.

Mooie Franse vakantie-gîte gelegen in een uitermate stil natuurgebied, midden tussen de bossen en weilanden op het Franse platteland.
Dit vakantiehuis ligt op een hoogte van 1100 m in het Centraal Massief in de Auvergne, aan het einde van een doodlopend weggetje.
De gîte heeft een woonkamer met daarin een keuken, 3 slaapkamers en een badkamer. Het is een sfeervol vakantiehuis met toepassing van ecologische bouwmaterialen zoals leem,
kalkverf en tadelakt en mét behoud van het oorspronkelijke karakter van de Franse boerderij (boomstam-balken, houten vloeren). In de oude Franse schouw is een houtkachel geplaatst.
De gîte heeft een grote eigen tuin met uitzicht op de omringende weilanden. De gite is geschikt voor max. 5 personen.

Bent u op zoek naar rust, ruimte, natuur en donkere nachten (er is geen straatverlichting!) dan heeft met "La Grande Marguerite" het juiste vakantieverblijf gevonden! BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Auvergne:

Terras De Livradois-Forez biedt vooral veel mogelijkheden voor wandelingen (vanuit het vakantiehuis) door stille bossen, kleine gehuchten en vismeren. Onderweg plukt u bramen, bosbessen of frambozen, behalve een enkele hartelijke locale bewoner komt u niemand tegen en loopt u in alle rust.

De donderdagse weekmarkt in Ambert (ochtend) is echt een leuke en grote franse markt om te bezoeken. Heel veel locale (bio) producten en u wandelt door de oude straatjes van de stad. In juli/Augustus zijn er de jaarlijkse (grote) brocante's in St-Amant-Roche-Savine en St-Germain-l'Herm en andere omliggende dorpen of u bezoekt het klassieke muziek festival in de abdij van La Chaise-Dieu. U kunt genieten van de franse keuken in restaurants in de locale dorpjes in de omgeving. U kunt naar historische steden Clermond Ferrand en Le Puy of u bezoekt Mont Dore, Vulcania en de vulkaan kraters op ca een uur rijden. Dichtbij kunt u naar Foret Adventure in Cunlhat, een klimpark en altijd een succes bij de iets oudere kids.

In de stal, aansluitend aan de tuin, is een ruime speel gelegenheid met tafeltennis-tafel en sjoelbak. Er is een kinderbadje aanwezig en heerlijk houten buitenbad. ...met houtvuur, ook leuk onder de sterrenhemel. Even pootje baden in de beek of een ritje maken naar een zwem-meer of zwembad Ambert kan ook. Er zijn diverse vismeren nabij.

Voor uw oriëntatie: Fournols ligt in de buurt van de plaatsen: Ambert, St Germain 'L Herm, Issoire, Clermont Ferrand en Le Puy en Velay. Toon landkaart

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 09-09-2021

Wij verhuren het huis in juni, juli en augustus van zaterdag tot zaterdag. Uw huisdier is welkom. U komt binnen in een schoon huis en draagt zelf zorg voor de schoonmaak van het huis voor de volgende bewoner. De huur wordt vooraf betaald. Bij aanmelding ontvangt u een huurcontract en routebeschrijving.
Bij het huurcontract zit ook een overzicht benodigd bedlinnen.
U wordt ontvangen door een alleraardigst ! Ned. echtpaar (Saskia en Dirk) voor de sleutel en waar u eventueel terecht kunt met vragen. De oude hooischuur aan noordzijde (achterkant) hebben we verbouwd tot woning voor verhuurder (Saskia en Dirk). U kunt eventueel bij ons terecht voor eventuele vragen. Noord en Zuidkant zijn van elkaar gescheiden.U heeft aan zuidkant alle privacy (natuur-lijk).
kijk op de website evenfrankrijk.com voor ons beleid mbt corona.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Deze verhuurder heeft een eigen website. Mogelijk vindt u hier nog aanvullende informatie.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. U heeft dan ook de mogelijkheid om bij Vakantiehuis Frankrijk een All-Risk annuleringverzekering tegen de dan geldende voorwaarden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Omheind terrein is aanwezig Omheind terrein
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Stilte puur natuur is aanwezig Stilte puur natuur
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Fournols Ambert St Germain 'L Herm Issoire Clermont Ferrand Le Puy en Velay Puy de Dome Auvergne Midden-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.