Te huur: Puy de Dome Fournols

Sfeervol vakantiehuis in stilte gebied 'parc naturel Livradois-forez' , Auvergne

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 8064) bedraagt €685 per week voor maximaal 5 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum.

Vakantiehuis: Sfeervol vakantiehuis in stilte gebied 'parc naturel Livradois-forez' , Auvergne te huur in Puy de Dome (Frankrijk)
Deel van het uitzicht vanaf terras Terras zit en geniet Slaapkamer 3 Open keuken . woonkamer Slaapkamer 1 Badkamer Huis en Tuin
❤️ Opslaan in Favorieten

Omschrijving van dit huis in de Puy de Dome Midden-Frankrijk:

Deel van het uitzicht vanaf terras

WELKOM IN DE PUY DE DOME, AUVERGNE.

Mooie Franse vakantie-gîte gelegen in een uitermate stil natuurgebied, midden tussen de bossen en weilanden op het Franse platteland.
Dit vakantiehuis ligt op een hoogte van 1100 m in het Centraal Massief in de Auvergne, aan het einde van een doodlopend weggetje.
De gîte heeft een woonkamer met daarin een keuken, 3 slaapkamers en toilet boven en een badkamer. Het is een sfeervol vakantiehuis met toepassing van ecologische bouwmaterialen zoals leem,
kalkverf en tadelakt en mét behoud van het oorspronkelijke karakter van de Franse boerderij (boomstam-balken, houten vloeren). In de oude Franse schouw is een houtkachel geplaatst.
De gîte heeft een grote eigen tuin met uitzicht op de omringende weilanden. De gite is geschikt voor max. 5 personen.

Bent u op zoek naar rust, ruimte, natuur en donkere nachten (er is geen straatverlichting!) dan heeft U met "La Grande Marguerite" het juiste vakantieverblijf gevonden!

📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ BOEK NU of info opvragen


De omgeving van deze vakantiewoning in Auvergne:

Terras

Het huis ligt in natuur-gebied de Livradois-Forez en biedt vooral veel mogelijkheden voor wandelingen (vanuit het vakantiehuis) door stille bossen, kleine gehuchten en vismeren. Onderweg plukt u bramen, bosbessen of frambozen, behalve een enkele hartelijke locale bewoner komt u niemand tegen en loopt u in alle rust.

De bakker is in Fournols op 5 minuten rijden. De donderdagse weekmarkt in Ambert (ochtend) is echt een leuke en grote franse markt om te bezoeken. Heel veel locale (bio) producten en u wandelt door de oude straatjes van de stad. In juli/Augustus zijn er de jaarlijkse (grote) brocante's in St-Amant-Roche-Savine en St-Germain-l'Herm en andere omliggende dorpen of u bezoekt het klassieke muziek festival in de abdij van La Chaise-Dieu. U kunt genieten van de franse keuken in restaurants in de locale dorpjes in de omgeving. U kunt naar historische steden Clermond Ferrand en Le Puy of u bezoekt Mont Dore, Vulcania en de vulkaan kraters op ca een uur rijden. Dichtbij kunt u naar Foret Adventure in Cunlhat, een klimpark en altijd een succes bij de iets oudere kids.

Voor uw oriëntatie: Fournols ligt in de buurt van de plaatsen: Ambert, St Germain 'L Herm, Issoire, Clermont Ferrand en Le Puy en Velay. Toon landkaart

Informatie voor de huurder:

📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ BOEK NU of info opvragen

Informatie over de huurprijzen

De huurprijzen voor deze accommodatie lopen van € 685 tot € 685 per week. Wanneer u op de button "BOEK NU of info opvragen" klikt dan kunt u ook eenvoudig de huur met de bijkomende kosten uitrekenen.

🛈 Extra huur + prijs informatie
❤️ Opslaan in Favorieten

Datum laatste update: 21-04-2023

Wij verhuren het huis in juni, juli en augustus van zaterdag tot zaterdag. Uw huisdier is welkom. U komt binnen in een schoon huis en draagt zelf zorg voor de schoonmaak van het huis voor de volgende bewoner. De huur wordt vooraf betaald. Bij aanmelding ontvangt u een huurcontract en routebeschrijving.
Bij het huurcontract zit ook een overzicht benodigd bedlinnen.
U wordt ontvangen door een alleraardigst ! Ned. echtpaar (Saskia en Dirk) voor de sleutel en waar u eventueel terecht kunt met vragen. De achterzijde (Noord-kant) is de woning voor verhuurder . U kunt eventueel bij ons terecht voor eventuele vragen. Noord en Zuidkant zijn van elkaar gescheiden met dikke muren en hek aan buitenzijde. U heeft aan de zuidkant in huis en tuin alle privacy en heeft u toch een vraag, dan zijn we gemakkelijk bereikbaar.
kijk op evenfrankrijk.com voor meer info en foto's

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Deze verhuurder heeft een eigen website. Mogelijk vindt u hier nog aanvullende informatie.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Omheind terrein is aanwezig Omheind terrein
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Ledikant is aanwezig Ledikant
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Stilte puur natuur is aanwezig Stilte puur natuur
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis:

🛈 Extra informatie

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

🏡Fournols 🏡Ambert 🏡St Germain 'L Herm 🏡Issoire 🏡Clermont Ferrand 🏡Le Puy en Velay 🏡Puy de Dome 🏡Auvergne 🏡Midden-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
Wilt u ook de 🛈 Disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.