Informatie of boeken Dit vakantiehuis in detail

Te huur: Departement: Aude, Val de Lambronne

Bungalow met gîte te koop

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 6985) bedraagt € per week voor maximaal 4 personen.


Met de blauwe button kunt u contact opnemen met de verhuurder van dit vakantiehuis voor nadere informatie of reservering.
✉ Contact verhuurder

Klik op een foto en start het fotoalbum.

Vakantiehuis: Bungalow met gîte te koop te huur in Aude (Frankrijk)
Achterkant huis <br>Achterkant huis met terras. Belangrijkste kant van het huis vakantiehuis Aude 2de terras Halletje hoofdingang Woonkamer Gang Logeerkamer met badkamer Logeerkamer ouderslaapkamer
❤️ Opslaan in Favorieten

Omschrijving van dit huis in de Aude, Zuid-Frankrijk:

Achterkant huis <br>Achterkant huis met terras. Belangrijkste kant van het huis

Ons huis (1998/'99) is gelijkvloers. Ruime eet-/woonkamer met pelletkachel van 10 kW. 2 ruime slaapkamers, waarvan 1 met badkamer. Apart toilet. Andere badkamer is schuin tegenover de hoofdslaapkamer, gescheiden door een lange corridor.
Naast de pelletkachel is er een gasgestookte centrale verwarming met overal radiatoren. Verder zijn er 3 terrassen. Grote garage. Kortom, ons huis is zeer geschikt voor een plezierige bewoning.
De gîte (2010)staat op enige afstand van het woonhuis, zodat eventuele huurders hun privacy hebben. De gîte is compleet ingericht en inboedel blijft aanwezig.Wifi aanwezig en via satelliet o.a. Nederlandse zenders. Geschikt voor 4 personen. 2 slaapkamers,woonkamer met open keuken. badkamer met inloopdouche.

✉ BOEK NU of info opvragen


De omgeving van deze vakantiewoning in Languedoc Roussillon (Pays Cathares):

vakantiehuis Aude

Caudeval is een dorpje, dat landelijk gelegen is in een heuvellandschap (de uitlopers van de Pyreneeën). Vanaf de heuveltop achter ons huis zijn de Pyreneeën goed te zien.
Het dorp zelf heeft een gerestaureerd kerkje en een kasteel uit de 12de eeuw. In het dorp zijn er helaas geen voorzieningen, maar in 10 km bent u in Mirepoix met zijn prachtig en uitzonderlijk Middeleeuws centrum. Maandagmorgen is er een zeer druk bezochte markt.
In de zomermaanden wordt er veel georganiseerd: appelfeest, middeleeuwse feesten, avondmarkten etc.
Mirepoix heeft ook 2 supermarkten, bakker en een slager en diverse restaurants. Verder zijn er in nabijheid veel sportmogelijkheden: zwemmen, paardrijden, bergsporten, vliegen, parachutespringen.Ook zijn er diverse ruïneuze kastelen te bezoeken. Vele als toevluchtsoord van de Catharen. Bent u geïnteresseerd in ons gebied, dan is een aanrader het lezen van de boeken van Kate Mosse (" De vergeten tombe", "'t Verloren labyrint").

Voor uw oriëntatie: Val de Lambronne ligt in de buurt van de plaatsen: Mirepoix, Limoux, Carcassonne, Narbonne en Foix. Toon landkaart

Informatie voor de huurder:

✉ BOEK NU of info opvragen ❤️ Opslaan in Favorieten

Informatie over de huurprijzen

De huurprijzen voor deze accommodatie lopen van € 0 tot € 0 per week.

Datum laatste update: 01-04-2024

De vraagprijs van € 370.000 is in overeenstemming met het taxatierapport, opgesteld door een beëdigde makelaar.
Wij verkopen dit huis van particulier tot particulier, omdat de makelaarscourtage in Frankrijk buitensporig hoog is. Vandaar dat bij de verkoop alleen een notaris in beeld komt. Die laat, verplicht, diverse onderzoeken doen naar de toestand van het huis.
Zover wij kunnen weten zijn er geen verborgen gebreken en verkeert het huis in goede staat.
Wordt het huis gekocht tegen de vraagprijs, dan zijn er diverse zaken inbegrepen, zoals enkele machines voor tuinonderhoud (zitmaaier, grasmaaier, verticuteer-machine), eventueel gedeelte van de inboedel.


Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Nederlandse TV is aanwezig Nederlandse TV
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Toeristische omgeving is aanwezig Toeristische omgeving
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken


Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:


Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis:
🛈 Extra informatie

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig (binnen 6 dagen na vastlegging van de booking|) een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Of klik hier op tijd op de rode button.
🛈 Verzekering afsluiten


Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

🏡Val de Lambronne 🏡Mirepoix 🏡Limoux 🏡Carcassonne 🏡Narbonne 🏡Foix 🏡Aude 🏡Languedoc Roussillon 🏡Zuid-Frankrijk 🏡 Kijk op MAPS

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.

Wilt u ook de disclaimer lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
🛈 Disclaimer
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.