Te huur: Indre Beaulieu

Landelijk, rustig gelegen, ruime en sfeervol ingerichte vakantieboerderij

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 6484) bedraagt € 500 tot € 825 per week voor maximaal 5 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Landelijk, rustig gelegen, ruime en sfeervol ingerichte vakantieboerderij te huur in Indre (Frankrijk)
Af en toe even een duik <br>heerlijk! vakantiehuis Indre    Heerlijke verkoeling! <br>Verkoeling in de achtertuin

Omschrijving van dit huis in de Indre Midden-Frankrijk:

Af en toe even een duik <br>heerlijk!

Het leven in Beaulieu...Het is beslist niet groot in Beaulieu, de tijd heeft hier stilgestaan. Het huis ligt aan het einde van een doodlopende weg, aan de rand van het dorp en in de luwte van het bos. Zoals de naam Beaulieu al zegt: welgelegen!
Le Moulin staat op een ruim perceel van 3000m² en wordt op 15 meter afstand van het huis begrensd door een klaterend en ruisend beekje. Op diverse plekken zijn terrassen gemaakt, hangmat tussen de bomen en een boomgaard.

Le Moulin is een authentieke vakantiewoning in een zeer rustig en landelijke omgeving. Je hoort de stilte! De indeling is als volgt en is op de begane grond: woonkamer met houtkachel (50m²), eetkamer met openhaard (20m²), keuken (12m²), 3 slaapkamers (12m², 10m² en 10m²), WC, en badkamer met douche en wastafel en spiegel, bijkeuken (9m²) met wasmachine). Er staan totaal 2 tweepersoonsbedden en één twijfelaar. De slaapkamers zijn verder sfeervol ingericht. De keuken is kompleet. Zo hebt u de beschikking over een koelkast, gasfornuis met oven, koffiezetapparaat, mixer, broodrooster, e.d. De woonkamer is voorzien van televisie met DVD/video speler en een stereotoren. Zowel in de woon- als de eetkamer staat een grote tafel met zes stoelen. Het huis kan gekenmerkt worden als warm, comfortabel en sfeervol met goede meubels en bedden.

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Centre (Le Berry):

vakantiehuis Indre

In deze amper ontdekte streek van Frankrijk is voor jong en oud veel te zien en te beleven. Op 6 km van Le Moulin ligt het heerlijke zwemmeer van Chaillac dat zich uitstekend leent voor pure ontspanning aan een strandje of een frisse duik in het diepere gedeelte. De langzaam aflopende oevers staan garant voor veel waterpret. Hier is toezicht. Huur eens een kano op één van de vele riviertjes en laat het vriendelijke landschap aan u voorbij glijden. Ontspan en geniet van de vele wandel en fietsmogelijkheden. Er zijn talloze routes en fietsen worden op diverse plaatsen verhuurd. Overal worden markten gehouden maar een echte belevenis is de grote boerenmarkt van Les Herolles (15 km) op de 29e van elke maand waarbij kooplui van de Loirestreek tot en met de Bordeauxstreek hun producten aan de man brengen. Van alles wordt er verkocht, vee, fruit, groente kleding, meubels enz. Woon in Chauvigny (60 km) met haar magnifieke middeleeuwse skyline een roofvogelshow "Les Geants Du Ciel" bij. Ga op ontdekkingstocht in Poitiers (85 km) of Limoges (75 km) en de beroemde pretpark Futuroscope. Vergeet niet voor aap te staan in La Vallee Des Singles (apenvallei) of bezoek het safaripark "Animalier De La Haute Touche" (35 km). Zwerf door het prachtige Parc Regional de La Brenne, het middeleeuwse Angles sur l'Anglin (55 km) met haar imposante burcht, Saint Benoit du Sault (10km) en St. Savin (35km) met een klooster dat op de wereld erfgoedlijst staat van de Unesco. De vele fresco's hier zijn uniek. Deze streek kent veel historie getuigen de vele burchten en kastelen. Naar het zuiden vinden we de ontroerend mooie Creuse vallei (30 km) met het weggedoken kunstenaars dorp Gargilesse.

De bakker zit in het naburige dorpje Chaillac (6 km), daar is ook een supermarkt, een slager, tabakswinkel en diverse restaurantjes.
In de buurt (max 30 minuten per auto): klimmen, zwemmen, golfen, wandelen, mountainbiken, paardrijden, watersport, tennis, (zweef)vliegen.

Voor uw oriëntatie: Beaulieu ligt in de buurt van de plaatsen: Limoges, Poitiers, Chateauroux. Toon op landkaart

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 23-10-2022

Le Moulin is te huur vanaf € 500,- per week. Het huis is geschikt voor 5 personen.

Laagseizoen: € € 500,- p/w
Hoogseizoen: € € 825,- p/w

Eindschoonmaak: € € 60,- (verplicht)
Bedlinnengoed: € € 15,-
Borg: € € 200,-
Toeristenbelasting: € 1,50 per persoon per dag (alleen voor volwassenen vanaf 18 jaar)

De huurprijs is inclusief verbruik van water, gas, olie, hout & elektriciteit o.b.v `fair use`. Het zwembad kan tot 1 september worden gebruikt.

AANKOMST EN VERTREK
U kunt de woning na 16.00 uur `s middags betrekken en dient deze op de dag van vertrek voor 12.00 uur `s middags te verlaten.

BORGSOM
De borgsom bedraagt € € 200,-. Deze wordt binnen 14 dagen na afloop van uw verblijf teruggestort. Eventuele schadekosten worden hierop in mindering gebracht.

SCHOONMAAK
De woning wordt schoongemaakt voor uw aankomst en na uw vertrek. Tijdens uw verblijf dient u de woning schoon te houden en deze bij vertrek zo schoon mogelijk achter te laten. U dient de was van het ter beschikking gestelde linnengoed zelf bij te houden.

SCHADE
De huurder is tijdens de huurperiode aansprakelijk voor alle schade in of aan de woning en op het terrein. De kosten om deze schade te herstellen zullen met uw borgsom worden verrekend.

BETALING
Indien u Le Moulin heeft geboekt ontvangt u een factuur van de volledige huurprijs. Pas bij aanbetaling van 50% van de huursom is de reservering definitief. Deze aanbetaling dient u binnen 14 dagen na factuurdatum te voldoen, waarmee u zich tevens akkoord verklaart met de huurvoorwaarden. Het restant van de huursom, vermeerderd met de borgsom (€ € 200,-), het bedlinnengoed (€ € 15,-), toeristenbelasting (€ 0,30 per persoon per dag) én de eindschoonmaak (€ € 60,-), dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de huurperiode te zijn voldaan.

ANNULERING
Helaas kunnen wij het risico van uw annulering niet verzekeren, wij adviseren u dan ook zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij annulering tot 6 weken voor de huurperiode zal 30% van de totale huurprijs in rekening worden gebracht. Bij annulering binnen 6 weken voor aanvang van de huurperiode zal 100% van de totale huursom worden berekend.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Ligging aan rivier is aanwezig Ligging aan rivier
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Kinderstoeltje is aanwezig Kinderstoeltje
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Stilte puur natuur is aanwezig Stilte puur natuur
 • Barbeque is aanwezig Barbeque
 • Opzet zwembad is aanwezig Opzet zwembad
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Open haard is aanwezig Open haard
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Waterski is aanwezig Waterski
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis.

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Beaulieu Limoges Poitiers Chateauroux Indre Centre Midden-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.