Te huur: Aude Cantignergues

Hier vindt u totale rust, met prachtig uitzicht rondom in de bergen, in een heerlijk vakantiehuis gelegen in een authentiek zuid Frans gehucht

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 5874) bedraagt € 480 tot € 580 per week voor maximaal 5 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: Hier vindt u totale rust, met prachtig uitzicht rondom in de bergen, in een heerlijk vakantiehuis gelegen in een authentiek zuid Frans gehucht te huur in Aude (Frankrijk)
dorpsaangezicht Vakantiehuis Philippo  dorpskatten keuken keuken

Omschrijving van dit huis in de Aude Zuid-Frankrijk:

dorpsaangezicht In dit vakantiehuis, gelegen in een natuurgebied komt u totaal tot rust. Alleen het geluid van de rivier is te horen als u 's ochtends uw koffie drinkt op het terras. Misschien hoort u nog wat gerommel van wat andere bewoners en vakantiegangers in het gehucht.

Het huis staat in een "rode zone" wat inhoud dat hier slecht netwerk bereik is. In het huis is geen wifi en geen bereik. Buiten het huis kunt u met 4G uw dagelijks nodige zaken op uw mobiel regelen. U wordt dus niet gestoord en heeft hier alle tijd tijd voor uzelf en uw partner/familie.

Ons huis is verbouwde schuur en heeft heerlijke dikke oude muren zodat het koel blijft in de zomer en toch een warme uitstraling heeft. Het huis is van alle moderne gemakken voorzien. Kijk ook op onze eigen website www.cantignergues.nl

Zo, u kunt er nu eens lekker voor gaan zitten om te bedenken wat u allemaal wel en niet wilt gaan doen deze vakantie.

Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 5874 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Languedoc Roussillon (Minervois):

Vakantiehuis Philippo Behalve tot rust komen wilt u ook wel eens wat leuks ondernemen.

Het land van de Catharen.
U bent in het land van de Catharen en daarom volop historie. U wilt zeker niet het prachtige Carcasonne missen, een middeleeuwse cité, waar ook u kinderen van opkijken. Een bezoek aan Lastours of Minerve is eveneens een historische belevenis. In het huis liggen folders en boekjes met de mogelijkheden.

Zwemmen.
U kunt zwemmen in het nabijgelegen meer, op heerlijk gras zonnen water activiteiten ondernemen. Neem wel waterschoenen mee want bij het water zijn kiezels.
Wilt u naar de zee dan neemt u de auto naar Narbonneplage(strand bij Narbonne) of een andere plekken aan het strand waar u vaak aan de boulevard kan parkeren en ook lekker kan douchen na afloop. Vervolgens kunt u de dag afsluiten met een van de vele restaurants.

Wandelen.
Er kan heerlijk gewandeld worden naar en in het riviertje la Cesse. Neem daarom zwemschoentjes van huis mee. Wandelen om de berg over de bergpaadjes, of de onverharde weg.

Boodschappen kunt u doen in Olonzac bij de Casino of in Lezignan bij de Carrefour en andere grote supermarkten. De Lidl is in Capestang.
Elke dinsdag is er een superleuke markt in Olonzac.
Andere markten staan in de folders.

Voor uw oriëntatie: Cantignergues ligt in de buurt van de plaatsen: Montpellier, Narbonne, Carcassonne.

Informatie voor de huurder:

Controleer
beschikbaarheid
Bij aankomst is uw huis in gereedheid gebracht.
De prijs in inclusief schoonmaakkosten en linnengoed(€60).

Borg is € 150,00

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Binnen bebouwde kom is aanwezig Binnen bebouwde kom
 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Ligging aan rivier is aanwezig Ligging aan rivier
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Eindschoonmaak verplicht is aanwezig Eindschoonmaak verplicht
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine
 • Vaatwasser is aanwezig Vaatwasser
 • Roken verboden is aanwezig Roken verboden

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Bergsporten is aanwezig Bergsporten
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

Cantignergues Montpellier Narbonne Carcassonne Aude Languedoc Roussillon Zuid-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 1000 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.