Te huur: Ardeche St Apollinaire de Rias

ARDECHE: Ruime gîte op groot terrein met zwembad samen met nog 2 gîtes.

Corona voorwaarden: Geen annuleringskosten.

Dit vakantieverblijf is door vorige huurders beoordeeld en beloond met het cijfer 8.1

De huurprijs voor dit vakantiehuis (nr. 4197) bedraagt € 500 tot € 825 per week voor maximaal 6 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: ARDECHE: Ruime gîte op groot terrein met zwembad samen met nog 2 gîtes. te huur in Ardeche (Frankrijk)
Kamer met open keuken De huiskamer en open keuken Ons terrein. <br>Een overzicht van het terrein met het zwembad en de gites. De voorkant van de Corbeau. De afstand tussen de gite La Vieille en Le Corbeau. Slaapkamer met 2 persoons bed Kinderslaapkamer met stapelbed Kinderslaapkamer met stapelbed De badkamer met douche, wastafel en wc

Omschrijving van dit huis in de Ardeche Midden-Frankrijk:

Kamer met open keuken

Uw vakantie begint zodra u het houten terras (20m²) opstapt en kunt genieten van uitzicht op het zwembad en het franse platteland. Hier kunt u heerlijk buiten eten evenals op uw tweede terras naast de gîte . Deze vakantiewoning (75m²) bestaat verder uit een huiskamer met tv, dvd, cd-speler. Er is een internetaansluiting/wifi bij het zwembad. In de open keuken staat een koffiezetapparaat (filter), vierpits kookstel, magnetron, broodrooster en 'n ijskast . Verder 3 slaapkamers waarvan 2 slaapkamers met stapelbed en 1 slaapkamer met 1 tweepersoons bed . Dan nog een ruime badkamer met douche, wastafel en toilet . Er is een gemeenschappelijke wasmachine in een waslokaaltje bij het zwembad.

Deze gîte staat op een groot terrein van 1,5 ha samen met 2 andere vakantiehuizen (van ons) en gezamenlijk kunt u gebruik maken van het zwembad van 10 x 15 meter dat op 50 meter van uw vakantiehuis ligt. Het zwembad (verwarmd door zonnecollectoren) is geopend van 15 juni tot 3 september afhankelijk van het weer.Bij het zwembad vind u ook een gemakkelijk zitje, een voetbalspel en pingpong tafel. Buiten het hek staat een kinder-speelhut met zandbak, glijbaan, schommels etc. Ook ligt hier een" jeu de boules" baan, een volleybalveldje en een midget-golfbaan .


Laagste prijs garantie! Deze verhuurder met huisnummer 4197 garandeert uitdrukkelijk dat hij in alle gevallen de huurders de laagste huurprijs zal aanbieden.

BOEK NU of info opvragen

De omgeving van deze vakantiewoning in Rhone Alpes (Parc Naturel Régional des Monts d'Ardèche):

De huiskamer en open keuken

Deze bijzondere plek ligt op het Franse platteland aan het einde van een klein weggetje. Dit weggetje brengt u naar rust en ruimte zonder gevaar van auto's voor de kinderen en de huisdieren. Maar bereidt u voor op een langzame afdaling want ondanks het feit dat wij proberen deze weg te onderhouden, wordt hij dwars gezeten door de natuur (grote boomwortels en gaten veroorzaakt door vorst in de winter).

In deze streek geld dat er voor ieder wat wils is. Slenteren over de lokale marktjes, luieren op de terrasjes, proeven van de lokale wijn en de streekgerechten in de vele restaurantjes, wandelen langs prachtige routes, eindeloos fietsen, mountainbiken, paardrijden, golfen, kanovaren, accro-branche (klimmen van boom naar boom), wakeboarden, tennissen, bezoeken van safaripark, vogelpark, archeologische vindplaats en museum, grotten, kastelen en ruïnes.

Wij zorgen voor een boek met folders, restaurantjes en wetenswaardigheden over de directe omgeving. Tevens wonen wij vlakbij zodat u met vragen of andere zaken altijd bij ons terecht kunt.
Ons terrein ligt op 7 km van het plaatsje Vernoux en Vivarais en hier kunt u terecht voor al uw boodschappen. Wilt u echt shoppen dan is Valence (35km) een gezellige stad, evenals Romans (35km) en Tournon (25 km).

Wij hopen dat u zult genieten van vakantie op deze rustige plek maar vergeet niet dat 'een gite op het platteland' ook betekend dat er insecten en muizen kunnen zijn en dat die ook de gite binnen kunnen gaan door te lang opengelaten deuren en/of ramen.

Voor uw oriëntatie: St Apollinaire de Rias ligt in de buurt van de plaatsen: Vernoux en Vivarais, Lamastre, Desaignes, Valence en Romans. Toon op landkaart

Informatie voor de huurder:

Datum laatste update: 26-11-2022

Op het terras staat een rotan zitje en tafel en stoelen om buiten te eten en bij het zwembad is een kinderbadje voor de kleintjes en een pingpong tafel en voetbalspel voor de grotere. Buiten het hek van het zwembad staat een speelhut met zandbak, glijbaan, schommels, hangmat en wip. Ook kun je hier voetballen, volleyballen, jeux de boules spelen en minigolf.

COVID19: Tijdens de COVID19 crisis gelden vanaf 23 maart 2020 de flexibele huuropties.
KORTING; Een reductie op het huren VANAF de tweede week van 5% en bij reservering voor eind 2022 ook .

De eind-schoonmaak kan zelf worden gedaan of door ons en dit kost dan 60€ .
Beddengoed zelf meenemen .
Prijzen inclusief elektra, water, gas, stookolie, en gebruik zwembad en andere faciliteiten,wifi.  
Prijzen exclusief huisdier: 1,50€ per dag en toeristenbelasting à 0,77€ per dag en per persoon ouder dan 18.

Tijdstip van aankomst is vanaf 15:00 en het is helaas echt niet mogelijk om u eerder te ontvangen dan 15:00. Wilt u hier a.u.b. rekening mee houden.
Tijdstip van vertrek is voor 10u.

Ondanks al onze zorg kan het gebeuren dat wij iets over het hoofd hebben gezien. Wilt u dit melden svp binnen 3 uur na aankomst.

Huisdieren zijn welkom na overleg.
Voor inlichtingen of reservering kunt u ons mailen:
owen-rianne.wagenaar@outlook.com, of bellen: 00-33.6.51.94.10.30 (Owen en Rianne Wagenaar).
Of kijk op ardechegites.nl

Bekijk de reviews/recensies en de details van de beoordelingen: Reviews bekijken Heeft u hier ook uw vakantie gevierd dan kunt u ook uw review en cijfers geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Kijk wat andere huurders vonden over deze accommodatie in het gastenboek.

Geen annuleringskosten

Aangepaste voorwaarden per 4 februari 2021

In verband met het Coronavirus heeft de verhuurder van dit vakantiehuis besloten om voor nieuwe verhuringen bijzondere en uiterst soepele voorwaarden te stellen indien u dit vakantiehuis zou willen huren. U krijgt namelijk een gratis flexibele huuroptie op deze vakantiewoning! Deze flexibele huuroptie geldt dus niet voor bestaande huurovereenkomsten tenzij uitdrukkelijk hierover in de huurovereenkomst afspraken zijn gemaakt.
Deze bijzondere voorwaarden zijn:

 • U mag zonder kosten annuleren indien op de dag voor aankomst door de Nederlandse overheid voor uw reisbestemming en/of departement een negatief reisadvies geldt met code Oranje of code Rood!
 • U bent de enige huurder die een optie krijgt. Per huurperiode wordt slechts één huuroptie verstrekt!
 • U betaalt eenmalig een bedrag als voorschot die u terug krijgt bij annulering wanneer op de dag voor aankomst code Oranje of code Rood geldt zoals hiervoor is omschreven.
 • Indien op een moment voor de aankomstdatum geen reisbeperkingen gelden voor Frankrijk en er geen negatief reisadvies met de code Oranje of code Rood meer geldt dan kan de verhuurder aan u vragen om de flexibele huuroptie om te zetten in een definitieve reservering. Indien u besluit om onherroepelijk te willen reserveren dan vervalt uw flexibele huuroptie en ontvangt u van de verhuurder een factuur voor de kosten die u nog verschuldigd bent en alle overige bescheiden. Indien u alsdan niet besluit om definitief te reserveren dan heeft de verhuurder het recht om de flexibele huuroptie in te trekken en krijgt u uw aanbetaling niet terug.
 • Wanneer binnen uw flexibele huuroptie periode iemand anders de vakantiewoning wil gaan huren die geen flexibele optie wenst maar direct en onherroepelijk en zonder enig voorbehoud wil boeken en u wil of kan op dat moment zelf niet onherroeplijk reserveren dan vervalt de huuroptie en kan de andere persoon de vakantiewoning gaan reserveren. Maar voordat de woning aan een ander wordt toegewezen krijgt u van de verhuurder drie dagen de tijd om hierover een beslissing te nemen.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Laagste prijs garantie is aanwezig Laagste prijs garantie
 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Zwemmeer in de buurt is aanwezig Zwemmeer in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • TV Franse zenders is aanwezig TV Franse zenders
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Touristische omgeving is aanwezig Touristische omgeving
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Gezamenlijk zwembad is aanwezig Gezamenlijk zwembad
 • Peuter zwembad is aanwezig Peuter zwembad
 • Jeu de Boules baan is aanwezig Jeu de Boules baan
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Bergsporten is aanwezig Bergsporten
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden
 • Parachute springen is aanwezig Parachute springen

Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis.

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

St Apollinaire de Rias Vernoux en Vivarais Lamastre Desaignes Valence Romans Ardeche Rhone Alpes Midden-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doogebracht.
Wilt u ook de disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.