Te huur: Pyrénées Orientales Montferrer

wellness paradijs in de groene pyreneeën

De huurprijs voor deze B&B (nr. 3887) bedraagt €650 per week voor maximaal 5 personen.

Klik op een foto en start het fotoalbum

Vakantiehuis: wellness paradijs in de groene pyreneeën te huur in Pyrénées Orientales (Frankrijk)
 vakantiehuis Pyrénées Orientales

Omschrijving van dit huis in de Pyrénées Orientales Zuid-Oost-Frankrijk:

Mas Caraus, catalaans voor "boerderij op de rots" is een speciaal voor vakantiegasten en groepen verbouwde accommodatie.
Een groen paradijs dat Elma en Pieter, graag met jullie delen.

Mas Caraus is gelegen op de zuidflank van één van de uitlopers van de Canigou, niet ver van Perpignan. In een prachtig groen stiltegebied, goed bereikbaar en op 16 ha. eigen grond.

Mas Caraus voldoet aan alle voorwaarden voor een zeer veelzijdige vakantie en is tevens een prachtige accommodatie voor overwinteren.

Mas Caraus bestaat uit een viertal gebouwen, een aantal terrassen en een minicamping.

Eén gebouw is in gebruik als atelier/werkplaats. Het tweede gebouw is een in 2009 geheel verbouwde vrijstaande gite voor 4 personen. De gite is compleet ingericht, beschikt over een heerlijke serre, een eetkamer een zit/slaapkamer een 2e slaapkamer op de etage, een keuken, toilet, doche en een eigen terras. De gite is ook geschikt voor wintergebruik (overwinteren).

Het derde gebouw bevat een gemeenschappelijke ruimte, enkele slaapkamers, een badkamer, een massage- en behandelruimte en enkele privé-vertrekken.
Het vierde gebouw bestaat uit de keuken, een kantoor, de eetkamer, de huiskamer, bibliotheek, slaap- en badkamers, een sauna en een meditatieruimte.

In het totaal zijn er negen meerpersoons kamers beschikbaar en een zestal kampeerplaatsen.
Op het terrein bevinden zich bossen, (zonne)weiden, kampeerplaatsen, een zwembad, een riviertje met prachtige watervallen, steile rotspartijen, een inspirerende (meditatie)grot en prima trim- en wandelroutes.

📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ BOEK NU of info opvragen


De omgeving van deze vakantiewoning in Languedoc Roussillon (Vallesprir):

vakantiehuis Pyrénées Orientales

Mas Caraus bevindt zich op de grens van het Kartharen-gebied. Recent wetenschappelijk historisch onderzoek toont aan dat in dit deel van de Pyreneeën Orientaal, en dus niet in zuid Engeland, de legendarische "Graalburcht" heeft gestaan.
Al veel langer is bekend dat in dit gebied enkele ley-lijnen elkaar kruisen, waardoor deze streek ook wel het hartchakra wordt genoemd.
Velen genoten reeds van de helende energie van deze bijzondere plek en deden hier lang doorwerkende en diepe ervaringen op. Kortom, een plek die bij iedereen indruk maakt en waarvan de herinnering nog lang, inspiratie, kracht en vreugde biedt.

Hoe schitterend en energierijk de Pyreneeën zijn, behoeft geen betoog. Voor natuurgenieters biedt het onbeperkte mogelijkheden tot wandelen, fietsen, en klimmen in beschermde natuurgebieden of zomaar in de buurt.
Genietend van prachtige vergezichten is elke tekenaar, schilder en fotograaf hier op zijn plaats.

Even rustend in zo'n pittoresk bergdorpje met een glas lokale wijn, voel je je als God in Frankrijk. Oude vestingstadjes als Collioure aan de Middelandse-zeekust, of als Prats de Mollo in de bergen, zijn op korte afstand bereikbaar. Een dagje aan het strand in Argeles sur Mer of, net over de grens, in het spaanse Rosas is puur vakantie. Ook het spaanse Figueras, met het wereldberoemde Dali-museum is een bezoek meer dan waard.
En voor wie liever gaat winkelen.........; het gezellige Perpignan wacht op je, terwijl het op de grens gelegen belastingparadijs Perthus een uitdaging vormt.

Voor de in historie geïnteresseerden is het aan oude vestingen en burchten rijke Katharenland onder handbereik. Een bezoek aan Montsegur is ronduit een belevenis. Het iets verder gelegen Carcasonne is als een ommuurde stad geheel in stand gebleven.
Je waant je er (weer terug) in de middeleeuwen.

In het prachtige bergdorpje Montferrer, op 3 km. van ons huis is een kleine winkel, een bar met terras, een restaurant, tennisbanen, mini-golf, speeltuin en een vrij toegankelijk zwembad.

Verderop in het dal zijn er volop horecamogelijkheden en grote supermarkten, naast vele kleine speciaalzaken.

Voor uw oriëntatie: Montferrer ligt in de buurt van de plaatsen: Perpignan, Ceret, Girona. Toon op landkaart

Informatie voor de huurder:

📆Klik hier voor beschikbaarheid ✉ BOEK NU of info opvragen

Informatie over de huurprijzen

De huurprijzen voor deze accommodatie lopen van € 650 tot € 650 per week. Wanneer u op de button "BOEK NU of info opvragen" klikt dan kunt u ook eenvoudig de huur met de bijkomende kosten uitrekenen.

🛈 Extra huur informatie

Datum laatste update: 10-01-2023

Mas Caraus is zowel voor gezinnen met kinderen als ook voor alleengaanden een uitgelezen accommodatie waar rust en gezelligheid evenwichtig samengaan.
Vrijheid, schoonheid, ruimte en beleving zijn enkele van de kwaliteitskenmerken van Mas Caraus.

Naast de mogelijkheid om zelf de maaltijden te verzorgen is het meedoen met het gezamelijke diner een handige optie. Zo je wilt is er een onbijt en lunch beschikbaar op tijdstippen die jou het beste uitkomen.

Alle moderne communicatie-middelen zijn beschikbaar.

Op alle kamers is het beddengoed aanwezig. Wel is het handig om badlakens en handdoeken zelf mee te nemen. Zonodig zijn deze bij ons te huur.

Wij zijn eenvoudig bereikbaar via tel. 072 5051496 en/of per e-mail: info@mascaraus.nl
Meer informatie en foto's kunt u bekijken op mascaraus.nl

Via de site, ons maiadres, of per teloon kunt u reserveren.
Wij brengen geen reserveringskosten, aanbetaling e.d. in rekening en uw betaling kan bij aankomst worden verricht.

Review plaatsen?
Heeft u hier ook uw vakantie gevierd? U kunt op de volgende pagina als eerste huurder een recensie plaatsen en het vakantiehuis op onderdelen een cijfer geven:
Review plaatsen

Wij adviseren u om tijdig een annuleringsverzekering af te sluiten. Bij voorkeur met een All-Risk dekking. U krijgt straks, wanneer u ons een bericht stuurt, van Vakantiehuis Frankrijk een e-mail met de link naar de pagina waar u straks de annuleringsverzekering en/of een reisverzekering kunt afsluiten. Bewaar deze e-mail straks goed.

Kijk wat andere huurders vonden over deze accommodatie in het gastenboek.

Deze verhuurder heeft een eigen website. Mogelijk vindt u hier nog aanvullende informatie.

Over deze woning zijn nog de volgende bijzonderheden te vermelden:

 • Huisdier welkom is aanwezig Huisdier welkom
 • Buiten bebouwde kom is aanwezig Buiten bebouwde kom
 • Grote tuin is aanwezig Grote tuin
 • Kindvriendelijk is aanwezig Kindvriendelijk
 • Internet/wifi is aanwezig Internet/wifi
 • Strand in de buurt is aanwezig Strand in de buurt
 • Eigen parkeerplaats is aanwezig Eigen parkeerplaats
 • Gratis fietsen is aanwezig Gratis fietsen
 • Rustig gelegen is aanwezig Rustig gelegen
 • Gratis fietsen is aanwezig Gratis fietsen
 • Zeer veel privacy is aanwezig Zeer veel privacy
 • Pretpark in de buurt is aanwezig Pretpark in de buurt
 • Heel mooi uitzicht is aanwezig Heel mooi uitzicht
 • Gezamenlijk zwembad is aanwezig Gezamenlijk zwembad
 • Vrijstaand huis is aanwezig Vrijstaand huis
 • Complete keuken is aanwezig Complete keuken
 • Sauna is aanwezig Sauna
 • Wasmachine is aanwezig Wasmachine

Sportieve mogelijkheden in de nabijheid:

 • Wandelen is aanwezig Wandelen
 • Fietsen is aanwezig Fietsen
 • Zwemmen is aanwezig Zwemmen
 • Vissen is aanwezig Vissen
 • Golfen is aanwezig Golfen
 • Tennissen is aanwezig Tennissen
 • Wintersport / Ski / Pistes is aanwezig Wintersport / Ski / Pistes
 • Bergsporten is aanwezig Bergsporten
 • Paardrijden is aanwezig Paardrijden

Klik op de volgende link voor uitgebreide en gedetailleerde informatie over dit vakantiehuis:

🛈 Extra informatie

Alternatieve vakantiehuizen in de omgeving?

Is dit vakantiehuis voor u niet geschikt of is het niet beschikbaar dan verzoeken wij u de volgende links te gebruiken voor de vakantiehuizen die in de omgeving van dit huis liggen:

🏡Montferrer 🏡Perpignan 🏡Ceret 🏡Girona 🏡Pyrénées Orientales 🏡Languedoc Roussillon 🏡Zuid-Frankrijk

Over Vakantiehuis Frankrijk

Vakantiehuis-Frankrijk.nl is een organisatie die zich vanaf 2003 bezig houdt met dienstverlening voor particuliere huiseigenaren in Frankrijk die hun dierbare vakantiewoning willen delen met andere Nederlanders en Vlamingen. Op deze manier kunnen de Nederlanders en Vlamingen die zich (nog) geen 2e huis in Frankrijk kunnen veroorloven toch op een betaalbare manier genieten van de prachtige huizen op de mooiste locaties in Frankrijk. Maar de eigenaren kunnen hun huis in Frankrijk, zoals u ziet, bij ons ook te koop zetten. Dus voor huren en kopen bieden wij u een mooi aanbod van (vakantie)huizen. Dit is de formule voor een onvergetelijke vakantie of het oneindige genot van het bezit van uw eigen (tweede) huis in Frankrijk.
Inmiddels hebben circa 900 eigenaren zich bij vakantiehuis-frankrijk.nl aangesloten en hebben de afgelopen jaren vele tienduizenden Nederlands en Belgen tot groot genoegen hun vakantie in een vakantiehuis, bungalow, villa, gite of appartement in Frankrijk doorgebracht.
Wilt u ook de 🛈 Disclaimer eens lezen? Hier staat o.a. in dat u als huurder zelf aansprakelijk bent voor de afspraken die u met een verhuurder van een vakantiehuis maakt.
U vindt overigens ook bij ons kastelen die gehuurd kunnen worden alsmede boerderijen, gîtes, chalets, studio's, vakantiehuisjes op een kleine camping of een heerlijk huis op een groot Frans landgoed. En er is keus genoeg tussen goedkoop en exclusief

Bekijk alle vakantiehuizen die op Vakantiehuis Frankrijk te huur worden aangeboden.